αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Τρισάγιο... έψαλαν στους Σαλαμινομάχους

Αυτά που συμβαίνουν στη χώρα αυτή είναι απερίγραπτα.

Κατά τις χθεσινές εκδηλώσεις
προς τιμήν των Σαλαμινομάχων, τρεις Έλληνες σύρθηκαν και απομακρύνθηκαν δια της βίας από το χώρο της εκδήλωσης από αστυνομικούς της Ασφάλειας, και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, επειδή θέλησαν να διαμαρτυρηθούν κόσμια, απλώς απευθύνοντας ερωτήματα στους επισήμους κρατικούς λειτουργούς που παρευρίσκονταν, για το ότι παπάς της αλλοδαπής θρησκείας του χριστιανισμού, θα έψελνε για τους Εθνικούς Σαλαμινομάχους Προγόνους μας, «τρισάγιο», υποβιβάζοντας τους έτσι στο επίπεδό της μονοθεϊστικής κατάστασης του «δούλου θεού», που οι ίδιοι ούτε γνώριζαν ούτε θα δεχόντουσαν.

Στην χθεσινή εκδήλωση ζητήθηκε το αυτονόητο: να αποδοθούν Τιμές στους Έλληνες Ήρωες, σύμφωνα με τη Θρησκεία που οι ίδιοι ασπάζονταν και από αυτούς που τη συνεχίζουν στις μέρες μας. Αν συνέβαινε κάτι ανάλογο σε εμάς, το ίδιο δεν θα κάναμε? Δε θα αισθανόμασταν ότι ασεβούν στους δικούς μας ανθρώπους?

Στοιχεία από το alfeiospotamos.blogspot.com

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Ω παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ', ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών».

(«Εμπρός, τέκνα των Ελλήνων, ελευθερώστε την πατρίδα, ελευθερώστε τα παιδιά σας, τις γυναίκες σας, τα ιερά των πατρογονικών θεών σας, τους τάφους των προγόνων σας τώρα ο αγώνας είναι για τα πάντα».)

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ ακόμα...
Όσοι είναι πιστοί χριστιανοί και θεωρούν τον εαυτό τους απόγονο του Αβραάμ, του Ιακώβ και των λοιπών Εβραίων ΔΕΝ ΛΟΓΊΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΥΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.
http://www.athriskos.gr/

ΑΙΑΣ Ο ΤΕΛΑΜΩΝΙΟΣ είπε...

Να ερωτηθούν οι ίδιοι οι Σαλαμινομάχοι, αν αρκούνται σε ένα απλό τρισάγιο αλλοδαπής θρησκείας, ή θα προτιμούσαν σπονδές και θυσίες ζώων. Μάλιστα ίσως υπάρχει και η δυνατότητα ανθρωποθυσίας με θυσιαζόμενο έναν χριστιανό ως αντίποινο για τους ναούς που κατέστρεψαν οι πρόγονοί του.

Ερώτημα: Οι τρεις Έλληνες αγωνιστές, πού αγωνίζονται άραγε;
Στον ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Γ Εθνική)ή στους ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΥΣ (Ερασιτεχνικό) και σε τι θέση παίζουν;

d είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ OI ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ... ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΤΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ??

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΑ ΤΕΛΑΜΩΝΙΕ είσαι ασεβής, εριστικός και προσβλητικός.
Τι θέλανε οι παπάδες εκεί; Οι Σαλαμινομάχοι ουδεμία σχέση είχαν με το χριστιανισμό...
Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

Αια Τελαμώνιε εισαι για κλοτσες

Ανώνυμος είπε...

Ρε ντελάλη μη δημοσιεύεις υβριστικα σχολια.

ΑΙΑΣ Ο ΤΕΛΑΜΩΝΙΟΣ είπε...

Μια απλή ερώτηση προς τους αγανακτισμένους αρχαιολάτρες που ταυτόχρονα είναι και υπέρ της λογοκρισίας προς την αντίθετη άποψη: Οι Σαλαμινομάχοι είχαν απορρίψει το Χριστιανισμό, ή απλώς τον αγνοούσαν γιατί ακόμη δεν υπήρχε; Οπότε η όλη συζήτηση είναι άτοπη και άνευ αντικειμένου.
Επίσης ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να μιλάτε εκ μέρους των Σαλαμινομάχων και να τους καπηλεύεσθε;
Αυτό ήταν το νόημα του σχολίου και δεν ήταν καθόλου ασεβές προς τους ήρωεs Σαλαμινομάχους, αλλά ήταν και είναι ειρωνικότατο για τους σύγχρονους " Έλληνες αγωνιστές" της ανάτησης που κανένας σας δεν μου εξήγησε πού αγωνίζονται και εναντίον ποιού σε μια ασύδοτη χώρα που ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και είναι ό,τι δηλώσει;
Τελικά από όλη αυτή τη χυδαιότητα του τελευταίου καιρού, αυτό το σχόλιο σας πείραξε;
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

ΑΙΑΣ Ο ΤΕΛΑΜΩΝΙΟΣ είπε...

Συμπληρώνω ότι ασφαλώς δε συμφωνώ με την παρουσία του ιερέα για τρισάγιο ... 2.500 χρόνια μετά και νομίζω (αλλά δεν είμαι ο αρμοδιότερος) ότι η ορθόδοξη εκκλησία επιτελεί ακολουθίες μόνο για τα μέλη της, όπερ άτοπο.
Γι΄αυτό επαναλαμβάνω ότι το θέμα καταντά αστείο.
Εσύ ανώνυμε πολύ εύκολα καταφεύγεις στις κλωτσιές. Να μιλήσεις δε γνωρίζεις;
Πρωτοτύπησε και λίγο. Δώσε και κανένα "λάκτισμα". 'Οχι όλο κλωτσιές.

Δ(ο)ριεύς είπε...

άριστος ο Αίαντας.....

ΔΗΜΟΤΗΣ Β' είπε...

ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ, Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ''ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ''
(ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ, ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ)ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΑΜΩΝΙΟ.

d είπε...

AIANTA TO MAZEΨΕΣ..ΤΩΡΑ ΣΩΣΤΟΣ. ΠΡΙΝ ΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλά τους είπανε. Αν και ο δήμος Β απάντησε σωστά.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν προκειται να βγουμε ποτέ από την θρησκευτική δικτατορία του Χριστιανισμού.
Ο ύπνος μας ως Έλληνες είναι βαθύς και η απάθεια ακόμα μεγαλύτερη.
Γιαυτό βέβαια και καταντήσαμε έτσι...

Top