αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο τύπου "Ανεξάρτητης ενωτικής πρωτοβουλίας"


Δελτίο τύπου
24/10/2010

Παρουσία μελών και φίλων του συνδυασμού ¨Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας¨ του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Πατσαντάρα, πραγματοποιήθηκαν στην Αράχωβα το βράδυ του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού εν όψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.

Ο Γιάννης Πατσαντάρας στην ομιλία του, μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας του συνδυασμού, στο πολιτικό πλαίσιο και στις προτεραιότητες, λέγοντας:

Είμαστε όλοι ενωμένοι σε ένα σώμα. Όλοι μαζί στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ που σημαίνει πως δεν έχει κομματικό χρίσμα ή εξαρτήσεις από άλλα κέντρα ΕΝΩΤΙΚΗ που σημαίνει ότι όσοι μετέχουμε, διατηρώντας τις πολιτικές και ιδεολογικές μας επιλογές, βελτιστοποιούμε την αποτελεσματικότητα των ενεργειών και δράσεών μας μαζί.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ που σημαίνει πως στους πολύ δύσκολους καιρούς που περνάμε, μόνο ανεξάρτητες ενωτικές πρωτοβουλίες των πολιτών μπορεί να δημιουργήσουν ελπίδα ανάτασης με την απαγκίστρωση από τις αγκυλώσεις των κομματικών σχηματισμών που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν.

Εμείς φίλες και φίλοι έχουμε το όραμα, έχουμε τα πρόσωπα, έχουμε τη γνώση, έχουμε τη δύναμη, τη θέληση έχουμε την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, και έχουμε και εσάς που με την αγάπη και την στήριξή σας, θα μας βοηθήσετε ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη το όραμα.


Προς κάθε κατεύθυνση διευκρινίζουμε ότι:
Η κίνησή μας είναι μια αυθεντική κίνηση πολιτών χωρίς καμιά κομματική εξάρτηση, που λειτουργεί με όρους άμεσης δημοκρατίας, με σύνθεση των διαφορετικών απόψεων και συναίνεση. Δημιουργήθηκε από ενεργούς πολίτες με παρουσία στα κοινωνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα.
Οι φίλοι της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, είναι πολίτες χωρίς ιδεολογικές περιχαρακώσεις και μπορεί να ανήκουν σε ένα ή περισσότερους πολιτικούς χώρους.
Η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία δεν συνεργάζεται, ευθέως, πλαγίως ή εν κρυπτώ, με κανέναν πολιτικό φορέα. Θα συνεργαστεί, μετεκλογικά, με κάθε πολιτικό φορέα που θα είναι αναγκαία η παρέμβασή του για να προωθηθούν ζητήματα του τόπου μας.

...Πιστεύουμε ότι η ικανότητα δεν είναι μονοπώλιο ενός μόνο πολιτικού φορέα αλλά ικανά άτομα υπάρχουν σε όλες τις παρατάξεις και μόνο αν συνυπάρξουν μπορούν να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα, αυτό επιδιώξαμε από τη αρχή και πιστεύουμε ότι το πετύχαμε.
...Σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για όλους μας, λόγω οικονομικής κρίσης, όπου η καθολική απαξίωση του κομματικού-πολιτικού συστήματος και η απογοήτευση των πολιτών καταγράφεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, καλούμαστε να εκλέξουμε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο , σε μια νέα ενότητα που αποτελείται από τους τέσσερεις πρώην Δήμους και Κοινότητες (Διστόμου, Aράχωβας, Αντίκυρας και Στειρίου), με πάνω από δέκα χιλιάδες κατοίκους. Ποιο είναι αλήθεια το διακύβευμα των εκλογών αυτών για την περιοχή μας και για το νέο Δήμο; Τα προβλήματα ασφαλώς είναι πολλά και αγκαλιάζουν όλα τα επίπεδα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής των πόλεων αφού η κρίση δεν είναι απλά οικονομική. Είναι και πολιτική και κοινωνική και περιβαλλοντική. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν αναδεικνύουν Κυβέρνηση. Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο εκλέγουν. Πολιτικά μηνύματα ασφαλώς θα υπάρξουν, αλλά το άμεσο και μεγάλο πολιτικό και αναπτυξιακό στοίχημα των εκλογών του Νοεμβρίου αφορά τον τόπο μας και την προοπτική του.

...Εμείς επιδιώκουμε: - Οι τοπικές κοινωνίες και οι Πολίτες να έχουν ένα Δήμαρχο, φίλο και αρωγό στα προβλήματά τους. Ένα Δήμαρχο που θα βρίσκεται στο γραφείο του, στα κέντρα Αποφάσεων, αλλά και στο δρόμο, μαζί με τους Πολίτες για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας, που θα αφουγκράζεται τις ανάγκες του απλού Πολίτη . - Ένα Δημοτικό συμβούλιο που θα είναι κοντά στον Πολίτη, σε καθημερινή βάση και δεν θα συμμετέχει μόνο σε άγονες δημοτικές συνελεύσεις. - Επίσης να εμφανίσουμε στο προσκήνιο της Διοίκησης του Δήμου ΙΚΑΝΑ και άφθαρτα πρόσωπα μακριά από κομματικές στενότητες και προσωπικές επιδιώξεις.

...Αγαπητοί συμπολίτες
Η ψήφος είναι ιερή, μη την χαρίζετε μη την πετάτε σκεφθείτε καλά κρίνετε, λοιπόν, συγκρίνετε, αποφασίστε, Εσείς, και μόνο Εσείς.

Κλείνοντας την ομιλία του και αποφασιστικός από το βήμα των εγκαινίων, ο επικεφαλής της ¨Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας¨ και υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Πατσαντάρας έστειλε μήνυμα νίκης του συνδυασμού από την πρώτη Κυριακή, λέγοντας:
...όπως είπε ο Βίκτωρ Ουγκώ: "Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της"

Στον "επίλογο" των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου έγινε παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού.

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος που κουνάει το δάχτυλο ποιος να είναι άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γιαννη θα μετακομισετε μόνιμα εσείς και η οικογένεια σας στην Αραχωβα; Θα είσαστε συνέχεια εδώ ή θα έχουμε δήμαρχο όπως πριν, διοιηκιση μέσω εκαλης; Πως θα είμαστε σίγουροι ότι δεν θα βρίσκεστε στην Αθηνα ή όπου αλλού εκτός απο Αραχωβα;

Ανώνυμος είπε...

Αφού μας λέτε για ανεξαρτησίες ο ανεξάρτητος Μπασιακος τι ρόλο βαράει; Ως υπουργός της ανεξάρτητης κυβέρνησης Καραμανλή;

Ανώνυμος είπε...

Το μισό αλουμίνιο είναι εκεί ρε παιδιά ... μήπως να αλλάξει το όνομα σε "Κρυφο-Ντροπαλο-Δεξιά Αλλά Κατά Βάθος Ανεξάρτητη Ενωτική Ιδιωτική Πρωτοβουλία Αλουμινίου"

Ανώνυμος είπε...

ποιός Μπασιάκος ? έχεις μπερδέψει αυτόν με τον γιό του κ.Παναγιώτη Οικονομάκη , δες καλά και μετά γράψε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που έχει τεντωμένο το δάχτυλο με το δερμάτινο, είναι ο νυν Κοινοτάρχης Αντίκυρας κ. Μίχος. Ως υποψήφιος του συνδυασμού Πατσαντάρα δείχνει το δρόμο προς τη νίκη .Είναι εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ και στέλεχος του κόμματος. Ένας άνθρωπος με ευρύ μυαλό και ελεύθερους πολιτικούς ορίζοντες, που κατάλαβε ότι σε αυτή την πολιτική συγκυρία, μόνο αν ενωθούν πολύ άνθρωποι από πολλούς πολιτικούς χώρους θα μπορέσει ο τόπος να πάει μπροστά. Ξέρει ότι οι μεγάλοι πολιτικοί άνδρες χαρακτηρίζονται από τις πράξεις τους, όταν αυτές είναι υπερβατικές, βάζοντας στην άκρη τις διάφορες μικροκομματικές ταμπέλες και αποβλέποντας στο καλό του τόπου.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Πατσαντάρας θα μπορούσε άνετα να αλλάξει το όνομα του νέου Δήμου σε «ΔΗΜΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ή ακόμη για τους παλιότερους σε «ΔΗΜΟΣ ΠΕΣΙΝΕ» για να λυθεί και το πρόβλημα της τριπλής ονομασίας.

Ανώνυμος είπε...

Μου άρεσε ιδιαίτερα το ικανά και άφθαρτα πρόσωπα. Τουλάχιστον στο Δίστομο πιο ικανά δεν μπορούσε μα βρει.

Ενωτικός είπε...

Ανώνυμε Νο 2 διάβασε και το άρθρο και μην κοιτάς μόνο τις φωτογραφίες. Το ερώτημα σου απαντήθηκε το Σάββατο.
Ανώνυμε Νο 3 είναι όλοι ευπρόσδεκτοι. Και ο Μπασιάκος και η Αγάτσα αν το επιθυμούν. Δεν υπάρχουν διακρίσεις. Όποιος θέλει ακολουθεί. Ο Μίχος και ο Θεοχάρης απάντησαν στο ερώτημα σου το Σάββατο. Αν δεν ήσουν εκεί ενημερώσου τουλάχιστον.
Ανώνυμε Νο 4 οι δεξιοί που συμμετέχουν στην Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία δεν είναι καθόλου Κρυφο- Ντροπαλοί. Τιμή τους και καμάρι τους. Είναι αρκετοί, στηρίζονται από ένα πολύ σεβαστό ποσοστό της τοπικής κοινωνίας μας και είναι όλοι ίσοι μεταξύ ίσων.

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η ανεξαρτησία λέμεεεεε!...με Διομήδη παρασηνιακά και Μπασιάκο προσκηνιακά...όλεεεεε! Το άλλο μισο αλουμίνιο δεν μπορούσε να έρθει γιατίδούλευε...χαχαχχααχαχχααχχααχχααααααα...τυχαίο?

Ανώνυμος είπε...

Πέσαν οι μάσκες επιτέλους!

Ανώνυμος είπε...

Διαθέτει και Διομήδη η ομάδα ... μετά από την υπογραφή στη Ντόρα και την υποστήριξη στο Σαμαρά ... υποστήριξη στον Πανουργιά και συλλογή υποψηφίων για το Πατσαντούνο-Μπουφανταρα-Αλουμινά ... θα πρέπει να βαφτιστεί το γρουπούσκουλο σε "Κρυφο-Ντροπαλο-Δεξιά Αλλά Κατά Βάθος Ανεξάρτητη Ενωτική Ιδιωτική Πρωτοβουλία Αλουμινίου - Άνω Κωλοτούμπας"

Ανώνυμος είπε...

Παπαγαλακια του Πατσανταρα ετσι οπως γραφετε για το Μιχο κτλ σας καταλαβαινουμε.. Ειστε λαμογια μεχρι το κοκαλο. ΔΙΔΑΓΜΑ: Η λαμογια δεν εχει κομματικη παραταξη!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή Είναι φανερό ότι μια μικρή μερίδα «οπαδών» της Βαγγελιώς, μάλλον με την καθοδήγηση και την προτροπή της ίδιας, όπως αυτό φαίνετε και από τις δικές της ανακοινώσεις , βρισκόμενοι κατά πάσα πιθανότητα σε πανικό, αντί να αφήσουν την ίδια να αρθρώσει πολιτικό λόγο με επιχειρήματα και προγραμματικές σκέψεις, επιδίδονται σε μια άνευ προηγουμένου λασπολογία εναντίον της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας και του ηγέτη της. Λυπάμαι ιδιαίτερα με αυτή την κατάντια. Είναι σίγουρο ότι την απάντηση γι’ αυτά που λένε, αλλά κυρίως για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον τόπο μας, θα την πάρουν από τους ίδιους τους Δημότες στις 7 Νοεμβρίου και μάλιστα με τόκο.

Ανώνυμος είπε...

Εν τω μεταξυ γραφει: του υποψηφιου ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ... Α ρε Βαγγελιω που θελετε!! Ειρωνες και λαμογια.... Ολοι ετοιμοι ηταν να αρπαξουν κατι.. Το δεντρο τα τραπεζια το μικροφωνο..

Ανώνυμος είπε...

Φανταστικά τα εγκαίνια του ανεξάρτητου "και καλά" και με καμία στήριξη από το αλουμίνιο συνδυασμού! Παρουσία μελών και φίλων? Όχι κομματικών και αλοθμινένιων? Στον οφθαλμίτρο και γρήγορα. Τί πλάκα που έχουν τα δελτία τύπου, δωρεάν σάτιρα!

ΟΥΣΤ!!!!.... είπε...

Διάφοροι πανουργο-βαλα-σταθο-σιδερο-βαγγελο-ανώνυμοι(?) ελπίζω οι ασυναρτησίες-ασυνταξίες-ανορθογραφίες στις "ευπρεπείς" παρατηρήσεις σας να οφείλονται στον πανικό σας και όχι στην αγραμματοσύνη σας. Σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή τίθεται και θέμα αισθητικής, θα σας συνιστούσα να βάλετε ένα πρόγραμμα ορθογράφου στους υπολογιστές σας, ώστε και σεις να αισθάνεσθε καλύτερα και εμάς να μην ταλαιπωρείτε........

Ανώνυμος είπε...

Καλά θα μας τρελάνουν τελείως οι βαγγελιωπασοκτζίδες.. Μια ερώτηση ρε παιδιά. Είναι μεμπτό να δουλεύει κανείς στο αλουμίνιο? Και ρωτάω εσάς πράσινοι βολεμένοι εργατοπατέρες που αν ψήφιζαν μόνο οι υπάλληλοι του αλουμινίου θα βγαίνατε από την πρώτη Κυριακή με 70%.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό σε πείραξε ρε ΟΥΣΤ!!! ? Η ανορθογραφία όλων των άλλων κι όχι το περιεχόμενο ε? Λογικό μου φαίνεται. Παρεπιπτόντως κολλημένοι οπαδοί του κου Πατσαντάρα υπάρχουν κι άλλα κόμματα εκτός από πράσινο και μπλέ. ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!

ΑΝΤΕ!!!... είπε...

ανώνυμε "άφεσ'αυτοίς..." σίγουρα "ου γαρ οίδασι τι ποιούσιν" - τρικυμία εν κρανίω,και πού'σαι ακόμα μετά τις 7 του μήνα.....

αντικυραιος είπε...

και με την ευκαιρια αφελη-γιατρε(απο αντικυρα) εχεις καταλαβει αμοιρε τι σου ετοιμαζουν οι συντροφοι σου με τον κωλοτουμπονικολακη?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ-Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.........

ΟΥΣΤ!!!... είπε...

Ανωνυμε σταθηκα στην ορθογραφια για να μην αναγκαστω να κρινω το περιεχομενο,γιατι τοτε σιγουρα δεν θα αισθανοσουν ανετα-με τετοιες αρλουμπες που ειναι καταγεγραμμενες....

ΑΝΤΕ!!!... είπε...

πασοκολεβεντες-τσαμπα μαγκες και εισαγωμενοι-κωλοτουμπες(!),για να μην το βασανιζουμε αλλο και ξοδευουμε και μελανι, παρτε το αποφαση-ΧΑΣΑΤΕΕΕ! Ο Γιαννης Πατσανταρας ειναι Δημαρχος.-
Απο 1/1 δουλεια στον Νεο Δημο, νοικοκυρεμα και καθε κατεργαρης στον παγκο του.......

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? Α ΝΑΙ ΣΤΗ ΡΗΓΗΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΗΤΟΤΟΥ ΤΟ ΚΑΜΕΝΟ . ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ..... ΘΑ ΘΑ ... ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΣΤΟ ΤΑΞΙΜΟ 60 - 70 ΑΤΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Βρε ανεκδίηγητοι κολλημένοι και άσχετοι οπαδοί του κου Πατσαντάρα...την απάντηση δεν θέλουμε να την πάρουμε όλοι εμείς που αμφιβάλουμε στις 7 Νοέμβρη, θέλουμε να την πάρουμε από 1 Ιανουαρίου και μέχρι τέλους της θητείας του οποιουδήποτε...αλλά που να σας κόψει τόσο!...αυτό θα μας φάει στην Ελλάδα ότι ο καθένας κοιτά την πάρτη του και κανείς το σύνολο...

Ανώνυμος είπε...

Ο Λεοντιος ποιον στηρίζει; Τον ανεξάρτητο; Τον Σταθη ; Τη ΝΔ; Αυτό τα δείχνει όλα, το παιχνίδι συνεχίζεται, με αναπληρωματικούς... δεν γινεται να υπάρχει ανεξαρτησία και να υπάρχουν απόλυτα εξαρτημένοι! Θα ήθελα να δω αν βγει ο Γιαννης πως θα συμπεριφερθεί στους πασοκους... όπως ο Λεοντιος;

123 είπε...

τον σταθη ο λεοντιος...ε οχι δα,ο γιωργαρος δεν ξεχνα.ηταν παντοδυναμος κι ο σταθης τον κατεβασε.τωρα θα του το επιστρεψει

αει σιχτιρ... είπε...

κατ'αρχην χρονια πολλα στις δημητρες και τους δημητρηδες,κατα δευτερο κολημενοι αντιπατσανταρικοι ξεκοληστε-γνωριστε τον ανθρωπο και τους συνεργατες του-και εξεταζοντας και το προγραμμα του κρινετε ανεπηρεαστοι. παψτε πια να αγεστε και να φερεστε απο τους πολιτικους-γυρολογους, απο τα πολιτικα-λαμογια-κωλοτουμπες τυπου νικολακη, που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η εξυπηρετηση των αφεντικων τους και των πισινων τους. ελεοςςςςςςςςςςς, πεστε επιτελους φτανει πιααααα! παρτε τους με τις πετρες..........

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, όπως ο καραμαλης ήταν να αποχωρήσει αφήνοντας πίσω του σιντριμια, και με αφορμή την σκληρή πολιτική που θα ακολουθούσε στις εκλογές, του δόθηκε η ευκαιρία να φύγει λόγω της βαριάς ήττας του, το οποίο ήταν και αναμενόμενο και προμελετημενο! Το ίδιο γίνεται και τώρα, ο Σταθης παει ενάντια στον Λεοντιο, ο Λεοντιος αποχωρεί(δεν τον κατεβάζει ο Σταθης) απλά αλλάζει συνήθειες, παεί για μπίζνες στην Βουλγαρία και αφήνει αντικαταστατες! Εγώ ξαναρωτω, εάν ο Πατσανταρας είναι ανεξάρτητος, και ο λεοντιος κατέβηκε γιατί τον έστειλε ο Σταθης, γιατί στηρίζει Πατσανταρα και όχι Βαγγελιω; Σκεφτείτε, μην απαντάτε! Οι αταξιες του παρελθόντος απο ποιον θα βγουν στην φορά; Απο τους φίλους ή απο τους εχθρούς; Θα μάθουμε ποτέ τι παιζόταν τόσα χρόνια ή θα συνεχιστεί το παιχνίδι με τους σκληροπυρινικους της ανεξάρτητης αναπληρωματικης αλλαγής(και καλά);

3 σεπτεμβρη είπε...

κανεις λαθος ανωνυμε.ο λεοντιος δεν αποχωρησε.δεν τον προτεινε κανενας.ο ιδιος περιμενε μεχρι την τελευταια στιγμη αλλα οποιον ρωταγε ετρωγε πορτα με αποκορυφωμα βεβαια το αλησμονητο καλος πολιτης του σταθη στον απολογισμο.για τον πατσανταρα εχω ακουσει οτι ειναι πεντακαθαρος,ο σταθης μας απεδειξε το ιδιο στην πορεια του.αυτοι ηγουνται αρα εγω τους εχω εμιστοσυνη αν και πασοκος.δεν μπορω να ξεχασω οτι η εγω στις προηγουμενες εκλογες παλευα για ον γεωργακο και η βαγγελιω στηριξε κοκκοβο.εσεις κυριοι της τ.ο το θυμαστε?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΑΜΠΙΤΣΙΚΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πατσαντάρας πεντακάθαρος? Χαχαχα Καλό! Τόση αφέλεια? Άμα είναι πεντακάθαρος να μην ασχοληθεί με την πολιτική και να μην ξαναμιλήσει στο γαμπρό του!!!

3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ είπε...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝΩΝΥΜΕ.Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΟΚΟΒΟ ΑΝΤΙ ΓΕΟΡΓΑΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

εισαι πολυ ξεφτιλας και αρρωστος ανωνυμε..... χρειαζεσαι ζουρλομανδια κατεπειγοντως.....αντε καλα κρασια ρε τσαμπα μαγκα και περαστικα σου, αλλα για να πιασεις στο βρωμόστομα σου καποιους ανθρωπους θα πρεπει να του κανεις απολυμανση!!! αει σιχτιρ συγχιστηκα-παω για κανα ουϊσκακι ε βαγγελιω?

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχα! Πιες να ξεχάσεις την αλήθεια, γιατί πονάει.

Ανώνυμος είπε...

Εγω γνωριζω την κατασταση.. Η Βαγγελιω το 2006 δεν στηριξε κανεναν.. Ηταν υποψηφια νομαρχιακος συμβουλος.. Ελατε σταματα να λασπολογεις και πουλα κανα τυρι..

Top