αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Περί γρίπης

Δημοσίευση από "V"

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τη νέα γρίπη, παραθέτω ορισμένα στοιχεία.
Ο συνολικός αριθμός των εμβολιασθέντων στην Ελλάδα, έφθασε τους 238.764, ενώ ο στόχος εταιρειών και αντιπροσώπων ήταν να «καταναλώσουμε» 8 εκατ. εμβόλια αξίας 64 εκ. ευρώ.


Πρόκειται για πραγματική πανωλεθρία του «Συστήματος». Στον αέρα είναι και οι προμήθειες. Από τις 8 εκ. δόσεις θα μείνουν τελικά στο ψυγείο 7,6 εκ. Αυτή τη στιγμή στα ψυγεία του Κεντρικού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας στη Βάρη υπάρχουν 3 εκ. δόσεις, αξίας 24 εκατ. ευρώ και έως τον Ιανουάριο αναμένονται άλλες 5 εκ. δόσεις, αξίας 40 εκατ. ευρώ.
«Στελέχη του υπουργείου Υγείας», υποστηρίζουν ότι η παραγγελία έγινε με γνώμονα τη δημόσια υγεία των Ελλήνων και ότι δεν έχει επανεξεταστεί το θέμα του πλεονάσματος των εμβολίων. Επικαλούνται μάλιστα το γεγονός ότι τα εμβόλια που τώρα παραλαμβάνουμε έχουν δύο χρόνια «ζωής» αφού λήγουν το 2012, οπότε δεν αποκλείεται να διατηρηθούν στα «εθνικά» μας ψυγεία για παν ενδεχόμενο και μετά το πέρας αυτού του πανδημικού κύματος.
Το παν ενδεχόμενο πιθανώς είναι να τα πετάξουμε στα σκουπίδια, μιας και του χρόνου η «νέα γρίπη» θα λανσαριστεί με νέο «Look» μεταλλαγμένη και οι εταιρείες θα πουλήσουν νέα εμβόλια.
Η «συμμορία» του WHO (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) άλλαξε γραμμή πλεύσης και ανατρέποντας όλα όσα διέδιδαν τώρα λένε: «Ο Π.Ο.Υ. έχει αξιολογήσει συστηματικά τις επιπτώσεις της τρέχουσας πανδημία γρίπης ως μέτρια. Ο Π.Ο.Υ. υπενθύμισε με συνέπεια στην ιατρική κοινότητα, δημόσια, και μέσω των μέσων ενημέρωσης, ότι η εμπειρία από τη συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών δείχνει ότι περνούν ήπια γριππώδη συνδρομή και ανακτούν πλήρως μέσα σε μια εβδομάδα, έστω και αν δεν λάβουν καμιά μορφή ιατρικής περίθαλψης. Αν και η εξέλιξη των ιών της γρίπης είναι εμφανώς απρόβλεπτη, εκφράζεται η ελπίδα ότι αυτή η μέτρια επίδραση θα συνεχιστεί καθ όλη τη διάρκεια της πανδημίας».

Από το deltio11.blogspot.com

Για όσουν εμβολιάστηκαν εύχομαι να μην εμφανίσουν "παρενέργειες" από τα μη δοκιμασμένα και επικίνδυνα εμβόλια.
Top