αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Θανατηφόρο τροχαίο στο Λιβάδι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αγόριανης (Επτάλοφος) από τον ξαφνικό χαμό ενός δικού της νέου παιδιού. Ο άτυχος άνδρας ξεκίνησε χθες το απόγευμα (ανήμερα της Πρωτοχρονιάς) με την κοπέλα του για μια βόλτα στην Αράχωβα. Περίπου στις 18.30, στο Λιβάδι, στην ευθεία των Καλυβίων (κοντά στο κατάστημα Paramount), το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε σφοδρά με τζιπ στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο 31χρονος Α.Λ., ενώ στο νοσοκομείο Λιβαδειάς διακομίσθηκαν τραυματισμένοι η 32χρονη συνεπιβάτης του, ο 48χρονος οδηγός του τζιπ και η 16χρονη που επέβαινε σ' αυτό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το δυστύχημα οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα.

Πληροφορίες από amfissapress.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kalo taxidi Antriko

Ανώνυμος είπε...

Αντρέα όταν προχθές ανταλλαξαμε τα «χρόνια πολλά» δεν ήξερα ότι Κάποιος Αλλος είχε αντίθετη γνώμη...καλό ταξίδι ρε φίλε κ να μας προσεχείς από εκεί πάνω..

Γιώργος...

Ανώνυμος είπε...

παντα οι νεοι αψηφουν τον κινδυνο και τρεχουν,

Top