αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ιστοσελίδα υποψήφιας δημάρχου κ. Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη

Η ιστοσελίδα της υποψήφιας δημάρχου του δήμου Διστόμου (Στειρίου)- Αράχωβας - Αντίκυρας με το συνδυασμό "Δημοτική Συνεργασία", Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη είναι online.

Η διεύθυνση είναι granitsioti.gr

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία! Είμαστε μαζί σου, σε στηρίζουμε όλοι!

Ανώνυμος είπε...

Φάτους όλους! Η Αντίκυρα μαζί σου!

Ανώνυμος είπε...

Από τη θάλασσα και μέσα?

Ανώνυμος είπε...

Το πράσινο background δεν λείπει ούτε από τη σελίδα σου, αλλά ούτε από τις συνειδήσεις μας...Δεν ξεχνάμε εύκολα, δεν συγχωρούμε και καταδικάζουμε τις αποφάσεις που μας καταστρέφουν τη ζωή!

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω οτι έχεις βάλει σε παρένθεση το Στείρι, όπου δεν καταλαβαίνω γιατί σε παρένθση.Όμως αν θυμάμαι καλά, το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή το κόμμα σου, ήταν αυτό που ήθελε Δήμο Διστόμου με έδρα το Δίστομο και έγραφε στα παλιά του τα παπούτσια τα άλλα χωριά...Και έτσι καταλήξαμε με υπαρηφάνια στο Δήμο Δ-Α-Α, που θα καταντήσει Δήμος Δ(Σ)-Α-Α και πάει λέγοντας..
Πιστεύετε ότι μας κοροιδεύετε με αυτά τα 'τεχνάσματα'; Γιατί υποτιμάτε τόσο πολύ την νοημοσύνη μας;
Πάντως για να κάνουμε και ένα παραλληλισμό, όσο και αν σε κάποιους δεν αρέσει, όλη αυτή η ιστορία της καθόδου της Κας Γρανιτσιώτη, μου θυμίζει εκείνα τα σενάρια της επιστροφής στην πολιτική σκηνή του πρώην καταλληλότερου(αποτυχημένου) προθυπουργού.Και μην μου πείτε οτι δεν έχει καμία σχέση...Κοιτάξτε λίγο πιο πάνω τι λέει στην παρένθεση...

Ανώνυμος είπε...

Μετά τις εκλογές να της τα πείτε στο δημαρχείο γιατί θα βγεί με τα ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ βλέπω πολύ μπλε, 90%. Μήπως μας το γυρισες και πεταξες λίγο πράσινο για καμουφλαζ; Ενώ ο πατσανταρας εχει μόνο μπλε άρα είναι εντελώς ανεξάρτητος. Αν και βλέπω ότι έχεις μπλε, της θαλασσας, μπλε του ουρανού και ενωνεις όλη την περιοχή! Το πράσινο δεν ταιριάζει αλλά δείχνει ότι δεν θες να σε ψηφίσουν οι νεοδημοκράτες γιατί έχεις την στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Καντο και αυτό μπλε για να σε ψηφίσουν οι ΝΔκρατες, που ψηφίζουν ανεξάρτητο, καμουφλαζ, καθαρά πολιτικοποιημενο και φανατικό συνδιασμο. Μπράβο ρε Βαγγελιω τουλάχιστον ΕΣΥ έχεις τα κότσια να πεις έχω την στήριξη της ΝΔ 90% σύμφωνα με την σελίδα σου και 10 % του ΠΑΣΟΚ. Τοπική αυτοδιοιηκηση φίλε μου σημαίνει για «το καλό του τόπου». Όσο για το αν θυμάσαι καλά, μάλλον θυμάσαι το παρελθόν και ξεχνάς το πρόσφατο, που είναι ο καραμαλης οεο; Πρωθηπουργος που έκοψε πέρα μετά την ήττα του και δεν εμφανίζεται πουθενά, ούτε στην Ζιμπάμπουε δεν γίνονται αυτά, αλλά και με υποστηριχτες τόσο φανατικούς που ξεχνούν αυτά αλλά θυμούνται το «παρελθόν» μόνο στην Αραχωβα του γκαβαραπισμου συμβαίνουν! Αν βγει ξανά μετά απο τόσα χρόνια διοίκησης ΝΔ , συνδιασμος με την υποστήριξη ΝΔ θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Δεν θα πρέπει να πούμε κουβέντα, «τα θέλαμε και τα πάθαμε».Όσο για το (στειρι) καλώς υπάρχει, το στειρι εχει τον όσιο Λουκά, ένα αξιοθέατο που φέρνει κόσμο στην αραχωβα, έρχομαι τουρίστες απο το εξωτερικό για αυτό το μονα(στειρι)! Η θέση της βαγγελιως ήταν να πάμε κάπου που ήταν εφικτό, όχι στους Δελφους που ομόφωνα ψηφίστηκε αλλά ήταν ανέφικτο!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή παραπάνω ανωνυμε αν ήταν Δ-Α-Α-Σ όπως λέει ο Πατσανταρας θα ήσουν ευχαριστημένος; Σε πείραξε η παρένθεση; Η θέση του είναι δίπλα στο διστομο, οχι χατηρικα στο τέλος! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κολας σε αυτό το θέμα; Κοιτά μπροστά και ξεκολα απο οπισθοδρομικες κουταμαρες που μας γυρίζουν στην «τουρκοκρατία». Τουλάχιστον η Βαγγελιω το έβαλε σε παρένθεση ενώ ο πατσανταρας το έβαλε φαρδιά πλατιά, οπότε καταλαβαίνεις ποιος υποτιμά την νοημοσύνη σου!

Ανώνυμος είπε...

Αγοράκι μουεγώ καταγγέλω το τι έκανε το ΠΑΣΟΚ, όχι τι βάζουν οι υποψήφιοι για να πάρουν σταυρούς!Λίγη εξυπνάδα δε βλάπτει!!Όσο για τον Καραμανλή, εγώ τον είπα πρώτος αποτυχημένο, όπως και τη βαγγελιώ.Αυτουνού η επιστροφή θα γίνει (ίσως) σε λίγα χρόνια. Τα φαντάσματα της τοπικής αυτοδιοίκησης όμως είναι ήδη ξύπνια! Και εναλλάσονται μεταξύ τους (Γεωργακός-Γρανιτσιώτη-Γεωργακός-.....)
Η ΝΔ ευτυχώς για όλους δεν είχε τα κότσια να κατεβάσει δικό της υποψήφιο και βγήκαν τα παπαγαλάκια του Πασοκ να βαφτίσουν τον ανεξάρτητο συνδιασμό ως γαλάζιο, παραβλέποντας τους υποψηφίους του συνδυασμού.
Αλλά είναι γνωστό τόσα χρόνια ότι, ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΠΑΣΟΚτζης ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Γεωργακος τα λεει μια χαρα!Εσεις δεν τον καταλαβατε ποτε γι'αυτό ειστε αξιοι της μοιρας σας. Τοσα χρονια Λεο.. ειδαμε...! Τουλαχιστον στον Γεωργακο δεν μπορεις να καταλογισεις τιποτα γιατι ποτε δεν τον στηριξε η Αραχωβα της ΝΔ. Οι κολλημενοι κοματικοι "οπισθοδρομοι" που χαρισαν την αναπτυξη του τοπου μας σε εναν και μονο ανθρωπο που δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ και σε λιγο καιρο θα κρυβεται σαν τον Καραμαλη... ΟΕΟ! Να δω τον Λεο... οταν θα βγουν τα απλυτα στην φορα!!! Που θα παει να κρυφτεί?

Ανώνυμος είπε...

Όλη η Αράχοβα ξέρει ότι το ενωτικό είναι ΝΔ.. τι κι αν έχει 2-3 Πασοκ?
Άμα έχει η Βαγγελιώ τέσσερις δεξιούς δεν είναι ΠΑΣΟΚ?

tati είπε...

πολυ retuz η foto της αλλα....ηθελε κ αλλο!!sorry Ευαγγελια χαχα

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμες σαχλαμάρες λέω εγώ. Κράχτες, παπαγάλοι και λοιποί που δεν ξέρουν να κάνουν μία σοβαρή κουβέντα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ?
Ο Π-Α-Τ-Σ-Α-Ν-Τ-Α-Ρ-Α-Σ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ?

ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ!
Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΣΑ?
ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ!!

Top