αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Ερώτηση Ντόρας Μπακογιάννη για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα. Τίνα Μπιρμπίλη και
τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, το οποίο έχει μεγάλη σημασία για την ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού σε όλη τη χώρα.
Μετά την ακύρωση της παραχώρησης από το Δημόσιο στον ΕΟΤ της περιοχής του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, γιατί συμπίπτει με τον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού, το χωροταξικό και ιδιοκτησιακό καθεστώς του κέντρου έχει περιέλθει σε τέλμα. Η εξέλιξη αυτή προκαλεί σημαντικά προβλήματα στις όποιες προσπάθειες εκσυγχρονισμού του και τροχοπέδη για την έκδοση των σχετικών αδειοδοτήσεων για τα αναγκαία έργα, δεδομένου ότι ο εξοπλισμός του κέντρου έχει συμπληρώσει τριακονταπενταετή λειτουργία.
Η παράταση αυτής της κατάστασης δημιουργεί προβλήματα και θέτει την κυβέρνηση μπροστά στις ευθύνες της τόσο για τη διασαφήνιση του καθεστώτος λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, όσο και για τον ευρύτερο σχεδιασμό και τις προθέσεις της για τη μελλοντική πορεία των δημόσιων Χιονοδρομικών Κέντρων.

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:
  1. Για ποιο λόγο απέβη άκαρπος λόγω μη συμμετοχής ενδιαφερομένων, ο μειοδοτικός διαγωνισμός για την ανάθεση Σύμβασης (αριθμός Προκήρυξης 4182/31.8.2010) με αντικείμενο τον ‘’Εκσυγχρονισμό Αναβατήρων του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού’’, με χρόνο υποβολής προσφορών την 21 Οκτωβρίου 2010 και με προϋπολογισμένη δαπάνη 24.000.000 €, για την οποία υπήρχε σχετική πίστωση από τις δημόσιες επενδύσεις.
  2. Ποια είναι η τύχη της εγγεγραμμένης πίστωσης, μετά την ματαίωση του διαγωνισμού;
  3. Τι μέτρα προτίθενται να λάβουν τα αρμόδια υπουργεία για την άρση του προβλήματος ιδιοκτησιακού προβλήματος και της έγκρισης αδειοδοτήσεων για τα Χ.Κ.Παρνασσού και με ποιο σχέδιο θα προχωρήσει ο εκσυγχρονισμός του, που είναι το μεγαλύτερο της χώρας και ζωτικής σημασίας για την περιοχή;
  4. Ποια είναι η πολιτική της κυβέρνησης για τα δημόσια χιονοδρομικά κέντρα;
Η βουλευτής
Ντόρα Μπακογιάννη

15 σχόλια:

123 είπε...

EPOIASE DOYLIA O PLSILOS

Ανώνυμος είπε...

....ΟΨΙΜΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ...ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΗΛ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΙΑΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ.
ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣΕΠ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (80 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ) ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΜΕ "ΒΥΣΜΑ", ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΠ' ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ Ε.Τ.Α. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΛΥΚΑ ΣΦΩΓΓΟΚΩΛΑΡΙΩΝ-ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ "ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ"...ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΡΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ...ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΠΑΘΕΙΑ, ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ,ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΡΕΜΟΥΛΑ. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟ,ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ,ΑΠΛΗΡΩΤΟ,ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟ ΑΠ'ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ,GOLDEN-BOYS,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ)....ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΩΡΕ..!!ΕΩΣ ΠΟΤΕ..!!

Παλιόβλαχα είπε...

ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΚΟΚΟΒΕΙΑ 2011 ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ......
ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ........

ΜΑΟ είπε...

ΡΕ ΝΤΕΛΑΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΓΡΦΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

"Μαο" ή ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ: Ως "ΤΣΌΝΤΑ" του εξαθλιωμένου κατεστημένου που είσαι πρέπει να γνωρίζεις ότι αυτά που αναφέρει ο ανώνυμος συζητιούνται σε όλους τους πολιτικοκοινωνικούς κύκλους (στην περιοχή μας), αν θες να φωτογραφίσεις κάποιον για άλλη μια φορά απέτυχες...
Ζήσε με τον εαυτό σου λοιπόν και πρόσεξε γιατί σε πήραμε χαμπάρι.
Και επειδή ζούμε στη χώρα του χαβαλέ μπορείς να προκαλείς και να αυτογελοιοποιήσε όσο θες, φτάνει όμως να σέβεσαι όλες τις απόψεις και πολύ περισσότερο εκείνες που καταγγέλουν τα κακώς κείμενα. Μη γίνεσαι λοιπόν υβριστής, αν μπορείς να καταγγείλεις κάτι κάνε το καθαρά, λεβέντικα κι αντρίκια. Αν είσαι πάλι εμπαθής και επιμένεις χάνεις το χρόνο σου...

τσοπανης είπε...

ρε δεν παιζεστε με τιποτα.ωραια εβαλε ο ψηλος την ντορα να κανει την επερωτηση.κι αυτο κακο ειναι?ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε 5 αραχωβιτες μας εχουν μεινει που ασαχολουνται με τον τοπο μας αφιλοκερδως.να τους διωξουμε?αυτο θελετε?

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΠΑΝΙΚΑ ΤΙΝΑΞ ΤΣ ΒΕΡΒΕΛΙΕΣ ΑΠ ΤΣ ΠΑΛΙΟΒΑΚΕΤΕΣ ΚΙ ΚΑΤΕΒΑ ΑΠ ΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΞΥΠΝΑ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΚΙ ΣΕΝΑ ΚΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ? ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ?

Ανώνυμος είπε...

Τσοπανίκα άμουρους κι εσύ κι η ντόρα κι ο δρακουμελ κι όλοι οι καθεστωτικοι. Που τν επιασε ο καημος τη ντορα για το χιονοδρομικο. Αυτοι οι 5 που λες ειναι φιλοδοξοι και βολεμενοι. Καλα σ λεει ο ανωνυμος, τιναξ τσ βερβελιες και ξυπνα το μυαλο σ γιατι χαζοι δεν ειμαστ.

Ανώνυμος είπε...

Με χαμογελα δεν γινετε τιποτα ας ρωτηση τον Πατερα της η μαλλον τον επιτυμο Προεδρο της ΝΔ τι εκανε 1993 το ελυσε η οχι?
Τωρα αυτα ειναι χαμογελα για ψηφους και ερωτησεις για να βρησκομεθα .

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θυμίζω ότι στο Αχός ο Ψ'λος είχε πει ότι αποχωρεί λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων και λόγω που ο γιος του χρειάζεται τον ίσκιο του Ψ'λου στα πρώτα του βήματα στη δικηγορία. Ψ'λε αν καταλαβα εννοούσες ότι σε χρειάζεται η Ντόρα για να γίνει πρωθυπουργός, και λόγο αυτών γραφς την Αραχωβα κει που δε παιρν μελαν;;;;
Για να μη μιλησω για το Μητσοτακεϊκο. Ρε θα σας παρ ο κοσμος με τσ ντοματες το καταλαβεντε;;;;; Ειμαστ δω και κει να σας φουσκωσουμ απο κατα'η.

Ανώνυμος είπε...

ΨΛΕ ΑΙ ΚΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΛΕΙΑ ΣΑΠΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φανταστητε ναχουν τιπτα εκλογες και να μιλαει ο Ψλος τς Ντορας στο κέντρο και να ειναι αποπαν στ Ζαμπα ο φουριαρς να βλεπ. Ε ρε γελια πθαχουμ.

Ανώνυμος είπε...

Ψλε δεν θα κολατσίσεις εδώ γιατί έχεις ιδιοτελή ελατήρια και ο κόσμος το ξέρει..αλλά Β Αθηνών, με κάργα σπρώξιμο από την "οικογένεια των αθανάτων" κάτι μπορεί να κάνεις..μακάρι!

700ε είπε...

ουρε τι θα δουν τα ματια μας.να μιλαει ο ψηλος στο ζαμπα με ουζα και τσιπουρα..παραδιπλα ο φουρναρις δυστυχης ν ακουει και να θμαται και δο μπαινε τα δισκολα.σταθαρα μ εσυ που θα σαι.σε ποιο τραπεζι

koute700 είπε...

700 eisai karantip.o foyrnaris me samara kai karampela mazi mazeyei den mazeyei 450.o psilos kamia 200.o stathis exei monpos toy oloys aytoys.ara tha kathetai mesa ki oi alloi ap exo

Top