αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Πέσε πίτα να σε φάω...

Το παρακάτω email έλαβα από αναγνώστη και το δημοσιεύω αυτούσιο.

Και πού να´ξερε ο Αγιος Βασίλιος, οτι πλέον δεν κρύβουμε τους θησαυρούς μέσα στην πρωτοχρονιάτικη πίττα, αλλά σ´ αυτή καθ´ αυτή την πίττα!!
Γιατί??
Αρκεί απλά μια επίσκεψη σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Αράχωβας (αλυσίδα γαρ) για να καταλάβει κανείς οτι μια Βασιλόπιττα κοστίζει μια περιουσία!!! 20 ολόκληρα ευρώπουλα!!! Ήτοι 6.215 δρχ!!!

Να αρχίσω τώρα και γω την ευφυέστατη ανάλυση του Βέγγου???
"Για δέστε εκεί ενα αντιστράτηγο εν αποστρατεία...".
Λυπάμαι κύριοι "αντιστράτηγοι" αλλά ετσι δεν θα πάμε/πάτε μπροστά!!!

Προσωπικά, θα ήθελα πολύ να δω το cost breakdown analysis για να καταλάβω δηλαδή πόσο κοστίζει το μαγικό άγγιγμα του "στρατηγού Παρλίαρου της Αράχωβας..." (να με συγχωρεί ο κ. Παρλιάρος για το 'δάνειο'...).

Ας δούμε όμως τι θα πούν και οι λοιποί αναγνώστες.

Αναγνώστης

11 σχόλια:

GIORGIO D είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΝΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΑΡΑΧΩΒΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ .. ΤΗΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ''ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ'' ΑΝΤΙ 17€, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙΜΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ 25€, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ..

ΟΜΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ Κ ΑΡΑΧΩΒΑ ???ΜΕΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ..ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΟΔΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ???

ονομα είπε...

Με μια πρόχειρη επικοινωνία με ζαχαροπλαστεία η Βασιλόπιτα κοστίζει 12-14 ευρώ το κιλό.
Η τιμή της επομένως εξαρτάται από το βάρος.

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η οικονομική κρίση είναι πολύ ... χρήσιμη για να αντιδράσουμε στους τυχοδιόκτες που χρεώνουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι π.χ. εδώ 20 ευρώ η βασιλόπιτα, λίγο παρακάτω 5 ευρώ ο καφές, εκεί κοντά 12 ευρώ το ποτό..... αιδώς Αργιοί, οι ημέρες που κλέβατε τον κόσμο λιγοστεύουν ολοένα !!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σκεφτήτε δηλαδή να ήθελε σήμερα ο άγιος Βασίλειος να αγοράσει πίττες για να κρύψει μέσα τα τιμαλφή... Θα έπρεπε να πουλήσει τα μισά...

Αιδώς........

Οι ξενοδόχοι ανακοίνωσαν μειώσεις! Οι ζαχαροπλάστες πότε θα προσφέρουν τις Βασιλόπιττες με μειωμένες τιμές? το Πάσχα?

Μετά θα κλαίνε και θα κυνηγάνε τους 'ανεμόμυλους' που δεν θα έρχετε ο κόσμος...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Φτιαξτε την στο σπιτι σας κηφηνες!!!

Ανώνυμος είπε...

Δικαίωμα του επαγγελματία να πουλήσει όσο θέλει , όπως δικαίωμα και του πελάτη να ΜΗΝ αγοράσει.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ''ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ''.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΘΕΙ.
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ, ΑΛΛΑ ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ-ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ'', ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αχ να ξερατε τι χανετε... μολις ειδα το σχολιο σας για τη συγκεκριμενη βασιλοπιτα καταλαβα με τι κακεντρεχεις συμπολιτες εχουμε να κανουμε. αν και εγω δεν ειχα αγορασει ετρεξα και πηρα μια να δω τι στο καλο ειναι... και εμεινα καταπληκτος απο την γευση και την παρουσια. συζητοντας με φιλους την αναρτηση σας εμαθα πως η συγκεκριμενη τιμη ειναι ιδια εδω και 3-4 χρονια απλα ισως τοτε δεν σας δινονταν βημα για πικροχολα σχολια και λασπολογιες. ετυχε να εχουμε στο χωριο μας μια υγειη επιχειρηση που διαφημιζει το χωριο παντου και κοιταμε πως να βγαλουμε τα ματια ο ενας του αλλου. μαλλον δεν θελετε οι συμπολιτες μας να προοδευουν. θα πρεπει η επιχειρηση να σας ευχαριστησει για τη διαφημιση που κανατε μεσω της δυσφημισης που ισως ηταν σκοπος σας.εμενα παντως με κερδισαν για πελατη γιατι μιλαμε για γευση θαυμα που οντως αξιζε τα λεφτα της.

ονομα είπε...

Αγαπητοί φίλοι,

Θα σας παρακαλέσω όλους θερμά να μείνετε στην ουσία των θεμάτων και να μην γίνεται εκμετάλλευση του χώρου αυτού για διαφήμιση ή δυσφήμιση οποιουδήποτε.
Δεν θα ήθελα να λογοκρίνω σχόλια και email σας ή να αναγκαστώ να αποσύρω την παρούσα δημοσίευση ή άλλες παρόμοιες.

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Οποιος θέλει βασιλόπιτα τσάμπα την φτιάχνει σπιτι του. Οποίος βαριεται να ψάξει να την βρει φθηνότερα την πληρώνει 20€. Οποίος ενοχλείται γιατί ο Π. την εχει τόσο και κονομαει ας κάνει και αυτός το ίδιο επάγγελμα! διαφορετικά σταματήστε αυτή την αλληλοεξοντωση! Ελεύθερη αγορά σημαίνει ότι θέλει ο καθένας πουλάει και όσο θέλει! Ο Πελατης διαμορφωνει τις τιμές! Αν δεν αγοράσει και του μείνουν θα τις φάει ο ίδιος γιαυτό ο πελατης κρίνει και συγκρίνει! Αν του μείνουν την επόμενη φορά θα είναι πιο φθηνές!

Ανώνυμος είπε...

Ελεύθερη αγορά δεν σημαίνει ζούγκλα... και η κερδοσκοπία έχει τα όριά της ... αλλά συμφωνώ ότι αφού πάνε τα κορόϊδα και του τα σκάνε καλά κάνει και την έχει 20 ευρώ ... του χρόνου να την βάλει 30 !!! η βλακεία είναι ... αήτητη ... πάλι θα πουλαέι ...

Top