αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Παρνασσός - Α.Ε. Ορχομενού: 2-1

Ο άγραφος νόμος που ποδοσφαίρου που λέει ότι «αν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που κάνεις, θα δεχθείς γκολ» επαληθεύτηκε περίτρανα και στο γήπεδο της Αράχωβας στον αγώνα ανάμεσα στον Παρνασσό και τον Ορχομενό.

Η ομάδα του Ορχομενού στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Εκμεταλλεύτηκε όμως μόνο μια από αυτές άνοιξε το σκορ στο 25’ με τον Δάρρα. Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο άλλαξε άρδην καθώς από την μια η Α.Ε.Ο. έπαιξε κακό ποδόσφαιρο, από την άλλη οι παίχτες Παρνασσού εκμεταλλευόμενοι την δυναμική της έδρας και την «ελευθερία» στο σκληρό παιχνίδι από τους διαιτητές, έφθασαν κοντά στην περιοχή της αντιπάλου και πέτυχαν δύο τέρματα με τον Λούλο παίρνοντας την νίκη με το τελικό 2-1.

Από το orchomenos-news

7 σχόλια:

ΠΑΡΝΑΣΣΑΡΑΣ είπε...

ΟΤΑΝ ΑΣΤΡΑΨ Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΣΕΤΕ Η ΕΞΕΔΡΑ ΤΡΕΜΕΤ Η ΓΗΣ ΚΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΤΕΡΜΑ.......
ΠΑΡΝΑΣΣΑΡΑ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΡΜΑΤΑ !

ΠΑΡΝΑΣΣΑΡΑΣ είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΡΧΟΜΕΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ.ΞΕΡΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ Γ.Κ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΟΜΠΟΤΗ -ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΛΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΓΕΛΕΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟΝ...ΚΥΡΙΟ ΛΕΝΤΑ ΝΑΙ ΝΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΘΩΜΑ,ΣΤΑΘΗ,ΛΑΜΠΡΟ,ΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ORCHOMENOS-NEWS είπε...

Αγαπητέ διαχειριστή του Ντελάλη και φίλοι αναγνώστες δεν ξέρω τι έλεγε ο Καντάς, εγώ ήμουν στο γήπεδο και είδα ότι ατός έφυγε πολύ πριν την πολυσυζητημένη φάση.
Όσο για τους Ορχομένιους θα σου πω ότι εκτός από ένα δύο άτομα που κάτι ψέλλισαν για την διαιτησία οι υπόλοιποι συμφωνούν με την δικιά μας τοποθέτηση στα του αγώνα.
Καλή συνέχεια στην ομάδα του Παρνασσού.
Διαχειριστής του orchomenos-news

νο10 είπε...

βρε παναγιωτη συρο που χεις φορεσει την φανελλα του παρνασσου πωσ ανεχεσαι τον γαμπρο σου.

ονομα είπε...

Αγαπητέ διαχειριστή του orchomenos-news

Το blog αυτό είναι πάντα υπέρ της δικαιοσύνης, είτε η ομάδα του Παρνασσού αδικείται, είτε ευνοείται. Το μόνο που θέλουμε είναι ίση αντιμετώπιση, καμία εύνοια.

Σε ευχαριστώ πολύ και εύχομαι κι εγώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Ορχομενού.

Ντελάλης

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ είπε...

ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΑΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΡΙΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΠΑΡΝΑΣΣΑΡΑΣ είπε...

ΝΤΕΛΑΛΗ ΑΥΡΙΟ ΕΛΑ ΓΙΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΠΑΙΖΟΥΜΕ 4 Η ΩΡΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΡΠΗ (ΑΝΑΛΗΨΗ)ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΑΡΑ !

Top