αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ρίχνουν τώρα τις τιμές οι ξενοδόχοι της Αράχωβας

Τη μείωση των τιμών κατά 50% σε όλα τα ξενοδοχεία της Αράχωβας, ανακοίνωσε μέσα από το Star Κεντρικής Ελλάδας ο πρόεδρος των ξενοδόχων Γιάννης Γεωργακός.

Για την περίοδο των εορτών οι ξενοδόχοι έχουν μειώσει κατά 30% τις τιμές
, ενώ από τις 9 Ιανουαρίου όποιος εξασφαλίσει κατάλυμα στην περιοχή και επιθυμεί να κάνει σκι στον Παρνασσό θα πληρώσει τα μισά, αφού αποφασίστηκε για όλη την χειμερινή περίοδο να μειωθούν οι τιμές στο μισό δεδομένης και της χαμηλής επισκεψιμότητας που παρατηρείται.

Από Star Κεντρικής Ελλάδας


Σχόλιο Ντελάλη:

Καλά μας τα λέει ο πρόεδρος των ξενοδόχων, κύριος Γεωργακός. Γιατί όμως τα προηγούμενα χρόνια κύριε πρόεδρε οι τιμές ήταν 30% και 50% πάνω σε σχέση με φέτος? Τότε δεν υπήρχαν τα σημερινά λειτουργικά έξοδα? Τι άλλαξε?

Μήπως γιατί τότε περνούσαμε τους επισκέπτες για κορόιδα, και εκείνοι φερόμενοι ως τέτοιοι, πλήρωναν όσο - όσο. Μήπως γιατί κι εμείς -νεοέλληνες γαρ- βασίσαμε την ανάπτυξή μας στο εύκολο και γρήγορο κέρδος? Να τα αρπάξουμε όσο πιο γρήγορα για να ξεμπερδεύουμε? Και μήπως λοιπόν έτσι βγήκε η φήμη ότι είμαστε ακριβός προορισμός? Τότε βέβαια δε μας ένοιαζε γιατί... λεφτά (και κορόιδα!) υπήρχαν. Και το χωριό γέμιζε.

Τώρα όμως είδαμε όλοι τα σκούρα και τρέχουμε να προλάβουμε. Να σώσουμε ότι μπορούμε. Προφανώς οι επιχειρήσεις και οι παροχές της Αράχωβας...

...είναι υψηλού επιπέδου και ως χειμερινός προορισμός απέχει παρασσάγγας από τους υπόλοιπους. Όμως αυτό δεν δικαιολογεί τις απερίγραπτες τιμές των σαββατοκύριακων και των γιορτών. Έτσι λοιπόν φτάσαμε από τις 2 ημέρες στη 1 και από εκεί στο αυθημερόν.

Πάντως, αν κι ο πρόεδρος των ξενοδόχων δεν εκτιμάει το blog αυτό (ποιος δε θυμάται την εισήγησή του στο Δ.Σ. του Δήμου Αράχωβας, να μην γράφει και να μην διαβάζει κανείς το Ντελάλη!!), εγώ τον εκτιμώ και συμφωνώ με την άποψη που είχε εκφέρει παλαιότερα ότι η μόνη λύση, είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με εναλλακτικές δραστηριότητες και η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών.
Εγώ θα προσθέσω ΚΑΙ τη συγκράτηση των τιμών σε όσο δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα.
Βεβαίως όλα αυτά πρέπει να βασίζονται σε σχεδιασμό και σε πρόγραμμα, καθώς σπασμωδικές ενέργειες δεν ενδείκνυνται για ανάπτυξη.

Μπράβο λοιπόν στους ξενοδόχους της Αράχωβας για τη μείωση των τιμών, καθώς δείχνουν ότι καταλαβαίνουν έστω και τώρα, ότι σέβονται τους πελάτες τους και τους επισκέπτες της Αράχωβας. Είναι ένα πολύ θετικό βήμα, το οποίο πιστεύω ότι όλοι θα επικροτήσουν.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΦΡΑΓΚΙΑΖΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι τις ανεβασαν πρωτα τις τιμες και μετα τις κατεβασαν δηλ μεχρι 5-10 % τις ελλατωσαν και 5σταρς ξενοδοδειο ειναι αστερι και ενα σεσουρ στο μπανιο ασε την πισινα με νερο κρυο δηλ ενα αστερι ακομη και σερβις οτι πασπαλισουν οι
αδηλωτοι Αλβανοι και το ΙΚΑ χρεωκοπησε κατα τα αλλα 5* και μιωσις ουτε 2% αντιο σας

ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΕΣ. ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΟΣΜΟ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΡΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΧΙΟΝΙΟΥ.ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ.ΑΡΚΕΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΩΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΝ.ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΙΝ ΜΑΓΑΖΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΣ ...ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΦΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΘΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ......

Ι.Ρ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΤΕΛΑΛΗ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΙΧΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ 30 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΗΤΑΝ 380 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΦΕΤΟΣ ΗΡΘΕ 790 ΕΥΡΩ..Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΑΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ..ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΟΡΟΙΔΑ..ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ..Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΖΗΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ..ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ..Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΤΕΛΑΛΗ..ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ..ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΝΕΤΑΙ..ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ..ΕΒΑΛΕ ΠΕΝΤΕ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΝΑ ΑΓΑΝΤΕΨΕΙ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΞΕΝΟΣ..ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ..ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΕΤΣΙ.. ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Παναγιώτη, πεστα! Πρέπει ο κόσμος να επιλέξει που θα παει και να ξέρει ότι η Αράχωβα εχει τα πάντα! Όσο για τον λόγο που γίνονται τώρα οι καλύτερες τιμές, Ντελαλη θα ρωτήσω το εξής, εάν το site σου γίνει τόσο δημοφιλές και χρειαστεί ακόμα και προσωπικό γΙα να το λειτουργησεις το οποίο θα χρειάζεται να το πληρώνεις, δεν θα αναγκαστείς να βάλεις διαφημίσεις και να ζητήσεις λεφτά; Όταν θα ζητήσεις λεφτά για κάποιο banner δεν θα έχεις τιμή ανάλογα με την ζήτηση; Αυτό σημαίνει ότι εάν έχεις ζήτηση για 1000 banner και δυνατότητα να βάλεις μόνο ένα τότε η τιμή θα είναι ακριβή. Δεν μπορείς να βάλεις 1000 μπανερ γιατι θα χαθεί η σελιδα σου μέσα στις διαφημίσεις! Όπως βλέπεις απο την απάντηση του Παναγιώτη, ο κόσμος θέλει τα ιν μαγαζιά, και τα θέλει τσάμπα! Σε βλέπω και εσένα που πίνεις τον καφέ σου! Κανε και καμία βόλτα στα υπόλοιπα μαγαζιά, δεν ειναι κακό!

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ ΤΟ!

Καλήν ημέραν Άρχοντες, αν είναι ορισμός σας
να δούμε τα «τσακίδια» σας και τον «ξεκουμπισμό» σας.
Χριστός γεννάται σήμερον εν Βηθλεέμ τη πόλει
κι ο Πάγκαλος…
αγάλλεται: «μαζί τα φάγαμ’ όλοι».
Εν τω «σπηλαίω» τίκτονται μνημόνια «σφαγεία»
κι ο Πάγκαλος… επαίρεται πως «είναι…ευτυχία».
Πλήθος αγγέλων… ψάλλουσι κι η Μέρκελ … η Αγγέλα
«από την πόλιν έρχεται και στη γ – κορφή κανέλα».
Εκ της «Μαφίας» έρχεστε τρεις «Μάγοι» με τα «δώρα»
«πόνος», για μας, σας οδηγεί και… «την κακή σας ώρα».
Σ’ αυτόν τον τόπο που ‘ρθατε πέτρα να μην αφήσει,
του καθενούς σας κεφαλή να μην την εραγίσει.
Και εις έτη σας…λίγα

Πηγή : Γιώργης Λέκκας - patris.gr

ονομα είπε...

Αγαπητέ Παναγιώτη συμφωνώ μαζί σου, υπάρχουν φθηνές και καλές λύσεις, αλλά για να τις βρεις πρέπει να ξέρεις που να απευθυνθείς. Ελπίζω να συμφωνήσεις κι εσύ μαζί μου, ότι υπάρχουν και αρκετοί έξυπνοι ποι ενοικιάζουν κατώγια με 100 και 150 ευρώ.

Αγαπητή Ιωάννα χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου. Όσον αφορά για αυτά που περιγράφεις αλλά και για τη Δημοτική Αρχή έχω αναφερθεί κατ'επανάληψη (για τα απορρίμματα, για το δάσος κ.α.).
Εμένα δε με νοιάζει να είναι ωραία η Αράχωβα για να έρχονται τουρίστες, αλλά για να ζούμε καλύτερα εμείς, οι κάτοικοί της. Οι τουρίστες είναι μεν καλοδεχούμενοι, αλλά προτεραιότητα έχουν οι Αραχωβίτες.

Φίλε ΜΕΛΙΓΑΛΑ ωραία τα φετινά κάλαντα, σε ευχαριστώ πολύ...

Φιλικά προς όλους
Ντελάλης

Ι.Ρ. είπε...

ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..ΚΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΑΡΑΧΩΒΑ..ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ..ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ..ΔΩΜΑΤΙΟ..ΤΑΒΕΡΝΑ..ΣΟΥΒΛΑΚΙ..ΚΑΦΕ..ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΦΟΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΕΩΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΠΡΟΟΔΟ..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΟΙ ΤΣΟΠΑΝΑΡΕΟΙ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΟΤΡΙΠΛΟΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΤΣΙΓΚΟΦΛΟ
ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΑ ΜΕΣ ΤΣ ΒΕΡΒΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣ ΚΑΒΑΛΙΝΕΣ.

ονομα είπε...

Ευχαριστώ Ιωάννα.

Εγώ κάνω αυτό που μπορώ από εδώ. Αν δεν σας αρέσει και το βρίσκετε ανώφελο, δεν πειράζει. Θα περίμενα από εσένα τουλάχιστον που βλέπω ότι διαβάζεις το blog αυτό να το έχεις σε πιο πολύ εκτίμηση. Υπολόγισε ακόμη πώς ότι κάνω το κάνω χωρίς κανένα όφελος.

Τέλος πάντων, ας είναι.

Χρόνια πολλά σε όλους...

Ντελάλης

ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ είπε...

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΝΤΕΛΑΛΗ:
ΝΑΙ ΕΝΟΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΓΙΑ 100 ΚΑΙ 150 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΦΕΤΟΣ!!!!ΦΕΤΟΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΩΜΑΤΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ....ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ(ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ).ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΜΗ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΠΑΡ...ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΟΥ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΟΠΩΣ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΥΛ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΕΙ.ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ.

Ι.Ρ είπε...

ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ..ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ..ΝΑ ΛΕΣ ΕΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ..ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΕΙΝΑΙ..ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ..

Ανώνυμος είπε...

Οι τιμές μετά τις Γιορτές δηλ απο 9-1-11 είναι 50% κατω, γιατί είναι καθημερινές! Αυτό γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, οσο για τα Σαββατοκύριακα οι τιμές είναι πιο υψηλές λόγω υπερβολικής ζήτησης! εάν τώρα δεν υπάρχει ζήτηση ούτε τα ΣΚ θα πέσουν οι τιμές κιαλλο. Αυτό όμως δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί θα πρέπει να διατηρηθεί η ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Εάν ο επιχειρηματίας αρχίσει να χάνει εισπράξεις που θα τον κάνουν να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, και αρχίσει να μην μπορεί να ανταπεξέλθει ή θα μειώσει την ποιότητα, ή θα βρει κάποιον άλλο τροπο να παραμείνει ανοιχτός... που σίγουρα δεν θα είναι προς οφελως του πελάτη! Επίσης σκεφτείτε το εξής, πιστεύετε ότι θα έχουμε υπερβολικά αυξημένη ζήτηση με χαμηλότερες τιμές; Εγώ θα πω πως «όχι δεν θα έχουμε», γιατί εάν δεν εχει χιονια δεν θα έρθουν περισσότεροι λόγω τιμής. Εάν εχει χιονια πάλι θα έρθουν οι ίδιοι, εκεί που παλιά πλήρωναν 200 ευρώ για 4αστερο τώρα πληρώνουν 150, εκεί που πλήρωναν 130 σε ξενώνα τώρα πληρώνουν 80, και ουτω καθεξης. Έτσι ο ανταγωνισμός λειτουργεί μια Χαρα και το ζητούμενο όπως λέει και η γιαννα είναι όλα τα αλλά και όχι οι τιμές! Για τις τιμές είναι υπεύθυνος ο Πελατης και μόνο! Είναι κάτι ακριβό; πας αλλού που είναι φθηνότερο! Δεν μπορείς να κρίνεις ή χρειάζεσαι ψάξιμο, την πατάς μια φορά και μαθαίνεις! δεν θες να μάθεις γιατί δεν θα είσαι ιν; Γινε και λίγο out για να δόσεις το μήνυμα σου!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.
ΑΠΟ 09/01/2011 ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ...ΠΕΙΝΑ!
ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΗΔΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ Σ/Κ.
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

....ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο "ΒΟΘΡΟΣ" ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΙΜΟΡΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

-τελευταίε ανώνυμε οι "μεγαλοξενοδόχοι" για ότι γίνεται τα έχουν σουραβλίδια, τα τσιράκια και οι ρουφιάνοι που τους γλείφουν τρέμουν για το αύριο και για την ώρα τους που πλησιάζει για τις βρωμιές που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν...δεν έχουν χρόνο να ενημερώσουν τα αφεντικά τους. Περιμένουν από τους συνδικαλιστές για να τους σώσουν και το τζόγο...κούνια που τους κούναγε...
-Δυστυχώς το έργο και την κατάληξη της σαπίλας και της εξαθλίωσης το έχουμε ξαναδεί...
-Μπράβο για άλλη μια φορά στους κοντόφθαλμους, πουλημένους, τσανακογλύφτες και εξαχρειωμένους σφογγοκωλάριους "λειτουργούς" της ντόπιας τουριστικής βιομηχανίας που την κατάντησαν χαβούζα και ξέφραγο αμπέλι...!!!!

Ανώνυμος είπε...

οι μεγαλοξενοδοχοι-εφοπλιστές-τα πάντα όλα, δεν έχουν ανάγκη να μείνουν ανοιχτά, το θέμα είναι όλοι οι άλλοι. Οι τιμές είναι φυσικό να πέφτουν συνέχεια, καθώς και ο πόλεμος προσφορών θα είναι μεγάλος! Η ουσία όμως είναι το θα γίνει με όλα τα αλλα! Μπορεί ο νέος Δημος να φέρει τουρισμό; να δημιουργήσει υποδομές κτλ. Το συνεδριακό θα φέρει κόσμο ή ήταν μόνο για την μασα των προηγούμενων; Το να κλείσουν επιχειρήσεις δεν θα φταίνε οι τιμές αλλά το ότι δεν βγαίνει ο επιχειρηματίας! Γιατί αν βγαίνει απλά ρίχνει τιμές!

Top