αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο τύπου "Ανεξάρτητης ενωτικής πρωτοβουλίας"


26/10/2010
Δελτίο τύπου

Παρουσία μελών και φίλων του συνδυασμού ¨Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας¨ του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Πατσαντάρα, πραγματοποιήθηκαν στην Αντίκυρα το βράδυ της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού εν όψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.

Σημαντικό σημείο της ομιλίας του αποτέλεσε η αναφορά στην ουσιαστική συνένωση των τοπικών κοινωνιών των τριών πρώην δήμων, με προτεραιότητες για:
την ΥΓΕΙΑ
την ΑΝΑΠΤΥΞΗ
το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δίδοντας επίσης ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ
ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ - ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Γιάννης Πατσαντάρας

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προτεραιότητα το περιβάλλον και ιδιαίτερη έμφαση στη διαφάνεια! ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΧΑΑΑΑΧΑΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧ Καλό ε? ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑΧΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Ναι δες ποιοι μιλανε για περιβαλλον.. Πατσανταραιοι τα ψωμια σας μετρημενα.. Αντε και αφου βγει η Βαγγελιω με το καλο μετα οσο γρηγορα ηρθε ο Γ.Π τοσο γρηγορα θα φυγει

βλαχος είπε...

ρε ουστ λμοταγαρα...ιτε του θελτε ιτε οχ'ου γιαννς εχ'βγει.....γκεκε?

αντικυραιος είπε...

Σε τσούζει ανώνυμε η βέβαιη νίκη του Πατσαντάρα και βγάζοντας κακιούλες γίνεσαι γραφικός.Λοιπόν, επειδή τα πολλα τα λόγια είναι φτώχια, θα πρέπει να βλέπουμε από σήμερα το αύριο του νέου δήμου. Τέρμα η μιζέρια, τέρμα τα κτυπήματα κάτω από τη μπάρα. ΦΩς μόνο ΦΩς!!!!!!

αραχωβιτης είπε...

ανώνυμε ειναι ιεροσυλια να μιλας εσυ και οι ομοιοι σου για περιβαλλον-πολυ περισσοτερο να προσπαθειτε να το μονοπωλειτε! ελεος σας βλεπουν και σας ακουνε νικολο-θανασο-βαγγελιω-ανώνυμοι.....αντε γεια!

αντικυραιος είπε...

και κατι για επιδορπιο-αληθευει οτι προβλεπεται οξεια αντιδραση απο το 'γιατρο' επειδη εταξε η βαγγελιω την αντιδημαρχια της αντικυρας στο νικολακη??μου θυμιζουν το γνωστο "ο νηστικος καρβελια ονειρευεται"

Ανώνυμος είπε...

Είσαι αστείος Αντικυραίε! Μάλλον είσαι από τους διαφανείς που θα ευνοηθούν. Όσο φως και να υπάρξει οι τυφλοί σαν κι εσένα ποτέ δεν θα το δούν.

αναλυτης-ρεπορτερ είπε...

οι της βαγγελιως το ξερουν οτι θα χασουν.δεν ειναι χαζοι.γνωριζουν οτι αραχωβα-αντικυρα ειναι χαμενοι απο χερι,στον παλιο δημο διστομου το στειρι χαμενο ,τ ασπρα τα εχει αναλαβει ο σταθης αρα μονο το διστομο δεν φτανει να καλυψει την διαφορα.το ξερουν και κοιτανε την επομενη μερα διαδοχης γι αυτο ο μηχανικος θα πεσει μονοκουκι.στ αλλο στρατοπεδο εκει που θα γινει σφαγη ειναι ποιοι θα εκλεγουν.γνωμη μου οτι θα παιξουν μεγαλο ρολο οι συμμαχιες και οτι θα εχουμε εκπληξεις λογω 3 ου σταυρου και ξενου σταυρου.στο ενα στρατοπεδο την τραπουλα μοιραζει σοφια-μαυρεπης-διαγουρτης στον φιλο τους.εγω ομως πιστευω οτι ο γιαννελος ειναι καλυτερος χαρτοπαιχτης και κραταει 5!!ασσους.παντως οπως και να εχειθα εχει ενδιαφερον.2 μερες πριν τις εκλογες θα σαςδωσω νουμερα.για σημερα μια πληροφορια φρεσκια.καποια σπουδαια συναντηση 2 προσωπων θα γινει αυτες τις μερες που θα επηρεσει το αποτελεσμα της αραχωβας θεαματικα υπερ πατσανταρα.ο ενας θα ναι ο γιαννελος.ψαξτε τον αλλον

αντικυραιος είπε...

πεσ' μας κι'άλλα ρεπόρτερ-όσο κι αν οι αναλύσεις σου τσούζουν μερικούς δεν είσαι μακριά απ΄την αλήθεια!!! όσο για σένα εμπαθή δυστυχή ανώνυμε, καληνύχτα και καλό ξημέρωμα ..............

τρεις λαλουν... είπε...

αναλυτη, για δωσε μια ερμηνεια, πως γινεται ο νικολακης ο νεοδημοκρατης(?) κατα πως ισχυριζεται ο ιδιος, να είναι με το ψηφοδελτιο της βαγγελιως? μηπως για να γλυτωσει το ξηλωμα του αυθαιρετου η μηπως για να γλυτωσει την δικαστικη καμπανα για την περιφραξη και καταπατηση κοινοτικου οικοπεδου? αυτα τα ξερουν οι υπολοιποι "συντροφοι" του συνδυασμου? δεν φανταζεσαι τι εχει να γινει τις επομενες μερες-εχει να πεσει πολυ γελιο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή το παίζεις έξυπνος, καταλαβαίνουμε όλοι ότι ο Πατσαντάρας είναι ΝΔ αφού άμα πήγαινε εκεί δεν θα απορουσες.. Τώρα το ποιος θα γελάσει αστο στο λαό και όχι στο συγκεκριμένο blog...

τρεις λαλουν... είπε...

ανωνυμε δεν εισαι σαφης και δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικό σου. γινε πιο σαφης και δωσε και ενα σχολιο για τις λαμογιές του δις υπόδικου κωλοτούμπα νικολακη, ή δεν σε αφορα αυτο?

Ανώνυμος είπε...

707...ξυπνηστε στεργηδες-αντυκηραιοι κ νεροκουβαλητες διστομιτες!!!! γελαει ο κοσμος ωρε γραφικοι γινατε!ακομα με τους τελευταιους ασχολειστε?? ακομα??εχει νοημα ν ασχολεισε μαζι τουσ κ να γινεσε ομοιος τους, ακομα χειροτερα να εισαι αναμεσα τους στα ψηφοδελτια να διαβαζουν τ ονομα σου μαζι με των λαμογιων. αν το δεχεσε κ αγωνιζεσε γι αυτους (για το καλο του τοπου) τοτε καληνυχτα!!!

ΔΙΑΒΟΛΑΚΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ''αναλυτη-ρεπορτερ''. ΦΙΛΕ EXEIΣ MAYΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ Ή ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ (ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ) ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ. ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ. ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ Η ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ, ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ...
ΟΜΩΣ Ο ΤΟ ...ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΙΚΟΣ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΜΑΧΗ, ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΣΟΦΙΑ,ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ,Ο ΨΗΛΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ...ΜΥΛΟΣ!

ΔΙΑΒΟΛΑΚΟΣ 2 είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΦΙΛΕ ''ΡΕΠΟΡΤΕΡ-ΑΝΑΛΥΤΗ'': Ο ΒΑΛΑΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΕΡΗ ''ΧΩΣΙΑ'' ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΠΤΗ) ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ - ΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! - ΠΟΥ Ο ΚΕΦΑΛΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!
ΕΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΤΑΝΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΠΡΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ!

Top