αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Η Αράχωβα παραμένει δημοφιλής προορισμός

Αντοχή ανάλογη με της Μυκόνου το φετινό καλοκαίρι εμφανίζει η Αράχοβα για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι ξενοδόχοι της περιοχής έριξαν τις τιμές και η ζήτηση εμφανίζεται αντίστοιχη με πέρυσι, όταν τα καταλύματα εμφάνισαν, τελικά, πληρότητα 90%.

Αβεβαιότητα όμως, στα όρια του πανικού, επικρατεί στις τάξεις των ξενοδόχων στους άλλους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς, όπως τα Καλάβρυτα και το Καρπενήσι, που βασίζονται στην αγορά της Αθήνας, αλλά και το Πήλιο, που αντλεί πελατεία από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην Αράχοβα οι ξενοδόχοι έκαναν μερικά βήματα πίσω στις τιμές, σε μια προσπάθεια να σώσουν την παρτίδα των εορτών, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, κινδύνευαν να μείνουν χωρίς πελάτες. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ξενοδόχων της περιοχής, Γ. Γεωργακό, οι τιμές έχουν μειωθεί 30% σε σχέση με πέρυσι και τα δωμάτια στις μονάδες τριών και τεσσάρων αστέρων κοστίζουν 90-140 ευρώ. Νερό έβαλαν στο κρασί τους και τα ακριβότερα ξενοδοχεία της περιοχής, τα οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, έριξαν τις τιμές τους στα 200 ευρώ το δωμάτιο, έναντι 300 ευρώ πέρυσι.

Για να αντισταθμίσουν τις απώλειες εσόδων από τη μείωση των τιμών, οι ξενοδόχοι ζητούν από τους πελάτες να κάνουν κρατήσεις υποχρεωτικά για τρεις ή και τέσσερις διανυκτερεύσεις. Σύμφωνα με τον επικεφαλής των ξενοδόχων, ωστόσο, τις καθημερινές -από την Κυριακή μέχρι την Πέμπτη- οι τιμές είναι μειωμένες 50% και τα περισσότερα δωμάτια κοστίζουν 60-80 ευρώ.

Στα Καλάβρυτα η εικόνα εμφανίζεται εντελώς διαφορετική. Τα τηλέφωνα...

...άρχισαν να χτυπάνε για πληροφορίες αμέσως μετά τις εκλογές, αλλά ακόμα κι αυτά είναι αρκετά λιγότερα από πέρυσι. Στις 2.000 κλίνες δύο και τριών αστέρων που υπάρχουν στην περιοχή οι τιμές μειώθηκαν, σύμφωνα με τους ξενοδόχους, κατά 10-15%. Παρ' όλα αυτά, στα τριών αστέρων οι τιμές παραμένουν στο επίπεδο των 90-140 ευρώ. Οι υποψήφιοι πελάτες, ωστόσο, εμφανίζονται εξαιρετικά προσεκτικοί και αντιδρούν ζητώντας να κάνουν κράτηση μόνο για δύο μέρες, το διήμερο των Χριστουγέννων. Και, επειδή οι λίστες κρατήσεων των περισσότερων ξενοδόχων είναι σχεδόν άδειες, δηλώνουν έτοιμοι να το δεχθούν για να γλιτώσουν τα χειρότερα.

Στο Καρπενήσι η μείωση κρατήσεων φθάνει το 15-20% σε σχέση με πέρυσι και οι ξενοδόχοι ετοιμάζονται να δεχθούν ακόμα και δελτία κοινωνικού τουρισμού για τις μέρες των εορτών -κάτι αδιανότητο τα προηγούμενα χρόνια. Τα καλά ξενοδοχεία της περιοχής υπέστησαν μεγάλη ζημιά από την «εξαφάνιση» των συνεδρίων των φαρμακευτικών εταιρειών, τα οποία αντιπροσώπευαν το 40% του τζίρου τους. Για τις γιορτές, οι ξενοδόχοι αναφέρουν ότι οι πελάτες που ζητούν πληροφορίες αναβάλλουν για αργότερα τις κρατήσεις, περιμένοντας να πέσουν οι τιμές.

Η πτώση στις τιμές

Οι ξενοδόχοι δεν έχουν «κλειδώσει» τις τιμές τους και περιμένουν να τις «ρίξουν» ανάλογα με τη ζήτηση που θα υπάρχει. Στις μονάδες δύο αστέρων τα δωμάτια κοστίζουν 60-90 ευρώ, στα τριών αστέρων 70-120, ενώ στα πεντάστερα οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 150 και 250 ευρώ.

Θορυβημένοι από τη χαμηλή ζήτηση εμφανίζονται οι ξενοδόχοι του Πηλίου. Οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων έχουν ρίξει τις τιμές και περιμένουν, όπως και πέρυσι, οι κρατήσεις να αυξηθούν σημαντικά λίγες μέρες πρις από τις γιορτές. Οι μονάδες τεσσάρων και πέντε αστέρων, που πέρυσι ζητούσαν 150 ευρώ για τα δωμάτιά τους, φέτος «κατέβηκαν» στα 120 ευρώ. Αντίστοιχα, στα ξενοδοχεία δύο και τριών αστέρων οι τιμές εμφανίζονται στο επίπεδο των 75 ευρώ έναντι 90 ευρώ πέρυσι. Οι επισκέπτες, πάντως, που θα επιλέξουν να μείνουν περισσότερο από δύο ή τρεις μέρες θα βγουν κερδισμένοι. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ξενοδόχων Μαγνησίας, Κ. Λεβέντη, η διαμονή σε ξενοδοχείο τριών αστέρων μπορεί να κοστίζει 50 ευρώ τη βραδιά αν η κράτηση αφορά πέντε διανυκτερεύσεις.

Στα Γιάννενα και την ευρύτερη περιοχή του Ζαγορίου τα δωμάτια στα καλύτερα καταλύματα κοστίζουν 180-200 ευρώ και -παρά την κρίση- είναι τα πρώτα που αρχίζουν να γεμίζουν για τις γιορτές. Η μείωση της κίνησης, πάντως, είναι δεδομένη σε σχέση με πέρυσι και τα ξενοδοχεία των Ιωαννίνων ιδιαίτερα πλήττονται από την κατακόρυφη μείωση των διερχόμενων επαγγελματιών (πωλητές και άλλα στελέχη επιχειρήσεων), οι οποίοι αντιπροσώπευαν το 70% περίπου της πελατείας των ξενοδοχείων της πόλης.

Από το enet.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ, ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ Η ΚΑΜΑΡΙΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΕΣ ΤΗΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ;
ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ;
ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ;
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ;
ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ (ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ);
ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ;
Η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ;
ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ;

Κακος λύκος είπε...

Οι τιμές όλων των ξενοδοχείων είναι πολύ λογικές, σίγουρα η Αραχωβα θα είναι ο πιο δημοφιλής χειμερινος προορισμός και για φέτος, αρκεί οι καινούργιοι να ξεκινήσουν απο τώρα... τόσα σκουπίδια στον κεντρικό δρόμο, στο κουλαντερ κλπ δεν είναι και οτι καλύτερο για να υποδεχτούμε τους ξένους! Εμπρός κ. Πατσανταρα κάντε καμία κίνηση, μην περιμένετε την Πρωτοχρονιά! Ως τότε θα εχει περάσει η μισή Αθηνα και θα εχει πει... «καλά πάλι ο ίδιος δήμαρχος είναι;». Δεν πιστεύω ότι θα θέλατε πραγματικά να είστε συνεχιστές....!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ, ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ.
ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ''ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ'' (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ )ΤΩΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ?
ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.
ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ''ΑΦΕΝΤΙΚΑ'' ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ?
ΕΤΣΙ ΒΑΖΟΥΝ 3-4-5 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ...ΚΑΘΟΝΤΑΙ!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΕ ΛΥΚΕ, ΠΑΛΙ ΣΕ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ:ΑΦΟΥ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ! ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ.... ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΚΕΦΙΑ.....

Κακος λύκος είπε...

κοκκινοσκουφιτσα βλέπω ότι είσαι μαχημη, εμπρός εγώ είμαι μέσα, να βγει κάποιος και να πει την τάδε μέρα όλοι μαζεύουμε τα σκουπίδια, επιβάλουμε και στα μαγαζιά της αγοράς να έχουν πλαστικους κάδους, και όχι να τα πετάνε με σκετες σακουλες έξω απο τα μαγαζιά τους κλπ. Θα είμαι η πρώτη που θα έρθω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για το καλό του τόπου μας! Οσο για τον κ. Πατσανταρα, δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί τόσο που ζητάω να γίνει κάτι το αυτονόητο; «Μαζεύουμε τα σκουπίδια», είναι τόσο κακό; Κοκκινοσκουφιτσα πιασε το νόημα και ασε την κακιά στην άκρη! Δεν είμαι εναντίον κανενός, είμαι απλά υπέρ του τόπου μας, που αποτελειτε απο «γκαβαραπικη νοοτροπία» και οποίος πει κάτι καλό πεφτουν όλοι να τον φάνε! Παρεπιπτοντως εγώ απο την θέση μου και απο την πλευρά μου έχω κάνει πολλά!για το καλό του τόπου μας! ΕΣΥ που λες μόνο λόγια, σκέψου εάν έκανες ποτέ τίποτα!

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΥΚΩΡΕΙΑ είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΣ 10/11/12/2010..ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΡΙΤΗ 7/12/10..ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ..ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ/ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΠΑΜΠΗ ΕΩΣ ΑΝΕΜΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΡΑ ΕΩΣ ΤΟ ΖΕΜΕΝΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΛΥΚΩΡΕΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ !!!
θΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ "ΟΜΗΡΩΝ", ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΟΙΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ...!!!
ΟΙ "ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ" ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ....
Η ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΩΝ "ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ (Π.Χ. ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥ )ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΞΩΘΕΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ. ΑΣ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΟΣΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ!ΕΛΕΟΣ!!!!!

ΙΩΑΝΝΑ είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ..ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ..ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΩΣΤΕ..ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΙ..ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ-ΩΡΑΙΑ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ-ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΟΠΟΙΟΝ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΟ..ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΩΣ ΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ..

Γ.Α είπε...

ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΚΥΡΑ ΙΩΑΝΝΑ ? ΠΟΣΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ? ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ? ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΩΡΤΟΝΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΔΧ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΣ . ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ...

ΙΩΑΝΝΑ είπε...

EΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΘΙΞΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ..ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ..ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Ο ΠΟΙΟ ΑΝΩΔΥΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ..ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ..ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΑΧΩΒΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ..ΑΠΟ ΤΟΤΕ .. ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΕ..ΘΥΜΗΣΟΥ..3-4 ..ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ..Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ..ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ..Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ..ΕΔΩ ΘΑ ΡΘΟΥΝΕ..ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ..ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ..

Top