αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Επιτέλους, τέλος απο το υπ. παιδείας η Θάλεια Δραγώνα

Η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε, για προσωπικούς λόγους, όπως αναφέρει η ίδια, η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας για θέματα διαπολιτισμικής εκπαίδευσης και εκπαίδευσης ελληνοπαίδων εξωτερικού, Θάλεια Δραγώνα...
Σε δηλώσεις της η κ Διαμαντοπούλου, ύστερα από τη σημερινή συνάντησή της με την Θαλεια Δραγώνα, ευχαρίστησε δημόσια την ειδική γραμματέα για την προσφορά της στην προσπάθεια αναμόρφωσης του εκπαιδευτικού συστήματος και πρόσθεσε ότι οι προσωπικοί λόγοι που επικαλέστηκε είναι απόλυτα σεβαστοί.
Η Θάλεια Δραγώνα ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και την υπουργό Παιδείας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο της και το πνεύμα συνεργασίας. Επισήμανε, δε, ότι παραμένει στη διάθεση τους και μετά την αποχώρησή της από τη θέση της ειδικής γραμματέας.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΑΑΑΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ! ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θάλεια στο καλό και να μας γράφεις. Η περίπτωση της θα γραφεί στο βιβλίο Γκίνες, είχε διδακτορικό χωρίς βασικό πτυχίο. Στο καλό και απο το πεζοδρόμιο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΖΑΜΠΟΓΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Καληνυχτα θαλεια. Να μη μας γραφεις. ουστ

Στραβων είπε...

Πραγματικά πολύ καλή είδηση. Αυτή η γυναίκα ήταν επικίνδυνη και παρόλα αυτά την είχαν υπεύθυνη για την εκπαίδευση ελληνόπουλων. Ποτέ ξανά τέτοιοι άνθρωποι την Παιδεία.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΟΓΡΙΑ

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ.... είπε...

κατι τετοια φρουτα εφτασαν την νεολαια μας σε τετοιες θεσεις και ολους εμας σε τετοιο καταντημα! δεν φτανει ομως μονο αυτο δηλ. η παταιτηση-πισσα και πουπουλα, οπως στο φαρ-ουεστ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Top