αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Κυκλοφόρησε το 3ο φύλλο του "Αχού Αράχωβας"

Κυκλοφορεί το 3ο φύλλο της εφημερίδας "Αχός Αράχωβας", με πολλά και ενδιαφέροντα άρθρα, μερικά από τα οποία και από τον Ντελάλη.

Θα σχολιάσουμε σε επόμενες αναρτήσεις μερικά από αυτά.

8 σχόλια:

Γκαβάραπας είπε...

Περιμένω από το ντελάλη το σχολιασμό αλλά έχασα την υπομονή μου. Συγχαρητήρια στον κ. Γιαννέλο για τον "Αχο" είναι ένα μηνιαίο γεγονός που ταράζει τα λιμνάζοντα νερά της Αράχωβας. Δεν μπορεί όμως να περάσουν ασχολίαστα κάποια δημοσιεύματα. θα τα αναφέρω ένα ένα . 1. Όταν θέλουμε να σπρώξουμε τους αναγνώστες να διαβάσουν κάτι και δεν έχουμε το τσαγανό να το δημοσιεύσουμε, τι κάνουμε, "καταγγέλλουμε το έντυπο που βρίζει χυδαία το δήμαρχο" (στήλη Σφηνάκια) και έτσι στρέφουμε τους αναγνώστες στην αναζήτηση του, χωρίς ο θιγόμενος να έχει τη δυνατότητα αντίλογου. Παλιό ωραίο κόλπο. Το σωστό θα ήταν να δημοσιοποιήσεις το κείμενο του εντύπου και την απάντηση του δήμαρχου.

ονομα είπε...

Γκαβάραπα όπως είπα και στην ανάρτηση ορισμένα από τα άρθρα του Αχού θα σχολιαστούν σύντομα. Επομένως θα μπορούσες να κάνεις λίγο υπομονή.

Όσον αφορά το θέμα μιας και το θίγεις, το κείμενο στο οποίο αναφέρεται ο Γιανέλλος στη στήλη "σφηνάκια" περί υβριστικών χαρακτηρισμών του Δήμαρχου, ήταν γνωστό στο Ντελάλη εδώ και 1 μήνα. Δεν δημοσιεύτηκε αφενός λόγω των υβριστικών χαρακτηρισμών και αφετέρου διότι ο Ντελάλης θεώρησε το θέμα μη σημαντικό. Επίσης η εμπλοκή του εκδότη του συγκεκριμένου εντύπου σε πλήθος αντιδικιών (που έγιναν γνωστά μετά από σχετική έρευνα στο διαδίκτυο) προκάλεσε τη μη δημοσίευση του εν λόγω άρθρου, το οποίο όμως περιέχει σημαντικές καταγγελίες. Σε καμία περίπτωση ο Ντελάλης δεν προστατεύει το Δήμαρχο, το Γιανέλλο, ή όποιους άλλους, αλλά και δεν τους κατηγορεί, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα της άμεσης απάντησης.

Μετά την τροπή που πήρε το θέμα και μετά τη δημοσίευση στην εφημερίδα "Αχός", και όπως κι εσύ πολύ σωστά αναφέρεις, ο Ντελάλης θα ενημερώσει τους θιγόμενους και θα αναρτήσει το κείμενο μαζί με τις απαντήσεις τους, ενώ θα δημοσιευτούν και πληροφορίες για τον εκδότη του περιοδικού για την καλύτερη ενημέρωση όλων των Αραχωβιτών.

Φιλικά.
Ντελάλης.

Γκαβάραπας είπε...

2.(Τα νέα της στρούγκας) Ίδια τακτική με το Παπακώστα και την εκκλησία. Ο παππάς έχει προσφέρει πολλά, αλλά κρατά κλειστές τις αίθουσες και ανεκμετάλλευτες, δεν συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Δήμου άρα ... (τα συμπεράσματα δικά σας). Κατά τη γνώμη μου κριτική κάνουμε πάνω σε πράξεις ή παραλείψεις πράξεων. Δηλαδή ζητήθηκε κάποια αίθουσα και δεν δόθηκε ή προτάθηκε να γίνει στο μέλλον κάτι από το Δήμο ή κάποιον άλλο φορέα και η εκκλησία αρνήθηκε; Χρησιμοποίησε η εκκλησία τις αίθουσες της για εκδηλώσεις που έφεραν αντιδράσεις; Αν ναι να αναφερθεί και να σχολιαστεί και από εκκλησιαστικό συμβούλιο. Να μην ξεχνάμε ότι οι δύο αίθουσες χρησιμοποιούνται ήδη από συλλόγους. Με αυτή μου την παρέμβαση δεν θέλω να πω ότι καλώς γίνονται στην εκκλησία τα πράγματα και δεν θα μπορούσε καλλίτερα, αλλά το παιχνίδι της δημοσιότητας πρέπει να παίζεται δίκαια. (τουλάχιστον σε επίπεδο χωριού).

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

λοιπον..φιλοι πατριωτες...οσον αφορα το εντυπο που εξυβρισε χυδαια τον δημαρχο...Ο ΑΧΟς ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ επομενο φυλλο θα ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΕ ΓΚΑΒΑΡΑΠΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!!!!ΠΗΡΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΓΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ....

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕ ΜΕΝΑ ΓΚΑΒΑΡΑΠΑ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΙΔΕΣΙΜΩΤΑΤΟΣ..ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΣΑΙ..ΟΤΟ ΘΕΣ ΛΕΣ..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ?

Γκαβάραπας είπε...

Αγαπητέ ΣΤΑΘΗ δεν τραβάω ζόρι με κανέναν, ούτε με ενδιαφέρουν οι προσωπικές σου συνομιλίες με διάφορους παράγοντες του τόπου μας. Εγώ σχολιάζω αυτά που γράφει ο "ΑΧΟΣ". Εφόσον αυτά που μίλησες, δεν τα δημοσίευσες, για μένα είναι προσωπικά σας και δεν με αφορούν. Όσον αφορά τα περί ανωνύμου, θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτό το παιχνίδι έτσι παίζεται, εμείς οι ανώνυμοι κρίνουμε τις πράξεις και τα έγγραφα των επώνυμων. Δηλαδή τι κάνει ο ντελάλης, είναι ωτακουστής του παλιού καφενείου. Δημοσιοποιεί με νέο τρόπο, αυτά που θα συζητούσαμε στο καφενείο του παλιού καιρού. Δηλαδή αγαπητέ ΣΤΑΘΗ τι θα έπρεπε να κάνω; να σε πάρω τηλέφωνο για διευκρινίσεις πριν γράψω τα σχόλια μου; Εγώ κάνω κριτική σε αυτά που διαβάζω στην εφημερίδα, η οποία είναι και η μοναδική πηγή πληροφόρησης, για τα δρώμενα στο χωριό, αν εξαιρέσουμε τα δύο blogs. Βλέπω πάντως ότι συμφωνείς μαζί μου, στο επόμενο φύλλο θα απαντήσεις στα ερωτήματα που σου έβαλα, πιθανά να ρίξουμε άλλες σπόντες, θα τις απαντήσουμε στο επόμενο και έχει ο Θεός. Ελπίζω να μην περιμένει και ο ντελάλης τις Απόκριες για να δημοσιεύσει αυτά που υποσχέθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Ntelali paizeis me tin ypomoni mas. Bgale to thema kai mi stirizeis leontio.

Ανώνυμος είπε...

Η εφημερίδα ΑΧΟΣ θα πρέπει να μετονομαστεί σε Gosip (αγγλιστί) ή τοπικά κουτσομπολιά (ελληνιστί)

Top