αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Αξιολόγησης συνέχεια...

Από την Αργώ

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα εύκολα σήμερα!
Με όλη την εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφω για τους εργάτες, αγρότες κλπ., στον «συνδικαλιστή», κ. Λ. Ζάκκα, «γραμματέα της Κ.Ο. Διστόμου του ΚΚΕ και στέλεχος του ταξικού εργατικού κινήματος», όπως ο ίδιος παρουσιάζεται στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ΔΕΝ θα έδινα την ψήφο μου.
Κι αυτό για δύο, κυρίως, λόγους:
  1. Επειδή κατέρχεται αποκλειστικά με την σημαία ενός κόμματος, του ΚΚΕ, το οποίο υποστηρίζει την έξοδο της χώρας μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), όπου εδώ και 30 χρόνια είμαστε ισότιμα μέλη, όπως και την έξοδο από την Οικονομική Νομισματική Ένωση (ΟΝΕ). Χωρίς να θέλω να αρχίσουμε πολιτική συζήτηση επ΄αυτού, σας καλώ να φανταστείτε τον εαυτό σας, πολίτη της Β. Κορέας του Κιμ ή για να μη πάμε μακρυά, της Αλβανίας του Χότζα!
  2. Επειδή μετά την πρόσφατη δημοσίευση της πολιτικής διαθήκης της Έλλης Παππά, γυναίκας του Νίκου Μπελογιάννη, γέμισε το ΚΚΕ και πάλι φαντάσματα... Κάπου γράφει: «το κόμμα ήταν ο Θεός», «το κόμμα είχε πάντα δίκιο». Μιλάει για ανθρώπους υποτακτικούς στο κόμμα, με διαλυμμένη προσωπικότητα κάτω από το βάρος μιάς κομματικής δύναμης, έξωθεν, φοβισμένους και συνάμα αδίστακτους.
Αυτά συνέβαιναν τότε... Ανατρίχιασα στη σκέψη, ότι θα μπορούσαν να ξαναγίνουν...

Το σπουδαιότερο το άφησα για το τέλος: Δίνοντας την ψήφο μου στο ΚΚΕ και στον συνδιασμό του Κ. Ζάκκα, θα είναι μια ΧΑΜΕΝΗ ψήφος!

Δεν ψηφίζουμε τώρα κόμματα για την Βουλή των Ελλήνων! Απλώς για τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ Δήμαρχο ψηφίζουμε! Και σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς, που ζούμε, δεν έχουμε την πολυτέλεια και της δεύτερης Κυριακής!

Αργώ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και όχι μόνο... να συμπληρώσω αγαπητή μου Αργώ οτι το ΚΚΕ έχει πάρει ευρωπαικά κονδύλια για το εργοστάσιο στο Κρυονέρι την ξακουστεί ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ όπου σε κάποιο απο τα πολλά debeat των πολιτικών όταν ρωτήθηκε για τα "κόκκινα μεροκάματα" απάντησε ότι οι εργαζόμενοι αυτοί δουλεύουν για το καλό του κόμματος ! και όσον αφορά την άποψή της για την δημόσια δώρεαν παιδία... το πιαδί της πηγαίνει σε κολέγιο , με γεία της και χαρά της αλλά να μην προκαλεί γιατί ξέρουμε τι μας γίνεται !

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΟ ΚΚΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ?

Ανώνυμος είπε...

Η Βαγγελιώ είναι ο πιο έντιμος και απλός άνθρωπος, με προσόντα καλύτερα συγκριτικά με Ζακκα Πανουργια και Πατσανταρα.Άσε που είναι η μόνη που χαιρέταγε πριν τις εκλογές..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Αργώ:
Διαβάζοντας παλαιότερες αναρτήσεις σου, ή και σχόλιά σου, συμφωνούσα σχεδόν με τις απόψεις σου. Σήμερα με αυτή σου την ανάρτηση, σε συλλαμβάνω «φάουλ». Με την αδόκιμη κριτική σου γι’ αυτό το κόμμα καθώς και με την πρόταση αποκλεισμού του, καταπατάς τις βασικές αρχές της Δημοκρατίας και το δικαίωμα της συμμετοχής και της καταγραφής σε αυτήν, όλων των τάσεων. Καταργείς τον πλουραλισμού στο πολιτικό γίγνεσθαι με τη μη καταγραφή των απόψεων, με το δικαιολογητικό της χαμένης ψήφου, μιας μερίδας συμπολιτών μας όσο μικρή και αν είναι αυτή.
Δύο παρατηρήσεις:
1) Δεν είμαι ψηφοφόρος του συγκεκριμένου κόμματος
2) Ελπίζω να διορθώσεις μια λαθεμένη θέση που νομίζω ΔΕΝ σε χαρακτηρίζει.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ! ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΖΟΥΝ ! ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΧΑΡΤΟΥ-ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ ΙΚΑ . ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ , ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΗΔΕΙΚΕΥΤΟ ΕΡΓΑΤΗ ? ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ? ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ! ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΖΟΥΝ ! ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΧΑΡΤΟΥ-ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ ΙΚΑ . ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ , ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΗΔΕΙΚΕΥΤΟ ΕΡΓΑΤΗ ? ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ? ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ !! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ? ? ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ? ? ? ? ?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αν ελεγχθεί πρώτο το ΚΚΕ τι θα πάθει ???? για να καταλάβουμε δηλαδή....

Ανώνυμος είπε...

θεσεις θελουμε ν'ακουσουμε απο ολους,για την αναπτυξη του νεου δημου και την καθημερινοτητα των πολιτων.πως θα συμβαλετε στην αναβαθμιση και διευκολυνση των οχιπρωτογενων αναγκων καθε διαμερισματος;τα παραπολιτικα δεν μας ενδιαφερουν.φτανει με τα ενωτικα,πατριωτικα και τριχες κατσαρες.οχι λεμε στην ελιτ απο λογους συνειδησης και μονο.περιμενουμε λοιπον απο ολους ξεκααρες θεσεις και λυσεις.δωστε μας το οραμα του νεου δημου.δωστε μασ την αισθση οτι κατι θ'αλλαξει...συγνωμη για τον πληθυντικο,αλλα πιστευω οτι ειμαστε πολλοι κοντρα στη συγκεκριμενη ελιτ που μας κανει ΄΄κουμαντο΄΄ τοσα χρονια.τοτε ανακαλυψαν το λεοντιο και τους βγηκε,τωρα οι ιδιοι ειχαν ετοιμη λυση με τον πτεραρχο η φαντομα.θα μας πιασουν παλι κοροιδα;πειστε μας τουλαχιστον οτι δεν αξιζουμε αλλη κοροιδια.τωρα που ξερουν οτι δεν πουλα ο κοματικος προσδιορισμος ανακαλυψαν το ανεξαρτητο,ενωτικο και πατριωτικο[τοπικιστικο].τις δεξιες σας καταβολες τις πετατε που λεει κι ο τσιριμωκος για χαρη της εξουσιας και μονο.βαγγελιω πεισε μας οτι δεν θα δουμε την ιδια ελιτιστικη αντιληψη με πρασινο φοντο.

Unknown είπε...

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=353851&dt=12/09/2010

απλά λίγα ακόμα από εκεί που έκανες το copy paste για την πολιτική διαθήκη της Έλλης Παππά.

ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΦΣΘΗΜΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΠΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ

ΑΡΓΩ είπε...

Ανώνυμε Α, μη βιάζεσαι...
Ανώνυμε Β, είσαι εκτός θέματος! Ποιός αμφισβήτησε στο παραπάνω κείμενο την εντιμότητα της Βαγγελιώς;
Ανώνυμε Γ, δεν καταργείται ο πλουραλισμός στο πολιτικό γίγνεσθαι, όπως φοβάσαι, με την πράξη προτίμησή μας στις εκλογές. Δημοκρατία είναι και να μπορώ να αποφασίζω ελεύθερα. ΔΕΝ έκανα ΚΑΜΙΑ πρόταση αποκλεισμού ΚΑΝΕΝΟΣ κόμματος για τις εκλογές. Ο υποψήφιος του ΚΚΕ κατέβηκε στις επικείμενες εκλογές με μόνη αναφορά του στο κόμμα, όπως ο ίδιος έγραψε. Αυτό ήταν το χειροπιαστό για μένα,δεν είχα τίποτα άλλο, σ΄αυτό αναφέρθηκα.
Πεσ΄μου, όμως, τα σημεία της "αδόκιμη κριτικής" μου, που δεν συμφωνείς. Μόνο έτσι θα υπάρξει διάλογος.
Ανώνυμε Δ, όντως τραγελαφικό.
Ανώνυμε Ε, σου απάντησε ο επόμενος Ανώνυμος, αν και δεν είναι επί του θέματος
Ανώνυμε Ζ, αυτό περιμένω κι εγώ!Να γνωρίσουμε τους καινούργιους και να ξαναθυμηθούμε τους παλιούς. Να το συζητήσουμε, να βασανίσουμε την απόφασή μας αυτή τη φορά.
Ανώνυμε Η,όταν βάζουμε εισαγωγικά σε λέξεις ή φράσεις, όπως έκανα, σημαίνει, ότι δεν είναι δικά μας και απλά τα μεταφέρουμε.Ξέχασα να γράψω την πηγή...Απορρίπτεται η διατριβή;
Μια ερώτηση μόνο:Έγραψες το ίδιο σχόλιο και στον/στην δημοσιογράφο του Βήματος περί "αρρωστημένων σκέψεων και προθέσεων";

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Αργώ , είτε από άγνοια είτε από επιπολαιότητα ανοίγεις τους ασκούς του Αιόλου, θέλοντας να μπεις στη διαδικασία της συζήτησης με μεταεμφυλιοπολεμικό περιεχόμενο. Δεν σε υποχρεώνει κανένας να ψηφίσεις το συγκεκριμένο κόμμα, όμως ταυτόχρονα μην γίνεσαι πολέμια ιδεολογιών απόψεων και Ιστορικών γεγονότων τα οποία αγνοείς.

Ανώνυμος είπε...

Το αποτέλεσμα των τοπικών εκλογών για τα τοπικά κρατικά διοικητικά όργανα πρέπει να αποτελέσει όπλο στον αγώνα του λαού για να δυσκολευθεί και να αποτραπεί η λήψη των σφαγιαστικών μέτρων που μετατρέπουν τη ζωή του εργαζόμενου ιδιαίτερα των νέων ηλικιών σε ένα σύγχρονο Νταχάου, να αποτελέσει όπλο καταδίκης της κυρίαρχης πολιτικής και του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΩΣ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΝΙΚΗ.Το αποτέλεσμα των τοπικών εκλογών θα είναι ένα είδος σφυγμομέτρησης της διάθεσης των εργαζομένων να αντιπαλέψουν τα νέα μέτρα, να τιμωρήσουν τους υπεύθυνους, θα είναι ένα είδος σφυγμομέτρησης αν πιάνει στο λαό η τρομοκρατία, η μοιρολατρία, αν ο λαός έχει αποφασίσει να παραδοθεί στη μοίρα του.

Η ψήφος στις εθνικές του 2009 τιμώρησε το λαό, τώρα ο λαός με την ψήφο του πρέπει να τιμωρήσει τους υπαίτιους. Η αποχή επίσης τιμώρησε το λαό, τώρα πρέπει ο λαός να τιμωρήσει με την συμμετοχή και την ψήφο στήριξης στα ψηφοδέλτια συνεργασίας που θα στηρίξει το ΚΚΕ

Top