αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας

Ο κ. Στάθης Γιαννέλος εξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας κατά τις χθεσινές δημαιρεσίες. Αντιπρόεδρος θα είναι ο Γιώργος Σαμουήλ από την παράταξη της κ. Γρανιτσιώτη και γραμματέας η κ. Λιλίκα Τρομπούκη-Βαρσάμη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη θέση του γραμματέως αρνήθηκε ο κ. Λουκάς Ζιάκας της Λαϊκής Συσπείρωσης, καθώς -όπως είπε- δεν έχει ουσιαστικές αρμοδιότητες.

Το προεδρείο και οι επιτροπές απαρτίζονται από τους:
Πρόεδρος Δ.Σ.: Ευστάθιος Γιαννέλος
Αντιπρόεδρος Δ.Σ.: Γεώργιος Σαμουήλ
Γραμματέας Δ.Σ.: Χαρίκλεια (Λιλίκα) Τρομπούκη-Βαρσάμη

Οικονομική επιτροπή:
Πρόεδρος: Παναγιώτης Οικονομάκης
Τακτικά μέλη:
  1. Παναγιού (Γιούλα) Λουκά-Μπελίτσα
  2. Στέφανος Παπαϊωάννου
  3. Γεώργιος Μπεζεντές
  4. Χαρίκλεια (Λιλίκα) Τρομπούκη-Βαρσάμη
  5. Νικόλαος Δημάκας
  6. Ιωάννης Πάστρας
Αναπληρωματικά μέλη:
  1. Ελένη (Λένα) Σύρου
  2. Γεωργία Ταγκαλάκη
  3. Σπυρίδων Κομνάς
  4. Λουκάς Ζάκκας
  5. Ιωάννης Γαμβρίλης
Επιτροπή ποιότητας ζωής:
Πρόεδρος: Ιωάννης Μίχος
Τακτικά μέλη:
  1. Ιωάννης Ανδρίτσος
  2. Νικόλαος Μπούρας-Λύρας
  3. Δημήτριος Τσαφώνιας
  4. Χαράλαμπος Ληξουριώτης του Ιωάννη
  5. Παναγιώτα Φουντά-Κοτρογιάννου
  6. Θωμάς Γιαννέλος
Αναπληρωματικά μέλη:
  1. Χαράλαμπος Ληξουριώτης του Φωτίου
  2. Χαρίκλεια (Λιλίκα) Τρομπούκη-Βαρσάμη
  3. Στέφανος Παπαϊωάννου
  4. Παναγιώτης Παπαστάθης
  5. Λεωνίδας Πράγιας
Αντιδήμαρχοι:
Αντίκυρας: Ιωάννης Μίχος
Αράχωβας: Παναγιώτης Οικονομάκης
Διστόμου: Χαράλαμπος Ληξουριώτης του Ιωάννη
Στειρίου: Στέφανος Παπαϊωάννου

Δημοτική Κοινότητα Αντίκυρας:
Πρόεδρος: Περδίκης Ευστάθιος
Αντιπρόεδρος: Ταμπίτσικας Μελέτιος

Δημοτική Κοινότητα Αράχωβας:
Πρόεδρος: Σύρου Αικατερίνη του Αθανασίου
Αντιπρόεδρος: Ιγγλέζου – Κοροδήμου Ευσταθία

Δημοτική Κοινότητα Διστόμου:
Πρόεδρος: Καλογερόπουλος Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Κίνια Ευσταθία

Τοπική Κοινότητα Στειρίου:
Πρόεδρος: Χήνας Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Κουσκούκης Ιωάννης

Από distomo.blogspot.com

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ? ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΑΣΤΕ ?
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ?

Ανώνυμος είπε...

- Τι θα γίνει με τις αντιμισθίες των αντιδημάρχων που όλοι τους λαμβάνουν είτε συντάξεις είτε μισθούς από τις μόνιμες εργασίες τους?
- Κάποιοι επίσης είναι εργαζόμενοι αλλού ενώ ο θεσμός του αντιδημάρχου απαιτεί φυσική παρουσία 8ώρου.
- Τι δουλειά είχε ο κος Μαργαρίτης (βλ.εργολάβος στο Αλουμίνιο και συγγενείς του κου Πατσαντάρα) την πρώτη ημέρα στο δημαρχείο?

Εάν αυτή είναι η καλή αρχή τότε μάλλον ο νέος δήμαρχος δεν μας τα λέει καλά...θα περιμένουμε να δείξει!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ. ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ,ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΤΑ.ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ.

ΚΑΡΦΙ είπε...

ΠΕΣ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΑΝΩΝΥΜΕ.
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ;ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΙΡΙΟ Κε ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ? ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΨΗΦΩΝ Ή ΓΝΩΣΕΩΝ? ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κε ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΤΡΕΦΑΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ¨ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ Η ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΣΥΛΙΑ¨..

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε φίλε τα λες Όλα αυτά?Γνωρίζης το κύριο
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ? Σε πληροφωρό είναι Πόλυ αξιολατρευτο ΆΤΟΜΟ. Αν δεν τον ξέρης προσπάθησε να τον γνωρείσης , κάτι θα μάθης απ´ αυτούς!!!! Καλημέρα σε όλους τους δημότες .

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ.... ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΡΦΩΝΕΝΟΙ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

τελευταίε ανωνυμε,ο κυριος που ανελαβε αντιδημαρχος στειριου ειναι ΑΙΡΕΤΟΣ και οι συνδημοτες του ΑΥΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ σε αντίθεση με σενα που κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία και προκαταλαμβάνεις γεγονότα.είδαμε τον αντίστοιχο μορφωμένο εκ κληρωτίδας στειριωτη που ήταν αντιδἠμαρχος και αυτοπροτάθηκε και για δημαρχος ,ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,πως τον εφαγε η βαγγελιω;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Υποδείξεις συμπεριφοράς δεν κάνω για κανέναν ούτε κρίνω το αξιολάτρευτο ή μη του κου Μαργαρίτη αλλά δε θεωρώ τυχαίο που ενώ ποτέ ο συγκεκριμένος δε πατούσε το πόδι του στο δήμο τώρα να είναι κάθε μέρα εκεί, ούτε είναι τυχαίο που τη πρώτη κιόλας ημέρα δε πέρασε να πει απλά 'καλορίζικος' και να φύγει, ούτε ότι είναι 'εργολάβος' και ανοίγεται μια νέα 'πόρτα'... Θεωρώ λοιπόν, πως μπροστά στα μάτια μας ανοίγονται 'BUSINESS' (ας ελπίσουμε για όλους τους επαγγελματίες του δήμου και όχι για ορισμένους εκλεκτούς) και εάν κάνω λάθος αυτό θα το δείξει ο χρόνος και όχι οι ευχές. Άλλωστε και εγώ πολίτης αυτού του δήμου είμαι και ωφελούμε με την επιτυχία του κάθε δημάρχου ανεξαρτήτου χρώματος.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΤΕΙΡΙΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ (ΤΟΥ ΣΤΕΙΡΙΟΥ) ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥ Η ΕΤΕΡΗ 'ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ' ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΕΡΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΠΕΡΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΕΡΙ MANAGEMENT (ΤΙ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ!!) ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΕΙΡΙΟΥ (ΑΦΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ), ΙΣΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ 'ΦΡΑΓΚΑ' ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΤΙ ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ?) ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

PATSANTARA KOITA TA XALIA SOY DIOXTOYS OLOYS

ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΑΑ είπε...

ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ,ΑΦΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ? ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΡΕ, ΑΡΧΙΣΑΤΕ..ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ. ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ!!

ΟΙ ΔΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ(ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ..ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΣΦΑΛΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΘΕΣΗ..), ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ!!

ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ. ΚΑΙ ΕΙΝΕ ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

ΑΝΕΠΑΦΟΣ είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΣΥ ΕΚΕΙ ΗΣΟΥΝ ΝΤΕΛΑΛΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟ ΝΙΚΟ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΣΟΦΙΑΣ) ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ!
ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΘΟΥΝ.
ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΟΡΟΥΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤ ΕΥΧΗΝ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

με την τελευταια δημαρχια 2 μεγαλα εργα βγηκαν,οι αγροτικοι δρομοι και οι ανεμογενητριες.και στα 2 εργα συμετείχαν η εταιρεια της οικογενειας του δημαρχου που απο τον νομο απαγερευεται και διαφοροι ινδιανοι εργολαβοι του τάλιρου,ψαξτε εσεις τον μαργαριτη για το εαν και εφοσον!!ο αλλος;φαγἀς;πως;δεν γνωρίζετε;

διστομίτης είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΕΠΑΦΕ..

Η ΝΟΘΕΙΑ ΕΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ.. ΕΠΡΕΠΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΗ?? ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ??
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΑΝ ΕΓΙΝΕ (ΠΟΥ ΠΟΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ..) ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ.
EINAI AΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!

ΜΗ ΘΗΜΥΘΩ ΠΩΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥ 2006, ΜΗΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΕΓΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ..

αραχωβιτης είπε...

εστω και καθυστερημενα προτελευταιε ανωνυμε(?) θα επρεπε να ξερεις οτι ο Γεωργιαδης ειναι απο τον περασμενο Απριλιο υπαλληλος του δημου Αραχωβας και τωρα Δ.Α.Α. και με διαφανεστατη διαδικασια, σε αντιθεση με τις διαδικασιες μαϊμου του Πανουργια, οι οποιες συντομα θα αποκαλυφθουν μεσω Ρακιντζή και θα γελασει καθε πικραμενος και απο τους ελαχιστους που δουλευουν στο δημο. αυτα επρεπε να σας απασχολουν και οχι η αδερφη του δημαρχου, η οποια δεν εχει δωσει σε κανεναν το δικαιωμα για κακοβουλα σχολια, εκτος απο καποιους σαν και του λογου σου που το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να κανουν επιθεση στη Σοφια-μη αντεχοντας το αδιαμφισβητητο γεγονος οτι επι των ημερων της στη δετπα η δημοτικη επιχειρηση ηταν απο τις ελαχιστες σε πανελληνιο επιπεδο, που ειχαν θετικο ισολογισμο και εργο και την παρεδωσε με 130.000 ευρω ταμειακο υπολοιπο. οσο για την κοκορουλα οπως ονομαζεις την Εφη Κοροδημου πληρωνει το τιμημα για την υποστηριξη της αληθειας, οσον αφορα την δετπα. αυτα για να μην τρελαθουμε εντελως!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε μορφωμένε ανώνυμε 4 ιανουαρίου 2011!!! που από ότι φαίνετε δεν ξέρεις καν τι σημαίνει αυτή η λέξη.
Από ότι φαίνετε <> ανώνυμε δεν είσαι σε θέση να μιλήσεις ΕΣΥ για αγραμματοσύνη διότι αν κοιτάξεις το σχόλιο που άφησες, το κριτήριο το έχεις γράψει κριτίριο.
Δεν έχω καμία σχέση με το άτομο το οποίο άδικα βρίζεις αλλά έχω να σου πω κύριε η κυρία δεν ξέρω τι στο καλό είσαι, ότι δεν παίζει ρόλο το πόσο γραμματισμένος είναι κάποιος ώστε να πάρει αυτή την θέση, που εσύ ζηλεύεις από ότι φαίνετε πολύ, ή κάποιος από την οικογένεια σου.
Το αν είναι τελευταίος αυτό θα το δεις στην πορεία.
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με την χαζομάρα και την αμορφωσιά που σε δέρνει χρόνια κύριε, όμως πρέπει να κοιτάξεις μπροστά και να αφήσεις το πίσω.
Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για την ζωή του τόπου σου, κοίταξε να τη καλυτερεύσεις και άσε την βλαχιά που σε δέρνει για μια φορά στην άκρη…
Φιλικά…Συγχωριανός σου…

Υ. Γ
Ο μορφωμένος άνθρωπος δεν είναι αυτός που ξέρει γράμματα, αλλά αυτός που ξέρει να συμπεριφέρεται κόσμια, αυτός που έχει πραγματικά κάτι ουσιαστικό να πει.
Κάτι που εσύ δεν είσαι.

Ανώνυμος είπε...

και φιλε και συγχωριανε μαλλον σε πονεσε η αληθεια γι'αυτο εγραψες ολοκληρη εκθεση...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.Ο Ν.Γ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝς ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΝΗΣ ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ,ΣΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟΥΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ Κ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ.ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση σου και μόνο μου αποδεικνύει το τι είσαι.
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο με την βλαχιά που σε δέρνει κυρά μου...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΥΡΙΕ 'Η ΚΥΡΙΑ?ΜΗΠΩΣ ΕΘΙΞΑ ΕΣΑΣ 'Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΛΑΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Κ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΝ ΔΕΡΝΕΙ Η ΒΛΑΧΙΑ Κ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Κυρά εισαι και το ξέρω όπως το ξέρεις και εσύ...
Θα στο αποδείξω σε λίγες μέρες και ποιός εισαι και απο που είσαι...

Top