αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

"Χαμάνταρο" (με τη βοήθεια του photoshop)

"Χαμάνταρο" στην Αράχωβα, με τη μορφή "ζωγραφικού πίνακα"...

Ο... "πίνακας" προήλθε από φωτογραφία (με πρωινή ώρα) της κάμερας του μετεωρολογικού σταθμού της Αράχωβας. Με τη βοήθεια φίλτρων του photoshop δημιουργήθηκε η παρακάτω εικόνα.


Όλες τις εποχές του χρόνου το χωριό μας είναι μαγικό...

7 σχόλια:

Στραβων είπε...

Είναι αυτό που λέμε αν δεν μπορείς να το εξηγήσεις, ζωγραφισέ το. Αυτό ακριβώς είναι το χαμάνταρο για τους φίλους εκτός Αραχώβης που είχαν απορία.

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είπε...

το χαμάνταρο είναι σύνθετη λέξη και αποτελείται απο το χάμο=κάτω και την αντάρα=ομίχλη. Και έλεγ η κυρά: - πού είς ωρέ ? σ'έπιας κάνα δόκανο στν αγορά ?
γέροντας: - είχε χαμάνταρο τί λογιό! θές να με ξεκάμς, να στραμπαριαστώ κι να ξεσβελιαστώ πθενά ?

Ανώνυμος είπε...

Φανταστείτε να μας έβαζαν, αυτά τα παιδιά, τρείς κάμερες στο ρολόι. Μια να βλέπει ανατολικά μία δυτικά και μία το χωριό!!!! Εμείς οι απόδημοι θα κάναμε πάρτι κάθε μέρα! Το δε κόστος κατασκευής θα αποσβενόταν από την …..πώληση τέτοιων πινάκων!!!!!
Γιώργο προχωράτε!!!!!!

Στ. είπε...

Αγαπητέ θέλω να σε ενημερώσω ότι έχει βρεθεί χορηγός για τις κάμερες και τον υπολογιστή, τα παιδιά συμφωνούν αλλά δεν ξέρουμε με ποιόν να μιλήσουμε από τη Δημαρχεία. Μόλις αναλάβει η νέα αρχή σας διαβεβαιώ ότι θα στηθούν, εκτός και αν ευαισθητοποιηθεί ο πρόεδρος και δώσει άδεια να εγκατασταθούν από τώρα.

ΝΙΚΟΣ ΔΑΛΑΡΟΥΓΚΑΣ είπε...

Καποιο προβλημα εχει σημερα η καμερα και δεν μεταδιδει εικονα.Προσπαθησα μεσω επεμβασης σε απομακρυσμενο υπολογιστη (logmein ) να κανω τις απαραιτητες ρυθμισεις και διαπιστωσα οτι δεν ειναι συνδεδεμενη με τον υπολογιστη.Ας ελπισουμε οτι ειναι τεχνικο το προβλημα που λυνεται αμεσα και οχι τιποτα αλλο.Ο Γιωργος ανεβαινει απο Λαμια εκτακτως για αυτον τον λογο, να δει τι συμβαινει.Οσο αφορα τις καμερες, πραγματικα ευχαριστουμε ολους εκεινους που δειχνουν ενδιαφερον και προσφερονται με τον τροπο τους ειτε οικονομικως,ειτε και εγω δεν ξερω πως.Εμεις θα κανουμε τα παντα να μεταδιδιδουμε εικονες και συνθηκες απο την Αραχωβα μας, ετσι ωστε να υπαρχει δυνατοτητα οπου υπαρχει Αραχωβιτικη ψυχη και οχι μονο στον πλανητη να αισθανεται πως ειναι εκει.

Ανώνυμος είπε...

Νικόλα σε ευχαριστούμε από καρδιάς...

ονομα είπε...

Νίκο και Γιώργο προχωράτε. Είμαστε πολλοί που στηρίζουμε τις προσπάθειές σας.
Κι εγώ είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια μπορώ να σας προσφέρω...

Με εκτίμηση
Ντελάλης

Top