αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Το "Νησί" έπεισε ότι ο κόσμος δεν είναι σκουπιδοφάγος, κι ας μας κατάντησαν χώρα της αρπαχτής και του λαμογιού

Τι είπαν οι δύο πρωταγωνιστές της πιο επιτυχημένης ελληνικής σειράς.

Η Σπιναλόγκα είναι το «Νησί» που ξαναφέρνει την Ελούντα στο προσκήνιο του διεθνούς τουριστικού ενδιαφέροντος.

Η Κατερίνα Λέχου ως Ελένη Πετράκη και ο Στέλιος Μάινας ως Γιωργής Πετράκης είναι οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς που καθήλωσε τους Έλληνες.

Την ίδια ώρα, το γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα «Porto Elounda», στο οποίο διέμεναν οι συντελεστές της τηλεοπτικής παραγωγής, διαφημίζει ότι το τετραήμερο της 28ης Οκτωβρίου όσοι το επιλέξουν, θα ξεναγηθούν στα μέρη όπου γίνονται τα γυρίσματα της σειράς που καθήλωσε το 60% του ελληνικού κοινού αλλά θα έχουν και την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους πρωταγωνιστές.

«Το κοινό θέλει να βλέπει πώς γυρίζεται μια δημοφιλής σειρά. Κακά τα ψέματα, το backstage πάντα ενδιαφέρει» αναφέρει η Κατερίνα Λέχου. Για να τονίσει ότι «Το δωμάτιο μου στο “Porto Elounda” είναι το δεύτερο σπίτι μου. Έχω αφήσει ακόμη και την καφετιέρα, τα βιβλία και κάποια από τα πράγματά μου. Ωραία η Κρήτη, αλλά επώδυνη. Τον πρώτο καιρό πήρα 3 κιλά, που ομολογώ ότι με πολύ κόπο έχασα».

Με τη σειρά του και ο Στέλιος Μάινας ανοίγει την καρδιά του και λέει: «Η Κρήτη είναι τόπος ευλογημένος. Εγώ άλλωστε έχω προϊστορία μαζί της. Ήμουν ναύτης εκεί το 1979. Παντρεύτηκα Κρητικιά από τα Χανιά. Τώρα για χάρη της σειράς την έζησα σχεδόν τρεις ολόκληρους μήνες».

Οι δύο ηθοποιοί μιλούν και για τα συναισθήματά τους όταν πάτησαν για πρώτη φορά το πόδι τους στη Σπιναλόγκα. «Ήταν πριν από δύο χρόνια, όταν μου είχε γίνει η πρόταση για το σίριαλ. Δεν ήξερα πολλά πράγματα και καθότι ήταν καλοκαίρι λέω “κάτσε να πάω να δω”. Θυμάμαι που μπλέχτηκα με κάποιο γκρουπ που είχε ξεναγό για να ακούσω. Η αίσθηση ήταν γλυκιά. Ένιωσα ότι κάτι καλό πρόκειται να γίνει» αναφέρει η Κατερίνα Λέχου. Και ο Στέλιος Μάινας συμπληρώνει: «Με ενοχλεί το γεγονός ότι πολυπατήθηκε. Λες και η ενέργεια των ανθρώπων που έζησαν εκεί τείνει να εξανεμιστεί. Οτιδήποτε έχει το συστατικό της μαγείας πρέπει να το αφήνεις στην ησυχία του».

Τόσο η Ελένη Πετράκη όσο και ο Γιωργής δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν την επιτυχία της σειράς.

«Είναι το φως στο τούνελ που χρειαζόμασταν. Κάτι σαν εθνική ανάταση στο άσχημο που αρχίζαμε να συνηθίζουμε. Όλα μας οδηγούν στο φτηνιάρικο, το μίζερο, το κακομοίρικο. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Έχουμε τη στόφα των ανθρώπων που μπορούν να κάνουν πολύ ωραία πράγματα. Κι ας μας κατάντησαν χώρα της αρπαχτής και του λαμογιού. Χαίρομαι που το “Νησί” έπεισε ότι ο κόσμος δεν γουστάρει σκουπίδια (πάσης φύσεως), έχει αξίες και δεν είναι σκουπιδοφάγος. Ο Έλληνας περιμένει κάτι καλύτερο στη ζωή του» τονίζει ο κ. Μάινας. Και η κυρία Λέχου αναφέρει: «Δεν σας κρύβω ότι τον τελευταίο καιρό ήμουν προβληματισμένη. Πίστευα ότι ο κόσμος έχει χαζέψει και ότι τρώει την ευτέλεια που του σερβίρουν. Τα πράγματα δεν είναι έτσι και χαίρομαι που η απάντηση πλέον δόθηκε. Άρα δεν υπάρχουν πια άλλοθι».

Η Κατερίνα Λέχου προσθέτει: «Εκτός του ότι χτυπάει συνεχώς το κινητό μου και έχω πάθει σοκ, τίποτε άλλο. Είναι γνωστό ότι η επιτυχία δεν κρατάει για πάντα. Όταν το έχεις βιώσει κι άλλη φορά το ξέρεις καλά, γι’ αυτό και δεν παραμυθιάζεσαι. Άλλωστε η τηλεοπτική πορεία ενός ηθοποιού είναι σαν καρδιογράφημα».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χθες το απόγευμα παρατήρησα έντονη κινητικότητα στο κάτω χάνι. Μέτραγαν ή σχεδίαζαν κάτι. Ξέρει κανείς τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ μετρήσεις γίνονται από μεγάλη εταιρεία. Το μέλλον θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ?

Ανώνυμος είπε...

Ο πρώτος Ανώνυμος κάτι ξέρει. Ακούγεται για αξιοποίηση του χώρου όχι μέσα από ένα σήριαλ αλλά από κάτι άλλο ποιο χειροπιαστό .

ΣΣ είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΑΟΥΝΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ

Top