αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού

Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η διακαναλική συνέντευξη του Γ.Α.Π., πρωθυπουργού της χώρας μας.


Ουδέν σχόλιο... Καληνύχτα πατριώτες...

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ανάξιο για τις μεγάλες καρδιές να διαδίδουν την ταραχή που νιώθουν. Μπορεί επίσης να είναι μεγαλείο ψυχής το να μη φοβόμαστε μπροστά στο άκρως αναξιοπρεπές. Νίτσε 1844-1900.
Το πρώτο απόφθεγμα αναφέρεται στο ουδέν σχόλιο του ντελάλη. Το δεύτερο σε όλους εμάς.

..Ι..Τ.. είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΩΝΥΜΕ..ΤΕΛΕΙΟ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΤΕΛΑΛΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ..ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ..

Ανώνυμος είπε...

..Ι..Τ.., Κοντά στο νου κι η γνώση.

Ανώνυμος είπε...

..Ι..Τ.. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ΑΠΟ ΤΣΑΜΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΓΥΡΣΕΣ ΤΑΜΠΑΚΟ ?

Τ.Γ. είπε...

..I..T.. ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΠΑΝΙΚΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΑ ΜΑΓΚΟΥΡΕΣ ΠΑΛΙΟ ΤΡΙΒΟΛΙΑΡΗ

Γαβριάς είπε...

Ρε ..I..T.. άστον το Ντελάλη δεν κάνει, μπας και κατεβαίνεις εσύ για δημοτικός σύμβουλος να σε ψηφίσω;
Γιατί απ' ότι βλέπω είσαι τσάκαλος αδερφέ μου. Τ΄ άρπαξες αμέσως το νόημα του Νίτσε.
Εσύ δε μπορείς να ξεχωρίσεις το Νεφρί απ' την Καβαλίνα, θες να σχολιάσεις κιόλας. ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤ' ΚΑΜΕ ΚΑΜΙΑ Δ'ΛΕΙΑ...

Γαβριάς

Ανώνυμος είπε...

..Ι..Τ.. χτυπαει ο πορτα σου πηγαινε να ανοιξεις....ειναι η μαλακια που σε δερνει το παιζεις και διαβασμενος και οτι καταλαβαινεις Νιτσε. Ημαρτον δεν μπορω να καταλαβω την νοοτροπια μερικων που πιστευουν οτι μπορουν να κανουν κριτικη χωρις να βλεπουν πρωτα τη φατσα τους. Πρωτα κοιταξου σε εναν καθρεφτη και μετα ελα να μιλησεις σωστα σε ενα Blogg.

Ανώνυμος είπε...

..Ι..Τ.. εισαι για το μπλαρ καβαλα ετσι δα

Ανώνυμος είπε...

δεν αντεχω τετοιο υψηλο επιπεδο συζητησης-αντε γεια.......

Ανώνυμος είπε...

στα πλαισια της διαφανειας που ευαγγελιζεται ο γιωργος, νικολακη πες αλευρι η περιμενη σε γυρευει!!!!

..Ι..Τ.. είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...ΜΑΥΡΙΛΑ ..ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ..ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ..ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΝΙΤΣΕ..ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΡΑΧΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ..ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ..ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ..ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ..ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ..

Top