αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Φάνηκε φως στο βάθος του τούνελ...

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει φώς στο πολύ βάθος όμως!Ανάθεμα και αν κατάλαβε κανένας τι είπε ο Πρωθυπουργός μας στη χθεσινή του συνέντευξη!Ένα παιδάκι επτά ετών θα είχε καλύτερο συντακτικό!Μπράβο μας να τον χαιρόμαστε, και μη τολμήσει κανένας να ψηφίσει στις εκλογές του Νοεμβρίου άλλο κόμμα εκτός από Πασόκ γιατί τότε μαύρο φίδι που μας έφαγε!Εάν δεν βγεί το Πασόκ τότε σίγουρα θα πάμε για χρεωκοπία μόνο ο Γιωργάκης θα μας σώσει!Αυτό ήτανε το μύνημα που ήθελε να περάσει ο Γιωργάκης? Και ότι δεν γίνονται προσλήψεις από το παράθυρο πλέον?Ποιόν κοροϊδεύει?Για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο χαϊβάνι είναι ντροπή του έαν εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο Ελληνικός λαός τρώει κουτόχορτο!

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είπε...

ER THE TRAIN IK ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ...

ονομα είπε...

Χα-χα-χα-Χα-χα-χα...

Er the train ik λέει...

Γεια σου ρε φιλαράκι ΜΕΛΙΓΑΛΑ!!!! Να'σαι καλά, μ'έκανες και γέλασα...

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Ντελλαλη κομπλεξα σταματα λιγο με το ΠΑΣΟΚ.. Με αηδιασες. Μα ολη την ωρα?? Ο Γιαννης που βαλθηκες να τον κανεις δημαρχο ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!! Ελπιζω αμα χασετε να το κλεισετε το ........

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είπε...

Τι μας λές ρε ανώνυμε ? σοβαρά ? σου θίξαμε το κόμα ? βγάλε τα ματομπούκαλά σου και κοίτα κάτω αριστερά έχει και τους υπόλοιπους !Να χαίρεσαι και τον αρχηγό σου το πινόκιο...

Ανώνυμος είπε...

χα!χα!χα! κακομοιρε νικολανώνυμε τι εχεις παθει καψερε. τα ξενυχτια κατα διστομο μερια και το κυνηγι ακομα και των πομακων σε εχουνε τρελανει-κι ακομα δεν εχεις δει και παθει τιποτα, μετα τις 7 του μηνα να δεις τι σε περιμενει στην αντικυρα! α και κοψε το παραμυθι προς τον κοσμο οτι εισαι ν.δ. γιατι το ξυλο δεν θα το γλυτωσεις-εκτος και σε τζασουν απο τη βαγγελιω. περαστικα σου και καλα μυαλα.......

ideologos είπε...

Φιλε Ανωνυμε

Υπαρχει φως στο τουνελ και μαλλον ειναι το Πασοκ που κραταει ενα οπλο και ενα φως για να βλεπει ποιον θα πετυχει. Αλλα ανωνυμε εσυ δλδ τι και ποιον περιμενεις??? Τους ανυπαρκτους που απλα καταβροχθιζουν οποιοαδηποτε αλλη εγνοια και περνανε καλα η αυτους που μονος στοχος τους ειναι να κραζουν οτιδηποτε αλλο και δεν προτεινουν τιποτε και ποτε. Βγαλε το μαντηλι που φορας στα ματια και δες την αληθεια οσο και αν σε ποναει.

Ανώνυμος είπε...

Σ αυτό το Blog του Ντελάλη πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι γιατί θα χάσουμε το φως και το τούνελ με σας. Όλοι όσοι υποστηρίζουμε ΠΑΣΟΚ βρισκόμαστε σε δεινή θέση λόγω της κομματικής επιλογής στο Δήμο, αλλά θα σας περιμένω να δούμε στη περιφέρεια τη θα γίνει όπου κρίνονται και οι πολιτικές. Καλά κάνετε και τα χώνετε στο Γιώργο αλλά ποια είναι η λύση που προτείνετε να ρθω και εγώ μαζί σας?

βλαχος είπε...

να παψει να πειραματιζεται επανω μας και να σηκωθει να φυγει. αν θεωρεις ανωνυμε οτι δεν υπαρχει αλλη λυση απο τον ΓΑΠ πλανασαι πλανην οικτρα-τα νεκροταφεια ειναι γεματα απο αναντικαταστατους. η λυση ειναι μια-αναπτυξη, αλλα ειναι δυνατον να κανεις αναπτυξη με την μπιρμπιλη και τον λαμπρου "ειδικο" επι των επενδυσεων? να φυγουν και δεν θα παμε χαμενοι!!!!!!!!

ideologos είπε...

Ανωνημε
Πλεον εχουμε φτασει σε μια κατασταση πανικου, κατηγορουμε το Πασοκ για την σταση που παιρνει με τους φορους τις αυξησεις το παγωμα μισθων και πολλα αλλα που μας επηρεαζουν αμεσα. Κ. Βλαχε να φυγει και να ερθει ποιος?? Ο ΓΑΠ οσο χαλια και αν ειναι ειναι ο μοναδικος που προτεινει κατι, μπορει να ειναι αδυνατο αλλα προτεινει κατι και δεν κραζει προηγουμενες κυβερνησεις και τιποτα αλλο ψαχνει για μια λυση. Αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ειναι οτι το Πασοκ δεν ειναι αυτο που ξεραμε εχει αλλαξει και πρεπει αναλογα να αλλαξουμε και εμεις τροπο σκεψεις. Εχω την ευκαιρια να ανηκω καπου που κινουνται με τις αρχες του πραγματικου Πασοκ και κατλαβαινω την διαφορα και ευχομαι καποια στιγμη να περασω αυτη την νοοτροπια και στους υπολοιπους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! είπε...

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ – ΤΟΝ κ. ΣΑΜΑΡΑ -ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ:

-17/10/2010
Η αγορά παραπαίει. Ο ιστός της αποσυντίθεται . Δεν αντέχει άλλο. Η ασφυξία ξεπέρασε τα όρια. Η ψυχολογία βρίσκεται πολύ κάτω από το μηδέν...Δεν σώζουν την Οικονομία. Τη διαλύουν!

-21/10/2010
Η πολιτική του Μνημονίου έχει προκαλέσει λαϊκή κατακραυγή! Είναι επώδυνη, πολύ επώδυνη, για τον τόπο. Είναι άδικη, εξαιρετικά άδικη, για το λαό. Είναι εντελώς αναποτελεσματική.

-24/10/2010
O Ελληνικός λαός γνωρίζει ότι η χρεοκοπία στην ανάπτυξη οφείλεται στον κ. Παπανδρέου και στο Μνημόνιό του! Όπως και ο αφανισμός στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στη μεσαία τάξη. Όπως και η αφαίμαξη στο εισόδημα του χαμηλόμισθου και του χαμηλοσυνταξιούχου.

…ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ:

-27/10/2010
Αναφορικά με την Ελλάδα, το σαφές μήνυμα που έδωσα είναι ότι έχουμε στηρίξει αποφασιστικά μέτρα και διαρθρωτικές αλλαγές (!!), για την επίτευξη δημοσιονομικής πειθαρχίας. Άλλωστε το κόμμα μας ξεκίνησε τα περισσότερα από αυτά τα μέτρα (!!) όταν βρισκόταν στην κυβέρνηση και τα υποστηρίζει τώρα από τη θέση της αντιπολίτευσης. Αλλά έχουμε σοβαρές αντιρρήσεις με ένα μείγμα πολιτικής, που επιτυγχάνει λιγότερο από 50% αποτελεσματικότητα ως προς τη μείωση του ελλείμματος.

Η ΧΑΩΔΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΦΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ – ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΜΑΡΤΕΝΣ ΤΟΥ ΕΛΚ...
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΕΞΩ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ; ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ…

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΦΙΛΕ ΔΕΞΙΕ, ΓΙΑ ΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ;

Top