αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Το κίνημα κατά των διοδίων

Για τους Αραχωβίτες που μένουν μακριά από την Αράχωβα, ενδιαφέρει το παρακάτω. Έχουμε ξαναναφερθεί για το θέμα των διοδίων και επανερχόμαστε.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να υπάρχει συνοδηγός. Μόλις φτάσετε στο σταθμό των διοδίων, ο οδηγός ενημερώνει τον/την ταμία ότι δεν προτίθεται να πληρώσει και ο συνοδηγός κατεβαίνει και ανοίγει τη μπάρα…



Αυτό είναι το κίνημα κατά των Διοδίων, το οποίο αναπτύσσεται ραγδαία σε ολόκληρη τη χώρα και έχει ξεκινήσει δυναμικές ακτιβιστικές πρωτοβουλίες.
Στην Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή συμμετέχουν πολίτες από την Πάτρα, τη Βόρεια Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Τραγάνα, την Πιερία, το Βόλο, το Αγρίνιο, τη Λάρισα και την Άρτα. Και απαιτούν να μην πληρώνουμε διόδια για τους κατσικόδρομους που έχουν «βαφτιστεί» αυτοκινητόδρομοι. Απαιτούν να καταργηθούν οι συμβάσεις παραχώρησης των δρόμων σε ιδιωτικές εταιρείες οι οποίες με το αντίτιμο των διοδίων που καταβάλλουμε, κατασκευάζουν το έργο. Κάντε κλικ στο diodiastop για ενημέρωση.
Top