αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Προβοκάτορες καλημέρα!

Προβοκάτορες καλημέρα!!!

Ξέρετε τίποτα για τον Γκαίμπελς; (προβοκάριζε -προβοκάριζε στο τέλος κάτι θα μείνει).
Κρατάτε στα χέρια σας ένα πληκτρολόγιο και σπιλώνετε ανέξοδα ανθρώπους που το μόνο που έχουν κάνει στη ζωή τους είναι να προσφέρουν στο τόπο επώνυμα.
Η διαχρονική αξία και η εκτίμηση χτίζεται κάθε μέρα μέσα απ’τή συμμετοχή στους μαζικούς χώρους.
Είμαι υποψήφιος με το συνδιασμό "Δημοτική συνεργασία" της Βαγγελιώς Γρανιτσιώτη, και δίνω τον αγώνα μου καθαρά και έντιμα και αν το θέλουν οι συμπατριώτες μου στο Δίστομο- Στείρι και πλέον στην Αράχωβα και στην Αντίκυρα θα τους υπηρετήσω ση νέα Δημοτική αρχή Διστόμου - Αντίκυρας - Αράχωβας.
Έχω διατελέσει ξανά δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Διστόμου και πιστεύω πως έβαλα και εγώ ένα...

...μικρό λιθαράκι γι’αυτό τον ιστορικό τόπο το μαρτυρικό Δίστομο.
Ο νέος καλλικράτης είναι ένα μεγάλο στοίχημα που δεν πρέπει να το χάσουμε.
Όλοι μαζί Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση πρέπει να δώσουμε τη μάχη για την ισόρροπη πράσινη ανάπτυξη, το οφείλουμε στα παιδιά μας.
Αφήστε την ανωνυμία λοιπόν και βγείτε στο φώς.
Γράψτε για το τι πρέπει να γίνει στο νέο Δήμο, και αφήστε τις μικρότητες και τον χαβαλέ για άλλη ώρα.
Δεν σας ενδιαφέρει τι λέει το επίμαχο κείμενο αλλά ποιος το υπογράφει;
Εμένα δεν με ονομάζουν Καστρίτη Γ. με λένε Καστρίτη Ιωάννη του Χαραλάμπους και είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι στέλεχος στο ΠΑΣΟΚ.
Όσο για τον Κύριο Δήμαρχο Διστόμου Αθανάσιο Πανουργιά το μόνο που έχω να σας πω εγώ, είναι πως χτες εγκαινίασε το νέο Δημαρχιακό Μέγαρο και είχε καλέσει ισότημα και τους προηγούμενους Δημάρχους που συμμετείχαν στην δημιουργία του έργου για να κόψουν από κοινού την κορδέλα των εγκαινίων και αυτό για μένα είναι δείγμα ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ!!
Και μιας και μένα με «μαυρίσατε »μέσα απ’τά σχόλια σας ρίξτε ένα ψήφο στον φίλο μου τον ΠΑΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ, γιατι τέτοια άτομα είναι χρήσιμα στις τοπικές κοινωνίες.
Έχουμε πολλά που μας ενώνουν πάμε μαζί θα τα καταφέρουμε!!!

Υ.Γ. Με παρότρυναν φίλοι να σας απαντήσω και ομολογώ το κάνω με πολύ δυσκολία, γιατί αν και υπεύθυνος ADSL-CONN-x του ΟΤΕ προτιμώ τη προσωπική επαφή γιατί ο κυβερνοχώρος και η ανωνυμία μου προκαλεί θλίψη.
Σας αφήνω λοιπόν γιατί έχω δυο πολύ σοβαρά πράγματα να κάνω
α) να περάσω ένα όμορφο σαββάτοκύριακο με τα παιδιά μου και
β) να μαζέψω και εγω κάνα ψηφάκο για την Βαγγελιώ Γρανιτσιώτη γιατί η τεχνοκρατική της άποψη μαζι με το καλό ψηφοδέλτιο είναι για μένα η μόνη λύση για το καλό του τόπου μας.

Καστρίτης Ιωάννης του Χαραλάμπους

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τράβα ρε Καστρίτη Γ. ή Ιωάννη ή όπως σε λένε κάνε καμιά δουλειά για να ζήσεις ανεπρόκοπε κηφήνα που το παίζεις εσύ μάγκας. Είσαι περήφανος που είσαι στέλεχος του Πασοκ γιατί μεχρις εκεί φτάνει το μυαλό σου.

Αντικυραίος είπε...

Κυριε Καστριτη κατ'αρχην σας ευχομαι καλη επιτυχια. Το αν θα επικοινωνουμε μεσω της ανωνυμιας ή επωνυμως θεωρω οτι λιγη σημασια εχει, μπροστα στο δηλημα αν θα λεγονται αληθειες και θα καταγγελονται ατασθαλιες. Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι οι πολιτες πρεπει να ενημερωνονται πριν πανε στην καλπη.Το εαν καποια πραγματα καταγγελονται ανωνυμως δεν θα πρεπεινα μας ενοχλει-πρεπει ομως να διδονται απαντησεις σ'αυτα και χωρις υπεκφυγες! κατα τα αλλα καλο σαββατοκυριακο-χαρειτε τα παιδια σας, αλλωστε σιγουρα ειναι και το μονο, για τι οποιο δεν θα μετανοιωσετε ποτε!!!

προβοκατορας(????) είπε...

Κυριε Καστριτη, αφιερωμα του σαββατοκυριακου στα παιδια σας και ταυτοχρονα μαζεμα ψηφων για τη Γρανιτσιωτη ειναι δυο πραγματα εντελως ασυμβιβαστα μεταξυ των! καληνυχτα σας........

υ.γ. 1. μαθηματα δεοντολογιας και υποδειξεις περι σωστων ή οχι πρακτικων, μαλλον ειστε ακαταλληλος να κανετε/////////
2.ο χαρακτηρισμος που μας αποδιδετε στην επικεφαλιδα, επιστρεφεται με τον ιδιο ταχυδρομο.................

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ είπε...

Κύριε Καστρίτη, μάθετε πρώτα να γράφετε σωστά τη λέξη ισοτΙμία και ελάτε λίγο αργότερα να μας κάνετε μαθήματα ήθους και εντιμότητας. Αμφιβάλλω αν στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές λέγατε τα ίδια για τον κατα τα άλλα αξιότιμο κ. Πανουργιά. Τώρα όμως που δεν τον έχετε απέναντι αλλά (έστω και κρυφά) συνοδοιπόρο έρχεστε και μας κάνετε την αγιογραφία του. Όσο για τον Πάνο τον Οικονομάκη ούτε αυτός χρειάζεται την "στήριξή" σας, θα σας σαρώσει μόνος του. Τελειώνοντας θα σας επιστρέψω τον όψιμο χαρακτηρισμό σας τον οποίο και θα αποδώσω μάλλον στη θλίψη που σας προκαλεί ο κυβερνοχώρος όπως ισχυρίζεστε.Θα ήταν καλύτερα να μην ασχολείστε με πράγματα που σας θλίβουν γιατί ταυτόχρονα σας εκθέτουν.
Καλή Επιτυχία σας εύχομαι στον αγώνα που κάνετε, αλλά θα ήταν καλύτερο να σας γνωρίζαμε μέσα από τα έργα σας στο νέο Δήμο Δ-Α-Α παρά μέσα από μια επίθεση σας σε έναν χώρο που η ανωνυμία και η ελεύθερη έκφραση είναι η βάση του. Επειδή μάλλον είστε μεγαλύερος από εμένα θα ξέρετε καλύτερα πως σημασία έχει η άποψη και όχι αυτός που την εκφέρει.

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος είσαι εσύ ρε "Καστρίτη Ιωάννη του Χαραλάμπους" που θα μας κάνεις υποδείξεις ποιόν θα ψηφίσουμε (εσένα ή τον Οικονομάκη)?
Μας δουλέυεις ?
Αντε τράβα γλύψε κανένα πρώην κι ασε τι θα κάνουμε εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Δυο απορίες μόνο... τελικά ο Γ. Καστρίτης ή "ανέπαφος" δεν είναι ο Ιωάννης Καστρίτης του Χαραλάμπους ? (και γιατί δεν μας το λεέι τόσο καιρό)
και μυστηριώδης Γ. "ανέπαφος" Καστρίτης τι συμφέρον είχε να βρίζει συγκεκριμένο υποψήφιο και να γλύφει άλλον παρολίγον υποψήφιο ?(αν και στο γλύψιμο καλά τα πάει και ο άλλος)

Ανώνυμος είπε...

Ρε κε Ι. Καστρίτη και κε Γ. Καστρίτη "ανέπαφε" κλπ εμείς φταίμε επειδή γλύφετε και κανετε κωλοτούμπες για κανένα ψήφο ?

Αλλά να μου πεις μια ζωή στο κόμμα τι θα μάθεις να κάνεις ...εσας περιμένουμε να μας πάτε μπροστά φοβερά προσόντα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΣΤΡΙΤΗ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΟΥ 'ΓΚΕΜΠΕΛΣ'ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ. ΕΤΣΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΞΕΙΣ ΛΕΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΣΑΝ 'ΑΝΕΠΑΦΟΣ' ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ.

ΑΝΤΕ ΠΙΑ !!!... είπε...

μιας και δεν εχω παρει καμια απαντηση απο τη βαγγελιω, επιμενοντας θα την ρωτησω παλι :
1. γνωριζει τον εκρηκτικο (και οχι μονο) χαρακτηρα του γιατρου κ. λεωνιδα-με επιβεβαιωμενα και καταχωρημενα στην αστυνομια περιστατικα βιας, που τον καθιστουν ακαταλληλο για δημ.συμβουλο? ναι η οχι?
2. γνωριζει οτι ο βαλαουρας α)εχει εις βαρος του τελεσιδικη αποφαση κατεδαφισης αυθαιρετου στην προκυμαια και β)εχει ερημην καταδικαστικη αποφαση για καταπατηση και παρανομη περιφραξη κοινοτικης εκτασης?
3.γνωριζει οτι ο αντικυραιος γιατρος-υποψηφιος της, ασκει απαραδεκτα φορτικη πιεση-εκμεταλευομενος την ιδιοτητα του γιατρου,για να αξιωνει ψηφο απο τους ασθενεις του και μαλιστα στον χωρο εργασιας του?
4. μηπως να μας ενημερωνε αν εχει καμια σχεση(και να προσεξει τι θα απαντησει) με μια εκταση παραθαλασσια στη ζαλτσα περιπου 105 στρεμματων που δηλωνει ο κυριος υφυπουργος-γαμπρος της (αν και ασχετος με την περιοχη)????
υ.γ. αυτα και θα επανελθουμε μεχρι να παρουμ πειστικες απαντησεις.....

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΤΡΙΤΗ, ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗ-ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ-ΕΜΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ...ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΕΟΣ(?)...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Καστρίτης ή Βαρβαρότητα; Ζήτω το μνημόνιο!!

Ανώνυμος είπε...

Κε Ι. Καστρίτη του Χαραλάμπους εκτός από την κομματική σου ιδιότητα, (σε ένα κόμμα που έχει μεγάλη ευθύνη για την κατάντια της χώρας), και το ότι αγιοποιείς τον νυν δήμαρχο Διστόμου(οι παραπάνω σχολιαστές το λένε και γλυφοκωλοτούμπα) , τι άλλα προσόντα έχεις να σε ψηφίσουμε ?
Η "τεχνοκρατική μόνη λύση της κας Γρανιτσιώτη" θα είναι σαν και αυτή του μνημονίου και του κόμματος που μας κυβερνά? (γιατί αυτό εκπροσωπείτε).
Ο κος Οικονομάκης τι σου φταίει και τον μπλέκεις ρωτήσαμε τη γνώμη σου?
Τελικά ο κος Γ. "ανέπαφος" Καστρίτης τι σχέση έχει μαζί σου?
Εσύ συμφωνείς με το κείμενο που έγραψε? Μια και λες ότι "δεν μας ενδιαφέρει το επίμαχο κείμενο αλλά ποιός το υπογράφει"
Το οποίο κείμενο να μην ξεχνιόμαστε είχε 2 σκέλη ένα υβριστικό για τον πολιτικό σου αντιπαλο κι ένα ψηφοθηρικό προς τον "αδικημένο" Δήμαρχο Διστόμου.
Σε αυτά θα θέλαμε να μας απαντήσεις κι άσε τα περί Γκαιμπελς γιατί όπως λέει κάποιος παραπάνω εσύ φαίνεσαι καλύτερα σπουδαγμένος σ'αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Σας πόνεσε ο κος Καστρίτης ε? Ακόμα δεν ξυπνήσατε και 11 σχόλια? Κε Καστρίτη δεν σας γνωρίζω, αλλά μπράβο για το θάρρος και την ειλικρινειά σας! Θα παρακαλούσα όμως όχι τόσες αλήθειες γιατί πονάνε και δεν χωνεύονται. Παπαγαλάκια και αυλικοί πηγαίντε κι εσείς να μαζέψετε κανά ψήφο κι αφήστε τις ηθικολογίες.

123 είπε...

ΒΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΟΦΙΑ-ΜΑΥΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ.ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΤΡΙΤΗ.ΤΑ ΒΛΕΕΙΣ ΣΤΑΘΗ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΛΕΞΕΣ.ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΣΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ.ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

Χωριανοί κοιμηθείτε ήσυχοι: Η Βαγγελιώ και ο Καστρίτης είναι εδώ και λεφτά υπάρχουν!

Ανώνυμος είπε...

μετα τη χθεσινη πραγματικα επιτυχημενη συγκεντρωση του πατσανταρα, υπαρχουν ακομη ανθρωποι που αρνουνται να δουν την πραγματικοτητα? αληθεια εχω μερες να μαθω νεα της δημοτικης συνεργασιας-εκτος απο καποιους ψηλοεκβιασμους και ψηλοαπολυσεις συμβασιουχων εργολαβων, οι οποιοι επιχειρουνται με εντελως ερασιτεχνικο τροπο, τιποτα αλλο!

Top