αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Συγκέντρωση του συνδυασμού "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία"


Έγινε χθές 27/10/2010 στην Αράχωβα η πρώτη δημόσια συγκέντρωση του συνδυασμού "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία", με συμμετοχή μελών του συνδυασμού και φίλων στην οποία έγινε ευρεία συζήτηση,ανταλλαγή απόψεων για της επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Πατσαντάρας εκτός των άλλων, τόνισε ιδιαίτερα ότι "οι μόνοι αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα του τόπου και ο ανενημέρωτος ή ο όχι σωστά ενημερωμένος πολίτης και εδώ πρέπει να επικεντρωθεί η προσπάθειά μας διότι αν μας γνωρίσουν και καταλάβουν τις ιδέες και το πρόγραμμά μας είμαι σίγουρος ότι θα μας εμπιστευθούν".

Τελειώνοντας και αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του δεσμεύτηκε ότι αν οι Δημότες μας εμπιστευθούν, θα συνεργασθούμε με την αιρετή περιφέρεια αλλά και την ευρύτερη πολιτική εξουσία με μοναδικό σκοπό την επίλυση των προβλημάτων του τόπου και των συμπολιτών μας.

Γιάννης Πατσαντάρας

Οι φωτογραφίες είναι από τη χθεσινή συνάντηση...



38 σχόλια:

ΖΗΝΩΝ είπε...

ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΠΗΚΕ Ο ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά βλέπω το Στέργιο να διαβάζει αυτά που λέει. Σημεία των καιρών;

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο σήμα έχετε ρε μάγκες. Μπράβο σας, ποιος το εμπνεύστηκε?

Ανώνυμος είπε...

Στο μπλοκ του Στειρίου έχει και άλλες Φώτο.

Ανώνυμος είπε...

Στη μεσαία φωτογραφεία, ο καθιστός μπροστά από το τραπέζι είναι ο «Βράχος» από το Δίστομο, που έχει την καφετέρια στη κάτω πλατεία. Η καφετέρια είναι και εκλογικό κέντρο του Συνδιασμού.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΦΡΕΣΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 6 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ 6 ΔΙΣΤΟΜΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΑΝΟΥΡΙΑ.ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΤΟΜΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Στο μπλοκ του Στειρίου δείτε και αυτό:

http://sogal-stiri.blogspot.com/2010/09/blog-post_2087.html

ΖΗΝΩΝ είπε...

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ? ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ? ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ 26/9/2010 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 27/9/2010.Ο ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.ΈΧΟΥΜΕ 1 ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 27/10/2010.ΜΑΛΛΟΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ''ΧΑΦ''..
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΤΗ ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
ΜΕ ΣΟΛΤΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟ-ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, ΜΕ ΒΟΥΤΙΕΣ.. ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ..
ΚΑΙ ΚΑΤΙ...''ΠΑΝΤΟΥΣ'' ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ..ΚΑΛOI ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ-TΡΙΤΟΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. Η ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ,,''ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ''

Αλέφας είπε...

Γεωργίου μια και ξέρεις από μπάλα θα γνωρίζεις οτι και στην Μπάρτσα τον Ινιέστα, τον Πέδρο, τον Μπούσκετς, τον Τσάβι, τον Πικέ και τον Μπόγιαν δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους πριν από δυο-τρία χρόνια. Αλλά αποδείχθηκαν κορυφαίοι και τα σάρωσαν όλα.
Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου. Αλλίως πήγαινε με τον Ριβάλντο στο Ουζμπεκιστάν και τον Γκερεμι στην Λάρισα να κολλήσεις τα τελευταία ένσημα και να συνεχίσει ο τόπος να βαλτώνει. Με πιάνεις ετσι? Τα πάντα όλα, εδω τον Αλέφαντο ν' ακούς.

διακογιαννης είπε...

για κοιτα λιγο καλυτερα γεωργιου γιατι εγω βλεπω 5 που θα παρουν πανω απο 200 ψηφους.θες ονοματα?εξυπνος φαινεσαι κοιτα καλα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ είπε...

ΑΛΕΦΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..
Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΔΟΜΗ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ??
..ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΟΠΟΣ ..ΟΛΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΤΟΠΟΣ ..Ο Δ-Α-Α..
ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ..ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ, ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ..ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ..

ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ.... ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΑ

Ανώνυμος είπε...

λυπει κι ο λεοντιος! πουσαι γιωργο να τους σωσεις; θα σε πεθυμησουνε πολλοι λεοντιε αλλα θα ειναι αργα!αληθεια φαντομα αν χασεις,θα μεινεισ στο χωριο να κανεισ αντιπολιτευση η θα εξαφανιστεις; σταθη φυγε για να σωθεις,προλαβαινεις!!!

ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΑΣ.ΡΕ ΑΥΤΟΙ(ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΙΟ)ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ 5 ΦΕΡΡΑΡΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΠΟ 150 ΚΑΙ ΠΑΝΩ.ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΖΑΣΤΑΒΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙΣ ΦΕΡΡΑΡΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 150 ΑΠΟ ΣΕΝΑ.ΣΤΑΘΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ??

ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΗΣ είπε...

διακογιάννη ασυνάρτητα όσα λες..ποιον υποψήφιο μας ρε συ???
ήμαρτον ρε φιλαράκι..δεν κάνεις για πολιτική καφενείου..δεν τα πιάνεις τα μηνύματα..

3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ είπε...

ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΚΚΟΒΟΣ ΘΑ ΝΑΙ ΛΕΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΕΡΩΤΩ 1)ΒΑΓΕΛΙΩ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..Ο ΚΟΚΚΟΒΟΣ Η Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ 2)Η Τ,Ο ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ 3)Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ 4)ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΚΚΟΒΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΠΟΙΣ...ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ

ΤΟ ΚΑΡΦΙ είπε...

ΩΡΕ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ?? ΠΑΕΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ..ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ..ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ 2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ... ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ..
ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΙΛΟΥΣΑΝ..
ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΓΓΥΟΥΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..
ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΝΔ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ), ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΠΟΛΥ.!
ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..
ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η λαοσύραξη; χαχαχα θα πεθημίσετε το Λεόντιο από τις κρύες καρέκλες της αντιπολίτευσης..

ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ.ΕΜΠΕΞΕΣ Μ ΑΥΤΟΥΣ.ΣΟΦΙΕΣ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ#ΜΑΥΡΕΠΙΔΙΑΓΟΥΡΤΗΔΕΣ#ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ.ΚΙ ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΤΟΝ ΦΑΝΤΟΜ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΑΥΤΟΙ.ΑΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΕ ΦΑΓΑΝ ΟΙ ΛΕΟΝΤΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ.ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ.ΦΥΓΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ.ΤΙ ΘΕΣ ΕΣΥ Μ ΑΥΤΟΥΣ.ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΑ..ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ .ΠΑΡΑΤΑ ΤΟΥΣ

Ενωτικός είπε...

Άμα ήσουν φίλος του Στάθη δεν θα τα γραφες στον Ντελάλη, θα του τα 'λεγες κατ' ιδίαν. Αλλά να μην πω τι είσαι κι εσύ. Τον φοβάστε τον Σταθάρα και όλους τους ενωτικούς και από τον πανικό σας κοιτάτε να σπείρετε έριδες. Μόνο έτσι μπορείτε. Αλλίως είστε λίγοι να τους αντιμετωπίσετε στα ίσα. Μην μασάς πτέραρχε η 7 Νοέμβρη θα έχει πολύ γλυκιά βραδιά.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός δεν περιμένει έναν στρατιωτικό να τον σώσει ως μεσσίας.. Τι τον θέλουμε; Να βάλει τάξη; Άμα άς πούμε η Βαγγελιώ έχει το πιο χαμηλής ηλικίας ψηφοδέλτιο με νέους τόσοι όσοι δεν είχε κανείς ποτέ; Οι εξηντάριδες τι να κάνουν??? θα πάνε σπίτι τους..

σταθης γιαννελος είπε...

αγαπητε.......φιλε,εισαι ο τεταρτος?ο πεμτος?που μου ζηταει να φυγω γιατι δηθεν με κυνηγανε αορατες δυναμεις και κλικες.αγαπητοι φιλοι και εχθροι δεν εχετε καταλαβει ενα!!!!!το ενωτικο ψηφοδελτιο προχωραει ακαθεκτο προς την νικη με αρχηγο πρωτο μεταξυ ισων τον γιαννη πατσανταρα και με συμμαχο ολη την νεολαια μας κι αυτο υο διαπιστωνω καθε μερα.ριξτε οσες φτυαριες θελετε λασπης .δεν μας αγγιζουν.το ποταμι δεν γυριζει πισω.μια παρακληση μονο.αφηστε απ εξω ονοματα σαν μερικα απο τα προαναφερομενα σεβομενοι τουλαχιστον την ανιδιοτελη προσφορα τους τοσα χρονια.αν οντως εισαι φιλος μου ..φιλε την κυριακη της 7 νοεμβρη θα εισαι χαρουμενος .γιατι οι πατριωτες μας θα εχουν επικροτησει την αποφαση μας για υπερβαση.ελα και συ λοιπον μαζι μας

..Ι..Τ.. είπε...

ΣΤΑ ΕΞΗΝΤΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ..ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΥΧΘΕΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙ..ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ..ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ..//ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ...ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..//ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΕΒΗΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΤΑ 30 ΔΙΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑ 40..ΣΤΑ 60 ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΧΑΜΠΛΩΜΑΤΑ....

Ενωτικός είπε...

Όλοι χρειάζονται, και οι νέοι που θα δώσουν την ενέργεια και τον ενθουσιαμό τους, αλλά και οι εξηντάρηδες με την εμπειρία και την σοφία που έχουν αποκτήσει μετά από τόσα χρόνια ζωής. Μην απαξιώνεις έτσι ανθρώπους ηλικιακά. Κάποτε θα είσαι κι εσύ στην θέση τους και τότε θα καταλάβεις πόσο ώριμος και κατασταλαγμένος θα είσαι να προσφέρεις. Σου μιλάει ένας κάτω τών 35.

Ανώνυμος είπε...

(Άμα άς πούμε η Βαγγελιώ έχει το πιο χαμηλής ηλικίας ψηφοδέλτιο με νέους τόσοι όσοι δεν είχε κανείς ποτέ;)

Ανώνυμε

Θα μιλάνε.... ή θα μας στέλνουν SMS;

..Ι..Τ.. είπε...

ΕΝΩΤΙΚΕ ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΛΕΥΑΖΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ..ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΗΣΩ..ΤΟΝΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΗ ΕΝΑΣ ΕΞΗΝΤΑΡΗΣ..ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΠΙΟ ΣΑΦΗ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΙΗΚΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΗΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ΄ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΠΕΘΑΝΩ..ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ 35..ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ..ΕΤΡΕΞΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ ΕΥΘΗΝΕΣ Η ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΩ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΟΤΙ ΠΩ ΕΓΩ..

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά είμαι άσχετος με τις εκλογές αλλά το ενωτικό δεν έχει τόση απήχηση.. Στάθη το 2006 για μένα ήσασταν πιο δημοφιλείς. Υπάρχει κόσμος που δεν επιδοκιμάζει, δεν ξέρω για τους νέους βέβαια.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε το 2002 που έχασε το ΠΑΣΟΚ η Βαγγελιώ ήταν φαινόμενο.. 500 σταυρούς! Ρεκόρ βέβαια ρώτα για τη Βαγγελιώ και θα δεις..

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ... ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ! ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΨΑΧΝΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ "ΑΣΤΕΓΟΣ"

ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ είπε...

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΣΤΑΘΗ.Ο ΣΤΑΘΗΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ..ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΑΠ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΝΩΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΟΥ ΦΑΝΤΟΜ.ΚΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΚΙ ΕΜΠΛΟΚΗ.ΣΤΑΘΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟ.ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΕΟΣ ΣΤΗ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΜΗ ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ZOYME SE MIKRI KOINONIA KAI LIGO POLI OLOI XEROUME TA ATOMA POU DOULEYOYNE STI KOKA KOLA!EAN TA PAROUME ENA ENA BLEPOUME OTI TA PERISSOTERA APO AYTA ANIKOUNE STO XORO TOU PASOK!ME AYTO THELO NA SIMFONISO ME TO SXOLIO POU EKANE O APLOS ANTHROPOS STO OTI O STATHIS DEN KOITAZEI POIOS EINAI MPLE PRASINOS I KOKKINOS KOITAZEI NA VOITHISEI TOUS NEOUS TOU XORIOY STIS DISKOLES EPOXES POU ZOUME KAI AYTO TON TIMA! MI XEXNAME OTI EXEI VOITHISEI SINTOPITES MAS PRIN XEKINISEI NA ASXOLEITAI ME TA KOINA!
SIMIONO OTI DEN DOULEVO STI KOKA KOLA APLA BLEPO TO TROPO POU KINITE KAI GIA TO POS ENDIAFERETAI PRAGMATIKA GIA TO MELLON TIS ARAXOVAS KAI KIRIOS GIA TOUS NEOUS! KAI MI XEXNAME OTI KAI TOUS MISTHOUS POU THA EPREPE NA PERNEI KAI SAN ANTIDIMARXOS ALLA KAI SAN PROEDROS TIS DETPA TOYS EIXE XARISEI!AYTO LEEI POLLA!DEN TO KANEI KAPOIOS EYKOLA OSA KAI NA EXOUME THELOUME PERISSOTERA TA XRIMATA EINAI GLIKA!

..Ι..Τ.. είπε...

ΣΤΑΘΗ ΓΙΑΝΝΕΛΟ..ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ΄΄ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ..ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΕΣ..ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ..ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.. ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΛΩΣ..

σ.κ είπε...

ρε Ι.Τ ο λεοντιος εισαι???????????????????????.ποια προδοσια.δηλαδη αν σε κοροιδευε και κατεβαινε για δημαρχος ο σταθης κι ηταν απων σαν και σενα θα ταν καλος και τωρα που φερθηκε ντομπρα και προτεινε καποιους αλλους οχι καλυτερους απ αυτον προδωσε.ντροπη βρεεεεεεε

1234 είπε...

i.t kai pali protos tha vgei.tha ton vgaloyme i neolaia oxi oi kommatikoi instroyxtores san esena

..Ι..Τ.. είπε...

ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΑΤΕ..ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΤΟΝ ΤΟΠΟ..ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ..ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΥΨΩΣΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΙΟ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..

..Ι..Τ.. είπε...

NA ΣΥΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΩ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ..ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΙΗΚΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ..

..Ι..Τ.. είπε...

ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΕΓΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ..ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ.. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΥ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ..ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ..

σταθης γιαννελος είπε...

ευχαριστω για τα καλα λογια ολους σας αλλα φιλε ι.τ θα συμφωνεις μαζι μου οτι ειδικα αυτη την στιγμη χρειαζεται δημαρχος 24 ωρου απασχολησης κι οπως θα ξερειςεγω εχω δουλεια.γι αυτο ο γιαννης πατσανταρας ειναι η ιδανικη λυση.χαιρετιζω την επιστροφη σου ντελαλη.σε χρειαζεται το χωριο

Top