αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Efkaristo ellada...


Από antistachef.wordpress.com

8 σχόλια:

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Μ Ο Λ Ω Ν Λ Α Β Ε !!!

Στραβων είπε...

Φίλε Ανταρσία δεν θα σε ρωτήσουν κιόλας. Δυστυχώς.

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Φίλε Στράβων σε πληροφορώ ότι ο κόμπος έχει ήδη φτάσει στο χτένι. Ότι και να έχουν υπογράψει αυτοί οι θρασύδειλοι προδότες του έθνους
περί εθνικής κυριαρχίας σε βεβαιώνω ότι εμείς οι απλοί πολίτες θα πάρουμε τα τχούνια και θα τους περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες, θα φάνε την αρβύλα μας στην μάπα όλοι οι καρεκλοκένταυροι.
Αυτοί που τα φάγανε τους ξέρουνε πολύ καλά. Να πάνε να τους πάρουνε και τα νεοκλασικά κτίρια και ότι άλλες περιουσίες έχουν και να μας αφήσουνε ήσυχους. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΜΕ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΤΖΟΚΕΫ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ... ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΘΑ ΦΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΟΥΧΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΝΟΣ !

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είπε...

Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩ!!!!!
ΠΩΛΕΙΤΑΙ αβάδιστα, λόγω εκποίησης, ελληνικό νησί, εξ αδιαιρέτου με την Τουρκία , με την ονομασία Ίμια, ανατολικά της Καλύμνου στα Δωδεκάνησα, γνωστό και από...
τα δελτία ειδήσεων.

Απόλαυση, χαριτωμένες κατσίκες που βόσκουν στα βράχια. Κατάλληλο και για...
βραχονησίδα, κάνω όλες τις επιθυμίες σου. Δυνατότητα επέκτασης πώλησης και στα διπλανό μικρότερο νησί , Δυτικά Ίμια, πανύψηλη 1,90. Αχόρταγη, ελληνίδα, ήσυχο μέρος, δεν βλέπεις ούτε ψαρά, γιατί απαγορεύεται. Τακτική συγκοινωνιά, φρεγάτες , υποβρύχια. Πολλά εξτρά, φοβερό σώμα, εξαιρετικό πρόσωπο , θα χαρείς πολύ με την παρέα μου , τα πάντα όλα, εξτρά η σημαία που την πήρε ο αέρας. Μόνο για σοβαρά και πολύ ευκατάστατα άτομα. Ευκολίες πληρωμής και ξεπουλήματος.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.pamelouketo.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΡΩΓΑΤΕ με διορισμούς και οργανισμούς της πλάκας, με επιδοτήσεις μαϊμου, με μισθούς 5000 στη ΔΕΗ κλπ, καλά ήταν?

Στραβων είπε...

Ανώνυμε είσαι ο κλασσικός λαλάκας νεοέλληνας. Αυτό ακριβώς συμβαίνει, οι μισοί τα 'ρίχνουν στους άλλους μισούς και όταν έρθει η ώρα της ιερής της ψήφου πάλι τους ίδιους θα εκλέξουμε με μαθηματική ακρίβεια. Ναι αυτούς που κατονομάζουμε κλέφτες.

Υποκριτές, ευθυνόφοβοι, κουτοπόνηροι, χωρίς ίχνος Ελληνικής λεβεντιάς. Αυτοί είμαστε, έτσι μας καταντήσανε και μια ζωή αυτούς θα προσκυνάμε.

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Στράβων δίκιο έχεις, αλλά θα σου επισημάνω ότι ο λαός ξύπνησε και για να στο αποδείξω αυτό θα σε ρωτήσω γιατί τα 300 καρακόλια που νομοθετούνε αλλάξανε τον εκλογικό νόμο και τον εφάρμοσαν σύμφωνα με την απλή αναλογική ? βλέπε Η.Π.Α πόσα εκατομμύρια πολίτες είναι και πόσοι εκλέγουν πλανητάρχη! το ίδιο έκαναν κι εδώ με ποσοστό 20% να κάνει κυβέρνηση, άσχετα αν η αποχή είναι 60% ! το είχανε δει αυτοί που πάει το πράμα, για κάτι τέτοια είναι όλοι τους ιδιορατικοί. Για το πώς θα φυλάξουν τον κώλο τους (βλέπε νόμο περί ευθύνης υπουργών) και πως θα τον ξανά βολέψουν (τον κώλο τους) στην ίδια καρέκλα.
ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΜΕ !!!!

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είπε...

Γλυκοφάει...-> πικροχές ! ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΝ... λέγανε κάποιοι κάποτε...

Top