αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Πρόσκληση από τον Γεωργικό Συνεταιρισμό Αράχωβας "Η Ανάληψις"

Γεωργικός Συνεταιρισμός Αράχωβας "Η Ανάληψις"

Πρόσκληση

Καλούνται οι συνεταίροι του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αραχώβης «Η ΑΝΑΛΗΨΙΣ» σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 11 Ιουλίου 2010 και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου με θέματα ημερησίας διάταξης:
  1. Ενημέρωση για τα προβλήματα λειτουργίας του ελαιοτριβείου.
  2. Λήψη απόφασης για την χρηματοδότηση της μετεγκατάστασης του ελαιοτριβείου.
Σας ενημερώνουμε ότι το ελαιοτριβείο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα διακοπής λειτουργίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες και απειλούνται πρόστιμα. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην επιτραπεί η λειτουργία του την προσεχή περίοδο.
Για την μετεγκατάσταση του ελαιοτριβείου στο αγορασμένο οικόπεδο στον ελαιώνα είναι έτοιμες οι μελέτες, αλλά απαιτείται σοβαρό ποσό για την ανέγερση του κτιρίου και την μετεγκατάσταση του εξοπλισμού. Δανεισμός στις σημερινές συνθήκες δεν είναι δυνατός.
Το θέμα έχει μεγάλη σοβαρότητα γιατί τίθεται σε κίνδυνο η περιουσία και η ιστορία του Συνεταιρισμού και του ελαιοτριβείου και πρέπει όλοι μαζί να βρούμε λύση, σε συνεννόηση και με το Δήμο, που συζήτησε το θέμα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Επειδή έχουν γίνει επανειλημμένες προσπάθειες και δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση, θεωρούμε απαραίτητη την παρουσία όλων για να λάβουμε αποφάσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απο τι βλεπω κυριε μπακαλη οι 'νεοελληνοαραχωβιτες' κανενα ενδιαφερων.εαν ειναι να παρουν τιποτα λεφτα θα τρεξουν.ΟΙ ΓΚΑΒΑΡΑΠΑΔΕΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το γκαβαραπάδες για άλλο λόγο βγήκε, αλλά εδώ ταιριάζει γάντι. Βέβαια υπάρχουν άτομα που ακόμα δουλεύουν τα κτήματά τους και δεν είναι σε κανέναν συνεταιρισμό. Θα ήθελα κύριε Ντελάλη να μας δώσεις αριθμούς και όχι ονόματα σχετικά με τον παραδοσιακό ελαιώνα.

ΔΙΟΣ είπε...

ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 18/7/2010? Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ-ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Για την ενημέρωση του κόσμου, μέσες άκρες έγιναν τα εξής:

1)Συγκεντρώθηκαν περίπου 120 άτομα (πρωτοφανής αριθμός εδώ και πολλά χρόνια για συγκέντρωση του Συνεταιρισμού, περίπου σε αριθμό όσοι και στην διαδήλωση που έγινε για τον Καλλικράτη) και ήταν περίπου 80 με 90 μέλη παρόντα και αρκετοί νέοι κληρονόμοι..Η απόφαση της πλειοψηφίας ήταν μια: "Δεν πουλάμε" τον ιδρώτα των παππούδων μας, θα βάλουμε λεφτά για τη μεταφορά του εργοστασίου στον ελαιώνα ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ από την τσέπη. Όσα πιο πολλά μέλη μαζευτούν τόσο μικρότερο θα είναι το ποσό, όποιος θέλει βάζει παραπάνω.
2) Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος και μπήκαν υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. Την άλλη Κυριακή, όλοι στις κάλπες, θα είναι οι εκλογές. Οι υποψήφιοι είναι όλοι άτομα ικανά που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν.
3) Γηραιότεροι που ασχολούνται όλη τους τη ζωή με τον Συνεταιρισμό με συγκίνηση στα πηγαδάκια δήλωναν ενθουσιασμένοι από το ενδιαφέρον που έδειξε ο κόσμος και κυρίως οι νέοι.

Αν θέλετε να ακούσετε αναλυτικότερα, ο Πρόεδρος και άλλοι θα σας ενημερώσουν αν τους ρωτήσετε.

Top