αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Η επομένη των εκλογών, με τη ματιά του Παρατηρητή

Από τον Παρατηρητή

Προς τους κ.κ. Υποψηφίους των συνδυασμών.

«Κύριε υποψήφιε, όταν έλθης εις την Δημαρχίαν σου μη παρίδεις τάς προσπαθείας ημών διά την άγραν ψήφων, μην απωλέσης μνήμην και ακοήν ινα αναγνώρίζεις ημάς τους εκλεκτούς και να συμμορφωθείς εις τάς προεκλογικάς υποσχέσεις και δεσμεύσεις σου. Μετά παρρησίας ακατακρίτου δέξου τάς ευχαριστίας ημών (προκαταβολικώς).

Με εύθυμη και μόνον διάθεση, με κίνητρο τις αναρτήσεις και τα σχόλια στο blog και ως αποτέλεσμα επεξεργασίας των κειμένων, των διαθέσεων, των αντιπαραθέσεων αλλά και των εντάσεων που αναδεικνύονται από τους bloggers προσεγγίζουμε, για την παραγωγή γέλιου και μόνον, την επόμενη ημέρα των εκλογών στον Καλλικράτειο Δήμο με τις πιθανές δηλώσεις ανά υποψήφιο συνδυασμού (με σειρά προτεραιότητας δημοσιοποίησης της καθόδου / ανόδου στις εκλογές).

Γιάννης Πατσαντάρας ΝΔ-ενωτικό

Στα σκαλοπάτια του Δημαρχείου (αν δεν υπάρχουν θα φτιάξουν) διαβάζει ημερήσια διαταγή.

Αγαπητοί μου δημότες. Χθες είχαμε...

...την μεγαλύτερη νίκη. Με την βοήθεια της Πολεμικής Αεροπορίας και με επίγειες δυνάμεις κατατροπώσαμε τους αντιπάλους μας. Η νίκη είναι μεγάλη. Το ενωτικό επικράτησε και σάρωσε. Έχω πληροφορίες ότι δεν θα έχουμε αντιπολίτευση γιατί δεν βγήκε κανένας άλλος συνδυασμός. Εύγε.
Αγαπητοί δημοτικοί σύμβουλοι. Παρακαλώ για να έχουμε διάλογο στον Δήμο όσοι από εσάς διαφωνούν η πρόκειται να διαφωνήσουν στο μέλλον να βγουν και να το δηλώσουν από τώρα. Για να συγκροτήσουν την αντιπολίτευση. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Εγώ σας έβγαλα, εγώ σας επέβαλα, εγώ σας αποβάλλω. Διατάσσω να παραμείνουν στον συνδυασμό για το καλό του Δήμου μας όσοι διορίζουν, όσοι δημιουργούν θέσεις εργασίας και όσοι είναι συγγενείς η συγγενείς συγγενών μου.
Και τώρα δουλειά.
Ευχαριστώ και δεν θα δεχθώ ερωτήσεις.

Ευαγγελία Γρανιτσιώτη ΠΑΣΟΚ

Στο δρόμο μπροστά στο Δημαρχείο διαβάζει από κείμενο γραμμένο σε τσιγαρόχαρτο.

Ευχαριστώ από καρδίας. Ευχαριστώ όλους εσάς που με σταυρώσατε. Οι δημότες ψήφισαν Καλλικράτη. Ψήφισαν με μυαλό. Στον Δήμο μας από σήμερα δεν αναγνωρίζω χρώματα και χρωματισμούς. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για το καλλίτερο ο καθένας από το πόστο του και θα λύσουμε μαζί όλα τα προβλήματα. Όσα μας άφησαν άλυτα αυτοί που έφυγαν. Όποιος με ζητήσει θα είμαι στο Δημαρχείο. Κάπου-κάπου θα πηγαίνω και στο σπίτι μου. Ελάτε να τα πούμε. Κερνάμε και καφέ. Ολόκληρο τον Δήμο σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο θα τον κάνουμε πράσινο. Πράσινο από ανάπτυξη. Θα πρασινίσουμε και τις πέτρες.
Σας καλώ όλους.
Ευχαριστώ και θα δεχθώ ερωτήσεις.

Λ. Ζιάκκας ΚΚΕ

Από μνήμης χωρις σημείωμα σε συγκέντρωση στην Πλατεία.

Το λαϊκό μαζικό ταξικό εργατικό κίνημα νίκησε αλλά οι δυνάμεις της συντήρησης και του δικομματισμού παραπλάνησαν τις λαϊκές μάζες. Η συσπείρωση των δυνάμεων της εργατικής τάξης ήταν μεγάλη. Μετρήσαμε τις δυνάμεις μας και βρήκαμε ότι δεν υπάρχουν απόντες ούτε διαρροές. Θα συνεχίζουμε την πάλη για το δίκιο του εργατη, του συνταξιουχου, του φοιτητή ενάντια στις επιθέσεις της συντήρησης. Έχουμε συνηθίσει να είμαστε αντιπολίτευση. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις επιτροπές. Συγνώμη που δεν κατάλαβα ότι έχω εκλεγεί δήμαρχος.

Θανάσης Πανουργιάς Ανεξάρτητος - δυσαρεστημένος της ΝΔ

Στο γραφείο του, από ντοσιέ με βιβλία και αλλα χαρτιά (δεν βλέπαμε καλά).

Οι ελεύθεροι δημότες και τα ανοικτά μυαλά έστειλαν το μήνυμα στην κεντρική κομματική οργανωση. Τους είχα προειδοποιήσει. Ευτυχώς που είμαι αυτοδιοικητικός και έσωσα την κατάσταση. Θα συνεχίσω ακάθεκτος τα εργα. Όσα δεν πρόλαβα. Πρώτη μου δουλειά το μνημόσυνο για τους αφανείς ήρωες που τώρα δεν υπάρχουν και η αισθητική ναι η αισθητική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Θα την συνεχίσω από το σημείο που την άφησα. Δεν δέχομαι κριτική για το μέχρι σήμερα έργο μου (όπως και ο Λουδοβίκος).
Το ταχυδιυλιστηριο και ο σταθμός αντιρρύπανσης έκαναν το θαύμα τους.
Ευχαριστώ και θα τα λέμε.

Με εκτίμηση
Παρατηρητής

13 σχόλια:

ν.μ είπε...

τελικα παρατηρητη παρ οτι μεχρι σημερα σε διαβαζα προσεκτικα εισαι εμπαθης!!ποιος ξερει τι σταλινικα απωθημενα εχεις μεσα σου

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε αφού δεν το έχεις το γράψιμο με τίποτα γιατί το βασανίζεις και μαζί βασανίζεις και εμάς ? Μπρρρρ....μας ξεπάγιασες με το χιούμορ σου (ο θεός να το κάνει)

Ανώνυμος είπε...

Ο παρατηρητής έχει δίκιο.. δεν μπορείτε να κρυφτείτε, η φούσκα του ενωτικό έσκασε, καταλάβαμε ποιος είναι ο πατσαντάρας.. Και είπαμε σιγά ,τέλος ......

Ανώνυμος είπε...

Τι χιούμορ έχουν αυτοί οι παρατηρητές ρε ? μου λύθηκε ο αφαλός απο το γέλιο και μόνο ! μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ..βρέ μπρός απο δωωωωωωωωωωωωώ.....πίνίνέ πάλιότ ζάμπονίκοτ με τα παλιόσουβλάκιάτ....

Ανώνυμος είπε...

Ρε παρατηρητη παρατα μας ησυχους...ολο ηλιθιοτητες γραφεις

Ανώνυμος είπε...

Οση προπαγανδα και αν κανετε, ειστε πολυ λιγοι εσεις που νομιζετε οτι ο Πατσανταρας χαρακτηριζεται απο τα λογια του Πα(πα)ρατηρητη!
Ποτε δεν ασπαστηκε την ιδεα του αποφασιζω και διαταζω...
Παντως οτι υπηρχαν Γκεμπελικοι Αραχωβιτες δεν το περιμενα.Ντροπη!

Ανώνυμος είπε...

Οση προπαγανδα και αν κανετε, ειστε πολυ λιγοι εσεις που νομιζετε οτι ο Πατσανταρας χαρακτηριζεται απο τα λογια του Πα(πα)ρατηρητη!
Ποτε δεν ασπαστηκε την ιδεα του αποφασιζω και διαταζω...
Παντως οτι υπηρχαν Γκεμπελικοι Αραχωβιτες δεν το περιμενα.Ντροπη!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΗΣ είπε...

ΕΝΩΤΙΚΕ,

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ''10ΑΡΙ'' ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???ΜΕ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.. ΘΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΝΤΕΡΜΠΙ..ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ..

ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ..ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΤΕΛΛΙΟ ΡΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.. ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΜΠΑΛΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΑΚΗ..
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ 90'..ΡΕ ΟΧΙ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΩΜΕ ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΑΣ..
ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ 5 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..
ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΡΕ ..

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ

ΟΥΣΤ!!!! είπε...

Θέλει αρετή και τόλμη η Αποτυχία, κι εσείς είσαστε 'λίγοι'και 'μικροί'. Δεν πειράζει θα σας περάσει στις 07/11. 'Αντε και καλά κρασιά Βαγγελιώ-Θανάση!!!!!!!
υ.γ. το τελευταίο λόγω τρύγου!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το ΠΑΠΑΡΑ(ς)τηρητής σου παει καλύτερα με τις παπα....ες που γράφεις........χαχαχα γελάσαμε πάλι βρε μπροοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςς.
Και κάτι ακόμα σε παρακαλούμε μην κάνεις σχόλια ως ανώνυμος να λες ότι δεν είμαστε δημοκράτες και δεν αντέχουμε τις διαφορετικές φωνές κλπ....
Απλά καταλαβέτο δεν φταίμε εμείς επειδή εσύ (εσείς) γράφεις συνεχώς παπαρ...ες ΕΛΕΟΣ
κι εσύ ρε Ντελάλη βάλτον σαν σχόλιο κάπου εκεί με τον Πάγκαλο ....ξερω γω ....

Ανώνυμος είπε...

ρωτα τον οικονομακη που ειναι γαυρος να σου πει για τον ιμπαγασα! αν δεν σας βγαινουν τα τακουκια καντε μεταγραφη το λεοντιο!ελευθερος ο γιωργος αλλα οχι διαθεσιμος. α ρε γιωργο ποσοι θα σε αναπολουν!

Ανώνυμος είπε...

Το ενωτικό είναι Χούντα στρατιωτικών, ο κόσμος θα σας μαυρίσει ..

Ανώνυμος είπε...

ο φαντομας θα μας μιλαει στους λογους του με τη στολαρα την επισημη;ενωτικο δεν γινεται χωρις το τσιριμωκο!!!σταθη σε παιζω 10/1 οτι θα τσακωθειται πριν την παρελαση!φυγε πρωτοσ να σωθεισ!

Top