αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο τύπου Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη, υποψήφιας δημάρχου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας

Συνεχίζοντας τις περιοδείες της και τις συναντήσεις με κοινωνικούς, παραγωγικούς φορείς και πολίτες η υποψήφια δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας Ευαγγελία Γρανιτσιώτη το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου μαζί με υποψήφιους συμβούλους περιόδευσε στο Στείρι, το Δίστομο και την Αντίκυρα.
Η κ. Γρανιτσιώτη κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που αναπτύχθηκαν αφού άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής τόνισε ότι ο συνδυασμός «Δημοτική Συνεργασία Διστόμου – Στειρίου – Αράχωβας – Αντίκυρας» γνωρίζει τον τρόπο αντιμετώπισης τους και δίνει λύσεις μέσα από το πρόγραμμά του.
Όπως σημείωσε η υποψήφια δήμαρχος ο «Καλλικράτης» δημιουργεί δυνατούς δήμους και τους παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για τη επίτευξη των αναπτυξιακών τους στόχων.

«Ο συνδυασμός μας έχει την γνώση, την εμπειρία και την θέληση να θέσει σε αναπτυξιακή τροχιά το νέο μεγάλο δήμο. Να δώσει ποιότητα στην καθημερινότητα των κατοίκων. Οι συμπολίτες μας αυτό το έχουν διαπιστώσει και με κάθε ευκαιρία φροντίζουν να εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους. Μια εμπιστοσύνη που όλοι μαζί θα επισφραγίσουμε με τη νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου», επεσήμανε η κ. Γρανιτσιώτη.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος υποψήφιος του Πατσαντάρα έχει διαφήμιση στο επίσημο site του Χειμάρα? Για να σας προλάβω δείτε http://osigouros.blogspot.com/. Άλλο πράγμα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο και άλλο συμπόρευση με το Θανασάκη το Χειμάρα.

καλος λυκος είπε...

ο οικονομακης δεν εκρυψε ποτε την κομματικη του ταυτοτητα.γι αυτο και σπρωχνεται απο ην κλικα.παντως εγω βλεπω σταθη πρωτο κι ας ειναι εκτος κοπαδιου.τον συμπαθουν οι 3λυκοι(προσεξτε το λ σαν αρχικο)

Ανώνυμος είπε...

Ρε Βαγγελιώ, πες σ’ αυτούς που σου γράφουν τα κείμενα να είναι προσεκτική και να μη γράφουν βλακείες. Δώσε τους να καταλάβουν ότι η φακή ΔΕΝ είναι φαί, ο ζμπέθερος ΔΕΝ είναι συγγενής και η επίσκεψη στα χωριά του Δήμου μας ΔΕΝ είναι περιοδεία. Εκτός και αν έκανες και καμιά διανυκτέρευση στο ακριτικό Στείρι!!!. Αχ ρε φούμο που χρειάζεται!!!! Δηλαδή για να γράψεις πέντε αράδες έπρεπε να προσλάβεις και έμμισθο γραφιά; Το πολύ- πολύ δώστα στο Χάρη να στα γράφει, για να σε εξυπηρετήσει, έστω και αν δεν σε ψηφίζει.

alhena είπε...

Αυτό το link δεν αφορά την επίσημη ιστοσελίδα του Χειμάρα, είναι blog, και στην πλαϊνή μπάρα έχει διαφημίσεις μέσω google και αν κοιτάξεις λίγο παρακάτω θα δεις υποψηφίους του Κλέαρχου Περγαντά και αρκετών άλλων, όσο για την επίσημη ιστοσελίδα, είναι αυτή http://www.mazigiatisterea.gr/ και δεν βλέπω υποψήφιο του Πατσαντάρα.
...Άιντε, που νόμιζες ότι έβγαλες λαβράκι!

ρεπορτερ είπε...

κατα την διαρκεια της επισκεψης ο θ.σπαρταλης ανελυσε το οικονομικο προγραμμα,η κυρια κορδα το περιβαντολλογικο,η παρασκευη τις επενδυσεις ενω ο κυριος γιαννης κοκκοβος σχεδιασε τις μελετες.το λαπτοπ το χειριζοταν ο γιαννης παναγιωτινος

χα-χα-χα είπε...

ρεπόρτερ είσαι αχτύπητος-πιο επιτυχημένη(!) σύνθεση δεν θα μπορουσε να σκεφθεί άνθρωπος! χα-χα-χα-όλα τα λεφτά!!!!!άντε και τον μπίνενε για πάγκαλο-συγνώμη αντιπρόεδρο!!!! βαγγελίτσα μετά απ'αυτό μπορείς να πας να κουρευτείς..........

Ανώνυμος είπε...

Εί΄ΝΤΕΛΑΛΗ οποτε γουσταρης αφηνεις ονοματα και οποτε γουσταρης οχι
και μετα παρεξηγιεσε γιατι σε λεω
ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Απο την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.

Ανώνυμος είπε...

Το δίλλημα είναι ένα: Βαγγελιώ ή Βαρβαρότητα;

ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΧΩΡΙΣ ΔΙΛΗΜΜΑ είπε...

''Το δίλλημα είναι ένα: Βαγγελιώ ή Βαρβαρότητα΄''ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΕΘΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ''Το δίλλημα είναι- άλλο - ένα:Βαγγελιώ ή ανθρώπους του Εργολάβου;''. Σίγουρα Βαγγελιώ, έστω και αν δεν δημοσιεύσεις την απάντηση φίλε Ντελάλη...

ΑΝΤΙ-ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

ΡΕ ΒΛΑΜΗ''ρεπορτερ'', ΠΟΣΟ Μ... ΕΙΣΑΙ?
ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ -ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΠΛΕ ΓΥΑΛΙΑ ΣΟΥ-ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΣΕ ΑΡΑΧΩΒΑ - ΠΛΗΝ 2-3 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ - ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΣΤΟΜΟ/ΣΤΕΙΡΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΣ ΚΟΥΡΕΜΑ... ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΙΑ!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ:ΡΟΥΣΦΕΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...

Top