αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Αδιάβαστο το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας με... το καλημέρα

"Παιδικές ασθένειες" παρουσιάζει το Δ.Σ. του δήμου Διστομου - Αράχωβας - Αντίκυρας, καθώς η εφαρμογή του "Καλλικράτη" συναντά δυσκολίες στην εφαρμογή του. Ακολουθεί αναδημοσίευση από το sogal-stiri.blogspot.com που εντόπισε θέμα παρατυπίας στην εκλογή Γραμματέα...

Aυτό ισχύει: Νόμος 3852/2010 Άρθρο 64:
Σε περίπτωση που η μείζονα μειοψηφία δεν υποδείξει υποψήφιο αντιπρόεδρο ή η ελάσσονα μειοψηφία δεν υποδείξει γραμματέα, αυτοί υποδεικνύονται από την ελάσσονα ή την μείζονα μειοψηφία αντίστοιχα και σε διαφορετική περίπτωση από την πλειοψηφία.

Αυτό έγινε: Πρακτικό 1 - εκλογή προέδρου:
Ο κ. Ζάκκας δήλωσε πως δεν επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του γραμματέα, επειδή θεωρεί ότι το συγκεκριμένο αξίωμα δεν έχει ουσιαστικά καμία αρμοδιότητα ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Άρα σύμφωνα με το νόμο η θέση του γραμματέα θα έπρεπε να είχε αναδεχθεί από τη μείζονα αντιπολίτευση ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΨΙΑΣ.

Κύριε Δήμαρχε, κύριε Πρόεδρε, κύριες και κύριοι σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης, μπορεί να απαντήσει κάποιος γιατί έγινε αυτό;

Υπάρχει άγνοια ή....; Είναι έγκυρη ή άκυρη η ψηφοφορία για το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου;

Περιμένουμε την απάντησή σας.

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόβλημα με το καλημέρα απο το Γιαννέλο (πρόεδρο) που δεν ακολούθησε τη διαδικασία που ορίζει ο νόμος. Αλλά πολύ σοβαρότερο πρόβλημα με τη Βαγγελιώ και τους δικούς της που κοιμήθηκαν και τους δουλεύουν.

Ανώνυμος είπε...

Μετα τη καταγγελια που του κανανε λογικο δεν ειναι να τους τη φερει. Τυχαιο δε νομιζω.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. Ο ΛΑΛΗΣΤΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κ. ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΛΟΝΤΟΥΠΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΕΔΩ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 27 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΙΣΟΥΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΑΝΩΒΥΜΕ ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥς ΑΝΗΚΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥς ΑΝΗΚΟΥΝ. ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ?

Ανώνυμος είπε...

Γιανελλο που εισαι? Δε μιλας?

Ανώνυμος είπε...

Καμαρωστε εναν προεδρο ΔΣ. Καμαρωστε την αντιπολιτευση. Ενας blogger από το στειρι βρηκε το λαθος,αυτοι που ειναι η δουλεια τους κανουν οτι δεν καταλαβαινουν. Σταθαρα τι λεει; Θα απαντησεις; Θα τα φορτωσετε στη βαγγελιω τωρα; Βαγγελιω δε μιλας; Τρομαρα σας.Παναθεμα σας.Εκλεγμενοι...

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΔΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ Ε;ΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

κατα λαθος ρε παιδια.μη βαρατε το σταθη, αυτος ειναι δικαιος.τα εχει κανονισει ολα.και δεν απανταει τωρα.βρε μαρς

Ανώνυμος είπε...

αρε λωποδυτες δεξιοι

Ανώνυμος είπε...

καλα αυτοι καμαν λαθος. η βαγγελιω γιατι δε μιλαει;ρε παιδια τι παιζεται;

Ανώνυμος είπε...

Μπακολουκα περι ποιων τυρβαζεις;μας ελεγες για τον παντσανταρα.μας εφαγε; τ αυτια. τωρα μοκο;βρε αι απο κει

Ανώνυμος είπε...

Καλά η Βαγγελιώ, οι άλλοι οι δικοί μας που είχαν πάει ο γιατρός ο τραπεζίτης και ο Θωμάς. Κρίμα γιατί πιστεύσαμε οτι θα γίνει πραγματική αντιπολίτευση στο Πατσαντάρα και όχι όπως παλιά.

Ανώνυμος είπε...

Αστα ρε γιαννελο. καλυτερα γαυγιζες απεξω. τρομαρα σου ηθελες και προεδρεια. τα μεταξωτα βρακια σταθακο θελουν και επιδεξειους κ....ς .τωρα με τα 1500 ευρω που περνεις απο το δημο αγορασε καμια σοδα να χονεψεις.

Ανώνυμος είπε...

Αν διαβασει καποιος το πρακτικο, για την εκλογη του προεδρειου, διαβαζει καπου προς το τελος. η αποφαση αυτη ελαβε αυξ. αριθμο 1/1/2010. Ρε παιδια λιγη σοβαροτητα σας παρακαλω, ο χρονος της αποφασης ειναι 2011 και οχι 2010. Πραγματικα με το καλημερα τα κανατε μανταρα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μην τρελαίνεστε! Αυτός ο «δραγάτ’ς» από το Στείρι που έχει το μπλοκ και που το παίζει προοδευτικός ,αλλά σιτίζετε και αυτός από τις αργομισθίες του ΔΗΜΟΣΙΟΥ(κάνω λάθος; Δεν νομίζω!) τα έμαθε όλα αυτά από τους Αραχωβίτες οι οποίοι πρόσκεινται στην παράταξη του Πατσαντάρα, με σκοπό ……. να πάρει μια γεύση η ευρύτερη περιοχή για το τι σημαίνει Βαγγελιώ και ποιά θα μας διοικούσε(ευτυχώς δεν συνέβη).
Η γάτα ο Γιαννέλος στηριζόμενος στην παντελή άγνοια της αντιπολίτευσης(τρομάρα τους, θέλανε να διοικήσουν κιόλας) περί το νόμο Καλλικράτη τους πείρε την Γραμματεία της προεδρίας μέσα από τα χέρια, κοιμίζοντάς τους.
Η Βαγγελιώ δεν είχε ιδέα τι της συνέβαινε, γιατί δεν είχε μαζί της τον …….έμμισθο σύμβουλό της!!!.
Όταν ο Γιαννέλος, μετά από ένα τηλεφώνημα που έκανε στο ενδιάμεσο της ψηφοφορίας, μπήκε στην αίθουσα ξέροντας τι πρέπει να κάνει, η Βαγγελιώ ασχολιόταν με την ……ομηρία στην οποία έχει περιέλθει με τις περίεργες προτάσεις μομφής, εκτός ημερησίας διατάξεως και εκτός ατζέντας( Αχ ρε Βαγγελιώ μου παινεμένη, τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ……ς ) .
Προετοίμασε(ο Γιαννέλος) (λόγω γνώσης) την αφαίρεση της γραμματείας και με ψυχραιμία το πέτυχε, με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Η Βαγγελιώ περί άλλα ….τύρβαζε!!! Τώρα θα βγει και θα μας πει ότι δεν την ενδιέφερε η …….. Γραμματεία( Νομίζω ΔΕΝ θα το τολμήσει, γιατί διαφορετικά …………………θα της γράψουμε κι άλλα).
Από δώ και πέρα ας ρωτάει……… τον …… Μπακολουκά!!!!!!!!!!!!!!!, για να μην κάνει λάθει!!! Άλλωστε συμμαθητές ήταν στο σχολείο και φαντάζομε δεν θα της αρνηθεί.

Ανώνυμος είπε...

και μια παροιμια που ταιριαζει με την περισταση και με την ονωμαστικη εορτη του δημαρχου. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ; ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη φιλε ανωνυμε που κατηγορεις τη βαγγελιω, θελεις να πεις οτι ο Γιαννελος το εκανε επιτηδες με σκοπο και δολο ωστε να παρει η συμπολιτευση το γραμματεα. Γιατι αν ειναι ετσι τοτε τα πραματα εινα ακομη χειροτερα. Ας περιμενουμε να απαντησει ο Γιαννελος για να μαθουμε την αληθεια. Αν απαντησει.

Ανώνυμος είπε...

η αληθεια ειναι οτι τσουζει το θεμα και οταν μας βολευει λογω αγνοιας, κανουμε μοκο-οπως για παραδειγμα το παρτυ με τις αγοραπωλησιες μετοχων των αιολικων παρκων μεσω της αναπτυξιακης(?) του κυριου πανουργια και οχι μονο, και οταν δεν μας βολευει τα βαζουμε με τον δημαρχο και κραζουμε χωρις λογο. κυριοι ψαχνετε το δενδρο-ακυρη(?)εκλογη γραμματεα και χανετε το δασος-παρτυ με τα αιολικα και πανουργια!!! θα γελασει καθε πικραμενος και σεις θα κουνατε μιζερο μαντηλι οπως παντα...αντε γεια...................

Ανώνυμος είπε...

Αμ φίλε μου δεν τα οργάνωσε καλά ο Γιαννέλος γιατί όλα αυτά έπρεπε να τα γράψει και στα πρακτικά. Αν διαβάσεις στα πρακτικά δεν γράφει πουθενά οτι αρνήθηκε η αντιπολίτευση τη θέση του γραμματέα. Θέλω να δω τι θα κάνει αν κάποιος σύμβουλος υποβάλει ένσταση επι της διαδικασίας. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Αγανακτισμένος είπε...

{Αμ φίλε μου δεν τα οργάνωσε καλά ο Γιαννέλος γιατί όλα αυτά έπρεπε να τα γράψει και στα πρακτικά.}

Ανώνυμε

Για να τα γράψει στα πρακτικά πρέπει να ειπωθούν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου....

η κ. Φωτίου έγραψε στο πρακτικό αυτά που ειπώθηκαν στην αίθουσα

όλα τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες

και η απάντηση της κ. Γρανιτσιώτη για.....

Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας....

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΕΝΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 28. ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΡΕ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά όλοι οι άλλοι, αλλά αυτή η δικηγοράρα από το Στείρι, που ήθελε τρομάρα της να γίνει και αντιδήμαρχος, μπορεί να μου πεί κάποιος που αρμένιζε εκείνη την ώρα, γιατί υποψιάζομαι οτι το μόνο που την ενδιέφεραι ήταν τα 1800 ευρώ. Να μου ζήσεις μεγάλη επιστήμονα, με τις πολύ μεγάλες γνώσεις. Να σε χέρεται το Στείρι.

δ είπε...

Ρε παιδια ψυχραιμια! Μπορει να το ...ξεχασε να το γραψει στα πρακτικα η κ. Φωτιου...Νεα ειναι, μεγαλος ο Δημος. λειπει και Ψηλος...Ετσι θα πουν τωρα. Οτι φταιει η κ.Φωτιου!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ντελάλη κρύψου καλά, όσο καλύτερα μπορείς γιατί αν σε ανακαλύψουν θα σε σκίσουν. Αντί να δώσουμε συγχαρητήρια στο blog του Στειρίου που απ ότι φαίνεται σήκωσε το θέμα ασχολούμαστε με το που δουλεύει, ποιος είναι πίσω από τη πληροφορία κ.λ. Αλλά όλοι χρειάζονται, όμως όπως πάνε τα πράγματα (διαύγεια διαφάνεια) θα τους χρειάζεται το Στείρι για το επόμενο λουκέτο, τίποτε άλλο δεν μπορούν να προσφέρουν.

Ανώνυμος είπε...

Όσο ήταν ο ψηλός κάνανε άλλες λ@μογ!ες αλλά τέτοιες μ@λ@κίες δεν κάνανε τους φύλαγε. Τώρα προβλέπετε καθημερινό κράξιμο.
Πατσαντάρα πάρε το ψηλό νομικό σύμβουλο μπας και γλυτώσεις. Είναι και μισός Διστομίτης οπότε δεν θα μιλήσει κανένας.

Ανώνυμος είπε...

Έχω να κάνω μια αντιπρόταση για τον νομικό σύμβουλο του Δήμου

όπως ο Χειμάρας τον όρισε συνεργάτη του περιβαλλοντολόγο, στο νομό Βοιωτίας και εάν έβγαινε ( Χειμάρας) περιφερειάρχης θα γινότανε περιβαλλοντολόγος στην περιφέρεια Στερεάς να τον κάνουμε νομικό σύμβουλο στο δήμο και να μας μάθει πως να παίρνουμε έργα μόνο εμείς από την εταιρεία Κέδρος ( αιολικά πάρκα).

Είναι μεγάλη ευκαιρία κύριοι σύμβουλοι για τον Δήμο μας,

μην χάσουμε τέτοιο κελεπούρι μέσα από τα χέρια μας

και μας τον πάρει κανένας άλλος.

Ανώνυμος είπε...

Ολα καλα και ωραια , αλλα να λεμε και τα νεα.
Σημερα το πρωι πεθανε ο Γιωργος ο Λεοντιου, ο ΒΑΖΕΛΟΣ οπως ηταν γνωστος στους πιο πολλους.
Ηταν και αυτος ενα κεφαλαιο της Αραχωβας.
Λιγοι θα κλαψουν , πολλοι θα το παιξουν στεναχωριμενοι.
Ολοι εχουμε ευθυνη για το Γιωργο αλλα και για αλλους σαν αυτον.
Ειδικα οι Αρχοντες για τους οποιους δουλευε τοσα χρονια.
Ας κανει ο καθενας την αυτοκριτικη του,οσο για τους Αρχοντες ας μεινουν με τις ευθυνες τους και με την κοινωνικη κατακραυγη.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΖΕΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

...ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΦΥΓΗ ΣΟΥ
Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΧΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ, ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΨΥΧΗ,ΕΝΑ ΣΥΝΕΠΗ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ...

Λ.Δ. είπε...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ: Ο κ.ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (ZAKKA), ΤΗΝ ΜΕΙΖΟΝΑ (ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ) ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ, ΑΝ ΗΘΕΛΕ, ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ - ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ- ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝEΣΤΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΑ - ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ - ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ...
Παρα τη λαθος ανακοινωση της κ. Γρανιτσιωτη, αυτο που μετραει ειναι ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. Οποτε αυτοδικαιως μπαινει θεμα ακυροτητας της διαδικασιας εκλογης και καλειται η Περιφερεια, το Πρωτοδικειο, το Υπουργειο και η Αρχη Νομιμοτητας που συμφωνα με το νομο ειναι αρμοδια, να ακυρωσει τη διαδικασια.Και μετα οι κυριες και οι κυριοι της μειζονος αντιπολιτευσης, αφου διαβουλευθουν και με οσους υποψηφιους δεν εκλεχτηκαν αλλα και τους ψηφοφορους τους να αποφασισουν, απο κοινου, τη θεση θα κρατησουν. Κακη αρχη για τους κκ Πατσανταρα,Γιαννελο και εν μερει για την κ. Γρανιτσιωτη.

Ανώνυμος είπε...

σχολιο 1ο : ας κρατησει ο καθενας τα συναισθηματα του για το Γιωργο μεσα του.
σχολιο 2ο : ο κυριος "ειδικος" μαλλον δεν θα μπορεσει να αναλαβει τη νομικη καλυψη του δημου γιατι θα πρεπει να προσπαθησει να σβησει τη φωτια που εχει αναψει στα πατζακια του. νεοτερα σε λιγες μερες. θα γελασει καθε πικραμενος.
σχολιο 3ο : ας μη βιαζονται καποιοι να βγαλουν τοσο γρηγορα συμπερασματα για τον Πατσανταρα. νομιζω οτι καθενας δικαιουται μια ασ πομε περιοδο χαριτος. ποσο μαλλον ο νεος δημαρχος-και με τα τοσα προβληματα που βρισκει μπροστα του.......

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.

Top