αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Παρέμβαση του Ντελάλη: αφήστε τα φτυάρια στο κατώι...

Καλημέρα σε όλους.

Πραγματικά με λυπεί το γεγονός ότι αναγκάζομαι να κάνω μια τέτοια ανάρτηση. Όμως τα κακό παράγινε και πρέπει να παρέμβω.

Ήξερα για ρίψη λίθου, δίσκου, σφύρας, αλλά εδώ βλέπω ότι διάφοροι επιδίδονται σε ένα καινοτόμο άθλημα... Όσο οι εκλογές πλησιάζουν, τόσο το "άθλημα" της ανώνυμης "ρίψης λάσπης" γίνεται πιο δημοφιλές.

Εκείνο που εγώ καταλαβαίνω, και απορώ και πώς δεν το καταλαβαίνουν και οι επίδοξοι "αθλητές λάσπης" είναι ότι το να κατηγορούν με υβριστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κάποιον υποψήφιο (είτε αυτός είναι επικεφαλής είτε είναι σύμβουλος) μάλλον φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν... Τέλος πάντων.

Δεν θα επεκταθώ άλλο σε αυτό το δυσάρεστο για μένα θέμα. Τονίζω ότι οποιοδήποτε σχόλιο εμπεριέχει έστω και υποψία ύβρεων ή λάσπης θα διαγράφεται άμεσα, είτε αρέσει στους σχολιαστές, είτε όχι.

Φιλικά προς όλους
Ντελάλης

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντελάλη καλημέρα, είσαι τρέλα με το πατόφτυαρο αναχείρας , ξερολούκουμο !

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΤΕΛΑΛΗ ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΨΙΜΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ!!!!

ΟΥΣΤ!!!! είπε...

για να το σοβαρεψουμε λιγο, προτεινω:
καμια αναφορα σε κανενα υποψηφιο μεχρι τις εκλογες, παρα μονο δημοσιοποιηση θεσεων-προτασεων για συγκεκριμενα θεματα που αφορουν τα χωρια. με λιγα λογια να μπουμε στην ουσια του θεματος, δηλαδη το προγραμμα τους. τελος στα πυροτεχνηματα και τις φουσκες, με σενα διαιτητη!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΕΛΑΛΗ ΕΓΙΝΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ;;;ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛ.....ΚΛΙΣΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΟΥΣΤ ΑΠΟΔΩ ΡΕ

alhena είπε...

Να φύγεις εσύ ανώνυμε... να πας αλλού... μιλάς και στον πληθυντικό, ποίον ρώτησες.

Στραβων είπε...

Ανώνυμε όποιος έχει πρόβλημα κάνει ένα click και αλλάζει blog. Kάνεις και υποδείξεις από πάνω. Καλά λέει o/η alhena μίλα για τον εαυτό σου.

ΤΟ ΚΑΡΦΙ είπε...

φιλε.''ουστ.''..
και εμεις πως 8α βγάλουμε το ψωμάκι μας χωρίς κανένα παραπολίτικο σχόλιο??
εδω ρε συ ο άλλος βγήκε πρωθυπουργός με τα παπαγαλάκια, και εσυ θες θέσεις πολιτικές στον Δ-Α-Α..

ήμαρτον ρε φιλαράκι

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ALHENA ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΜΑΛ... ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ,ΒΛ.... ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ.ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΠΟΝΥΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Η ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΤΕΛΑΛΗΣ ;

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Αη βρέ παλιό ταραμά ,μάθε πρώτα να γράφεις γιάτι είσαι μόνο για κάνα καφενείο μου φαίνεται . και στο κάτω κάτω είσαι και λίγο μαζόχας γιατί για να απαντήσεις ξανά πάει να πεί ότι σε τρώει ο κώλος ! Άηντε κόψε απ την παρέα μας μπρός!

Αριστόδημος είπε...

Καλά δεν τρώγεστε!
Όσο παίζατε μόνοι σας μπάλα στον Ντελάλη, ήταν "μάγκας". Τώρα που θέλει να σας βγάλει από το ...σταύλο σας είναι μ και β.
Καλά βρε ΑΝΩΝΥΜΕ είδες οτι σου ανέβασε το πρώτο σχόλιο που τον αποκαλούσες μ και αντι να το βουλώσεις, επανείλθες με δεύτερο. Για να αποδείξεις ποιός είναι τελικά ο μ... Τίποτα δεν κατάλαβες απο αυτά που προσπαθεί να σου "δώσει" ο Ντελάλης κοντά ενα χρόνο τώρα;
Από την άλλη πλευρά, της κ. Γρανιτσιώτη, ελπίζω να αλλάξουν γνώμη πλέον για τον Ντελάλη και τα τοπικά blogs.

ονομα είπε...

Ευχαριστώ τους καλούς μου φίλους ΟΥΣΤ, alhena, Στράβων, ΚΑΡΦΙ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ και Αριστόδημο.

Όσον αφορά τα υβριστικά σχόλια του Ανώνυμου, παρέθεσα τα 2 επειδή αναφερόταν προσωπικά σε μένα, αλλά δεν θα εξακολουθήσω να το κάνω. Ας κρατήσει την όχι και τόσο καλή γνώμη του για τα... καφενεία. Εδώ είναι η παρέα του blog και δεν βριζόμαστε, λέμε ότι θέλουμε πολιτισμένα.

Ντελάλης

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ είπε...

ΝΤΕΛΑΛΗ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΝΓΧΑΓΗ , ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ !!! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΦΑΝΕ ΑΛΛΕΣ 5000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ....ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΡΑΝΕ PAMPERS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΙΑ..... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Ντελάλη άσε τα συμπράγκαλά σου όλα για κάνα μήνα να ξεντραλιστείς μέχρι να περάσουν οι εκλογές και μετά πάλι δω μεταξύ μας θα είμαστε ! άηντε γιατί σε χρησιμοποιήσαν για αμμοκονιαστή ως προς τους πάντες και τα πάντα ! καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια....
περαστικά μας

..Ι..Τ.. είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΤΕΛΑΛΗ..ΑΝ ΛΕΙΠΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ..ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΟΛΟΙ..ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ..ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ..ΚΙ ΟΛΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΕΝΑ..ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ..ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΛΑΣΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ..ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΑΥΤΩΝ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ..ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΠΑΛΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ..Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ..ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

Ο σκοπός δεν είναι να συζητάνε εδώ 5-10 άτομα, αλλά όσο περισσότεροι γίνεται. Το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε τρόπος να συζήταγε κάπου όλο το χωριό μαζί όπως κάνε οι Αθηναίοι τότε που είχανε δημοκρατία και αυτάρκεια. Όχι όπως τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο σκοπός δεν είναι να συζητάνε εδώ 5-10 άτομα, αλλά όσο περισσότεροι γίνεται. Το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε τρόπος να συζήταγε κάπου όλο το χωριό μαζί όπως κάνε οι Αθηναίοι τότε που είχανε δημοκρατία και αυτάρκεια. Όχι όπως τώρα.

..Ι..Τ.. είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ..ΕΧΕΙΣ ΔΔΙΑΠΕΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ..ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..ΑΔΙΚΙΕΣ..ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ..ΣΤΑ ΑΝΑΠΤΥΣΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ..ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΒΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..ΕΝΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ..ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ..

Top