αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση Περγαντά για την εναπόθεση της κόκκινης λάσπης

Με αφορμή τα όσα υποστηρίζει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε το «Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς» σχετικά με την εναπόθεση της ερυθράς ιλύος στο βυθό του Κορινθιακού από την «Αλουμίνιον της Ελλάδος» ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς δήλωσε:

«Με ομόφωνη απόφαση του, το Νομαρχιακό Συμβούλιο Βοιωτίας το 2006 έθεσε το θέμα της κόκκινης λάσπης έτσι ώστε να βρεθούν οι τρόποι και οι τεχνολογίες, για να μην απορρίπτεται στο βυθό, παρά το γεγονός οτι είναι επεξεργασμένη και δεν είναι τοξική.
Μετά την πρωτοβουλία και τις πιέσεις που άσκησε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Βοιωτίας η «Αλουμίνιον της Ελλάδος» έχει εκπονήσει πρόγραμμα διαχείρισης της κόκκινης λάσπης έτσι ώστε από το 2011 να συγκεντρώνεται και να επεξεργάζεται επί εδάφους σε ειδικές εγκαταστάσεις και στη συνέχεια να διοχετεύεται σε άλλες χρήσεις όπως για παράδειγμα στην κεραμοποιεία».

Από το thiva-press.blogspot.com

4 σχόλια:

distomo tours είπε...

ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΤΙΚΟΣ.Κ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ?? ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ Σ , ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΑΤΕ

R είπε...

ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΙΓΓΟΥΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιο μακάκες που είστε όλοι εσείς τις γενιάς 35-55(ηλικίες) θα συνεχίσετε να το κάνετε. Αν τελικά ξεκινήσει κάποιο έργο το βλέπω να πηγαίνει στο 2012. Μέχρι τότε τι κάνουμε? Τα τόσα χρόνια εναπόθεσης δεν γυρνάνε πίσω.

βρε αει...........!! είπε...

επειδη η μακακια εχει και τα ορια της, μαθετε λοιπον την αληθεια και οσοι θελετε την πιστευετε. αλλωστε μου ειναι αδιαφορο!!! το προγραμμα της εναποθεσης της λασπης αρχισε απο το 2000 και θα τελειωσει το 2011,και αυτο χωρις καμια ευθυνη και πολυ περισσοτερο πιεση απο τον περγαντα-για να μην τρελαθουμε τελειως δηλαδη. η κοροϊδια εχει και τα ορια της, ετσι δεν ειναι νικολακη?
επιτελους σοβαρευτειτε, γιατι αντι για ψηφο θα πεσει το γιαουρτι συννεφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Top