αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν θα εκδοθεί προεκλογικό φύλλο του Αχού Αράχωβας

Η εκδοτική ομάδα του Αχός της Αράχωβας μετά από πολύ σκέψη αποφάσισε να μην εκδόσει προεκλογικό φύλλο για τους εξής λόγους:
  1. Για να’ ταν έτοιμο το φύλλο θα έπρεπε να έχουμε το υλικό αρχές του μήνα με ονόματα υποψηφίων και θέσεις. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εφικτό, αφού μέχρι αυτή τη στιγμή έχουμε ονόματα μόνο από το ενωτικό κι από το ΚΚΕ, άρα θα’ ταν μονομερές και μη αντικειμενικό.
  2. Από τη στιγμή που ο εκδότης είναι υποψήφιος οιοδήποτε σχόλιο ή αναφορά, ακόμη και φωτογραφία θα μπορούσε να παρεξηγηθεί και να θεωρηθεί προβολή του ίδιου ή φίλων του.
Κατόπιν αυτών αποφασίσαμε ν’ ασχοληθούμε με το εορταστικό φύλλο που βέβαια θα έχει μέσα όλα τα αποτελέσματα και τα παραλειπόμενα των εκλογών.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και σας περιμένουμε όλους στις 21 του οκτώβρη στο πολεμικό μουσείο.

Στάθης Γιαννέλος

6 σχόλια:

123 είπε...

ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΜΑΣΤΕΡ Ο ΣΤΑΘΗΣ

ΑΝΕΠΑΦΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
σταθης γιαννελος είπε...

ανεπαφε εισαι υβριστης χυδαιος.οχι οτι δεν το περιμενα βεβαια αλλα εκει φθασατε κομματοσκυλα?

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ρε Σταθη που ηξερες οτι το σχολιο ειναι υβριστικο και χυδαιο το διαβασες???
Αρε λαμογιο ντελαλη

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ Ο ΝΤΕΛΑΛΓΗΣ ΥΒΡΙΣΤΗ

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είπε...

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ , ΚΑΙ Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ !

Top